7 Причини Чому так важко зробити деякі охолодження

Р

У статті, що ляпсує обличчя і змушує вас зачепитися. У статті підприємця Райммар Тірадо, який має спрагу для знань і ніколи не зупиняється там. Веб-сайт Він просить вас читати його, а потім взяти його і довести до чувака, що він неправильний.

Не навчайтеся.

Що ви йдете за межами вашого нормального існування. Як виїхати з ваших батьків, кинути свою роботу, піти і зробити щось.

Ви отримуєте в реальному житті. Ви можете лише розвивати ці навички, якщо ви дійсно знайдете себе. Коли ви кладете все на ставку або зіткнутися з можливістю збою. Якщо ви ризикуєте все, щоб зробити щось дійсно класно. Уміння, які ви вже встигли.

Все, що я хочу сказати, що в грі називається "живо", ви не стояти найменший шанс. Чому?

Ви не втратили багато. Ви не хочете спробувати.

Ви віддаєте перевагу спілкуватись з вивченням нової мови замість її вивчення. Ви, швидше за все, сидите назад, або, можливо, не працює завтра. Ви не готові шукати нові.

І в той час, коли ви сидите тут, і ви не хочете спробувати, Я збираючи помилки, перевіряю себе, дізнаючись нові речі.

• Коли я втратив, я дізнався і зміню мій шлях, щоб він завжди веде. Це як процес загартування металів: Я проходжу через вогонь і візьміть форму. У формі меча з гострими краями, які ви розрізати, якщо ви докладете більше зусиль.

Ви піклуєтеся про думки інших. І ви налаштуєте його. Ви боїтеся, що світ побачить.

Ви думаєте, що ви суддя інших: інші люди повинні судити вас в свою чергу. Про те, що ви зробили.

Поки ви витрачаєте гроші на новий одяг, автомобілі, дорогі продукти харчування та барні вечірки, я зацікавлений у собі. Тексти пісень, а це означає: І коли ви намагаєтеся адаптуватися до світу навколо вас, я роблю світ адаптуватися до мене.

• Я впевнено впадаю всіх сумнівів і покаже світ мій вірний себе. Я вразив вашу думку, в оточенні ідей; до тих пір, поки ви звикли до звичайного, я пізнаю незвичайне.

Ви думаєте, що ви розумні, ніж ви дійсно є. Насправді ви зробили все, що ви зробили. Ви дізналися про те, що вони і читати те ж саме. Але, якщо ви навчитеся проходити тести, ви думаєте, що ви отримали смартнер?

Знання не те, що ви навчитеся, але як ви живете.

• При необхідності я можу взяти тести. Чи можна впоратися з завданнями, які життя кладе перед собою? Тести, які суджують не за рахунок масштабу або відсотка, але за одним рахунком: виживання.

Ви не читаєте. Ви тільки читаєте, що ви повинні, або нічого не на всіх. Ви думаєте, що історія є нудною і філософією. Якщо ви не хочете, щоб краще зрозуміти світ навколо вас.

Ви відмовляєтеся визнати, що всі сили світу приховані в словах тих, хто прийшов перед нами.

• Все, що вам потрібно, можна знайти в величезній кількості книг, які зараз доступніше, ніж будь-коли. Ви не читаєте цю статтю. Найімовірніше, ті, хто прочитав це вже знаєте. Ви можете взяти конюшину для поливу отвору, але ви не можете змусити його пити.

Ви не хвилюєтеся. Ви отримуєте новини від державно-контрольованих ЗМІ, які копіюють їх один від одного. Якщо це все брехня? Це обов'язок медіа, щоб відволікти вас від того, що найважливіше.

У мене є спрага знань, незалежно від теми.

Хоча ви зайняті Angry Birds, Я читаю про теорію та квантові механіки.

Тому що я побачу на власні аргументи з різних кутів і шукати їх вразливість. Щоб побачити, як ви можете об'єднатися до мене.

• Я зрозумію обидві сторони аргументу, і якщо я зроблю вашу сторону і починаю вас, перемога буде шахтою. Навіть якщо я просто збити вас в цьому дуже аргументі.

Ви не запитуєте питань. Ви не сумніваєтеся в авторитеті. І не запитайте себе.

Ви не розумієте важливість запитаного питання, поважна незгода, і зможете стояти кому, хто не погоджується з вами. Ви не сумніваєте реальність — ви занадто зайняті, що монотонія.

• Ви повинні будувати ваші питання в цьому світі.

Тексти пісень, а це означає: Ви не знаєте правди. Визначте те, що ви не знаєте нічого. Ви вже можете відмовитися від цієї статті. Стаття в Інтернеті не відшкодить Вас за час, коли ви відчували.

Ви живете гордо з головою, не зацікавлені в тому, що відбувається навколо вас. У блаженному ігноруванні дійсності, який так близько до вас, що якщо ви приклеїте мову, ви відчуєте, наскільки приємні істинні смаки.

• Тексти пісень, а це означає: І тоді ви усвідомлюєте, що єдине, що зупинить вас від дійсно крутих речей, це самі.
Оригінальний: raymmar
Переклад: Веб-сайт

Читати далі:
Не подобається ваша робота.
10 Уроки життя від Будди
7 підписів, які ви робите власний бізнес

на сайті www.adme.ru/vdohnovenie-919705/7-priznakov-togo-chto-vy-zanimaetes-svoim-delom-621705/