Побачимо це - кожен з нас має такі друзі в другі, діяльність якого в рази просто необґрунтовується.
Тим Урбан вирішив покласти кінець на дратівливу поведінку друзів і написав статтю, в якій він кладе все на полиці.
Веб-сайт Він запрошує вас побачити її.
С ***
По-перше, з’ясуйте, що антропує стан соціальних медіа. Статус на сервери
Статус не дратує, якщо він:
(а) Інформативне/інтерестування;
(b) Мумілінг/змішування/розвага.
У цих двох випадках статус щось робить.
читачіНе просто подавати інтереси автора.
Але найчастіше ми зіткнулися з абсолютно певними, не спрямовані на поведінку читачів в соціальних мережах. Я визначив сім поведінки, які роблять користувачів нестерпним.
"Я живу життя до повноти."
Це повідомлення про те, як великий ваше життя, від отримання вашої мрії, щоб мати неймовірні вихідні.
Наприклад:- Гусея, яка просто переїжджає в нову квартиру?
- Я в Гаваї, мрії приходять!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Можливо, ви просто хочете зробити інші ревнощі?
Навіть якщо ви просто щасливі, це більше почуття, щоб поділитися своїми емоціями з близькими друзями і сім'єю, а не засмічує стрічку п'яти сотень людей з ними. Багато хто з них ваш момент самооцінки не доторкнутися до краплі, вірити мене.
(b) "Я супер в моєму особистому житті".
р.
Це включає в себе статуси про те, як пощастило ви з партнером, і нескінченний потік фотографій з вашими hugs, поцілунки і інші радості.
Наприклад:- Моя любов'ю подарувала мені чарівну свічку, так романтичну!
- Дякую за найкращий рік життя, дарування!
Тут бажання малювати перед іншими абсолютно прозорими. Звичайно, є можливість, щоб ви намагалися зміцнити відносини таким дивним способом, але краще це зробити в приватному порядку. Якщо ви не знаєте про вас?
Ця категорія включає в себе публічні повідомлення, які роблять це ясно, що щось добре або погано відбулося, але не пояснювати нічого.
Наприклад:- Я зробив це!
- Ог. . .
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Такі статуси просто відтіняють, що їх автор не має уваги. Найрозважніше читати коментарі, в яких люди починають запитати те, що справа, намагаючись вгадати, поки автор відчуває себе як знаменитість, яка долає папаразиці. Але нехай це обличчя – ви думаєте, що це дійсно важливо для когось, щоб розшифрувати криптограми?
Безперервне оновлення стану
Якщо ви берете питання «Що ви думаєте?» або «Що нового?» буквально, тут ви йдете.
Наприклад:- Я закінчив навчання, я збираюся додому.
- Я зроблю блакитний пиріг.
- Я нарешті завершила свою статтю.
Автор цих статусів є як самотніми, наркотичними, так і дійсно вірними, що статуси соціальних медіа були придумані для цього. І якщо останній випадок явно клінічний, то перші два вимагають пояснення.
Для самотньої людини можливість поділитися навіть маленькими подіями в житті змушує його відчувати себе необхідним і важливим. Може бути в реальності, він просто не має спільного. Він не завадить нікому.
Але є серед закоханих, щоб розповісти про своє повсякденне життя і реальні нарциси. Що таке наркозизм? Ці люди впевнені, що їх життя є багатим, захоплюючим і інтересам абсолютно всіх. Ви суперстар? Всесвітня знаменитість? Якщо я не зацікавлений, чесно.
Особисті комунікації громадськості
Іноді повідомлення, адресовані певній особі, стає публічним доменом.
Наприклад:- Я прошу тебе! Коли я бачу тебе?
- У Вася Пупкіна та Петя Іванов. Ви, хлопці круті!
- Всі особисті жарти.
Причини такої публікації можуть бути наступними: ви є нарцисистом; ви намагаєтеся спровокувати заздрість; ви більш вісімдесяти і ви впевнені в особистому повідомленні з статусом.
Ви хочете показати, що ви є соціально активними і мати багато друзів. Ви думаєте, що це хороший спосіб, щоб показати другу ваше ставлення. Ви просто хочете показати. У будь-якому випадку, ви шукаєте високий шкільний десперат, щоб з'явитися популярні. Ви хочете?
Виступ лауреата Оскара
У цій групі були раптові вибачення за любов, не зверталися до будь-якого
Наприклад:- Хочу подякувати всім, хто став частиною мого життя. Я не досягла нічого без тебе минулого року!
Ви дійсно люблю ваші 500 друзів Facebook?
Чому б не надсилати слова вдячності тим, кому вони дійсно адресовані, тим, хто насправді підтримав вас? Вони будуть радше читати про це в особистому повідомленні.
Як виглядає відчайдушний дзвінок: «Ой, я тут, полю мене зараз!» Ви не відчуваєте себе будь-якою любов'ю, вказавши наступне повідомлення. Ви хочете бути коханими, і це не те ж саме.
Абсолютно очевидна думка
Коли відбувається великий захід, деякі речі читають як друзі тисячі разів на день.
Наприклад:- У цьому році на території Росії буде проходити Олімпіада! Я буду вкорінюватися для наших спортсменів.
- Моє серце виходить на людей Єгипту. Україна і Латинська Америка в боротьбі за свободу.
Це дратує, тому що: (a) ви не звітуєте нічого нового про захід, який вже застрягає зуби через постійні згадки в пресі; (b) таким чином, ви знову спробуєте привернути увагу до себе - показати свій інтерес в суспільному житті, але не продемонструвати або знання ситуації або будь-яку точку зору. Наприкінці дня ми отримуємо порожні повідомлення. Так чому прокидати повітря?
Крок до освітлення
Всім, хто дає нам “право” думки та котирування.
Наприклад:- «Пеаце з'являється в межах. Не шукайте його поза. – Будда
- Як доля вийде, ніхто не знає... Жити вільно і не боятися змін. Коли Бог забирає щось, не пропустіть те, що він дає у поверненні.
- Головне в житті - це завжди добре для людей.
О, де почати.
Ми будемо зрозумілими, що не існує особистої інформації в будь-який момент. Я знаю життя, маю багатий духовний світ, я можу навчити вас, але ви цитуєте когось іншого.
Ви знаєте, що надихає людей? Якщо ви неординарні, то вам буде приклад для всіх. Для того, щоб надихнути інших слів, ви повинні бути подаровані спікером або письменником, який має щось сказати. І якщо ні, то банальні котирування ви не здивуєте нікого.
С ***
Але, швидше за все, будь-який з цих повідомлень на Vkontakte або Facebook ще буде забито пару вподобань і дружніх коментарів. Саме тому антрополиті статуси ніколи не зникнуть від соціальних мереж: немає кнопки «не подобається» в будь-якій точці, а написання неприємних речей у коментарях – поганий тон.
З іншого боку, кожен з нас іноді хоче скочити про те, що відчуває себе самотніми, потребує уваги - це океї. І поява таких статусів досить натуральна і природна.
Проблема полягає в тому, що люди, які люблять вас і піклуються про ваші проблеми, починаючи з п'яти сотень ваших друзів, тільки 10-15 буде розраховувати. Найзручнішим серед нас є максимум 30. Це означає, що 90% ваших соціальних медіа не мають ніякого відношення до вас. І тут ви повинні вирішити - або не заблокувати екрани з непотрібною інформацією, або залишити тільки тих, хто дійсно цікавить вас як друг.
Окай, закінчив статтю. Я збираюся їсти, потім піти в тренажерний зал.
по waitbutwhy.com/2013/07/7-ways-до-безкоштовно facebook.html