544
Митець, який зумів фокусувати очі
Rafal Olbinski - це видатний артист з Польщі, один з небагатьох, хто керує тим, щоб ви бачили абсолютно звичайні речі з незвичайного кута.
Rafal почав свою кар’єру як окремий дизайнер для відомих оперних виробництв. Але на 36 він привітав до Сполучених Штатів, де почалася його тумучна кар’єра як художника і ілюстратора.
Альбінський отримав світову популярність в 1994 році, коли один з його плакатів став кращим на фестивалі «При Савіньяк» в Парижі.
р.
Так / Ні.
Безлімітна уява і бездоганна техніка робить художника одним з найвідоміших майстрів нашого часу. І образи, які Rafal створює, змушує нас linger на своїх картинах довше, ніж зазвичай в спробі розкрити їх символічність.
В рамках виставки «Албінські твори» запроваджують всесвітньо відомі колекції. Ми вВеб-сайт Я був вражений роботою художника і вибрав свої найкращі картини.
Відмова.
Розмова.
(Б)
Не судити книгу за її кришкою.
Туліп.
р.
Дитинство.
Ехо.
Втрата ідентичності.
Смажений кришк з морських гілочок.
За лаштунками.
Невинність.
Ієрархія.
Персуазія.
Усередині мене.
Чайники.
Глицинія.
Чекати.
Р
Пригоди.
Казки лісу.
На дверцятах збивався.
На хвилях.
Ірис.
Пташина реквієм.
Джерело галереї ілюстрації: patinae
www.patinae.com/artists/rafal-olbinski
Rafal почав свою кар’єру як окремий дизайнер для відомих оперних виробництв. Але на 36 він привітав до Сполучених Штатів, де почалася його тумучна кар’єра як художника і ілюстратора.
Альбінський отримав світову популярність в 1994 році, коли один з його плакатів став кращим на фестивалі «При Савіньяк» в Парижі.
р.
Так / Ні.
Безлімітна уява і бездоганна техніка робить художника одним з найвідоміших майстрів нашого часу. І образи, які Rafal створює, змушує нас linger на своїх картинах довше, ніж зазвичай в спробі розкрити їх символічність.
В рамках виставки «Албінські твори» запроваджують всесвітньо відомі колекції. Ми вВеб-сайт Я був вражений роботою художника і вибрав свої найкращі картини.
Відмова.
Розмова.
(Б)
Не судити книгу за її кришкою.
Туліп.
р.
Дитинство.
Ехо.
Втрата ідентичності.
Смажений кришк з морських гілочок.
За лаштунками.
Невинність.