Чому я можу отримати деякі ринки

Так само, як і IT хлопець, покупка.Веб-сайт (з дозволом автора) представляє собою круте дослідження товарів з контейнерною упаковкою, що проводиться ІТ-фахівцем. Сергій Абдулманов, один з засновників Мосігра, увійшов до шопінгу і записав його думки.

Це пост, що доводить перевагу раціональних мозку.

Це звичайний літровий пакет молока:

• Перевірка свідомості: 900 грам. Поруч кілька 950. Але пакет можна сприймати як літр.
  • Тест фізика. Поруч знаходиться схожий кефір. Об'єм вимірюється в мілілітрів, маса в грамах. Щільність кефіру трагально вище щільності води. Тобто, 900 грам кефіру 3.2% жиру вміст становить близько 874,5 мілілітрів.
Другий пацієнт:

Гарантія 25 років. Прохолодний, правильно? Проблема. Ми повинні тримати перевірку. Тестування, знову, для знання фізики. Їхня перевірка друкується на регулярній термориббоні (Я перевіряв на місці). У мене є багато перевірок. Ми копіюємо їх У рік або два вони повністю попадуть. Найдавніша перевірка колоїдної пилки зберігалася в файлі протягом 3 років. Скільки років гарантії?

На продукті можна вказати щось надзвичайно очевидне, що конкуренти забули писати. Ось вітамінна олія, яка використовує біологічну недостатність покупця:

А не ядерні відходи. Не дивно, що це не на етикетці. Тестування біохімії: У рослинній олії холестерин просто не може бути. Але я повинен писати. Пам'ятайте про комічний, правий?

03039, Україна

Ще одним прикладом є ковбаси без сої. Дуже грубо кажучи, якщо не зробити їх з м'яса, то є тільки два варіанти - сої текстури або жирової емульсії. Так, на тих, хто без текстів, досить логічно писати, що вони без сої. Справа в тому, що покупець може вирішити, що ця заява ідентична з заявою «від нормального м’яса».

Ніцца намагатися.

Мімикурі можна розбирати як відомий клас товарів. Наприклад, є маргарин і вершкове масло. Досить. вершкове масло І не напишіть слово «масло» або «маргарину» на ньому. Оппа, що ми робимо?

По-перше, оцінка кольору. Як виглядає вершкове масло? По-друге, зверніть увагу на назву - ви вгадуєте його тільки на третій спробі (це на ціновій тегі). Дуже важливим є різновид назви. По-третє, сама ціна тега. Відносно недавно змінилися стандарти, а тег цін був змушений вказати тип продукту - в цьому випадку це не масло, але поширення. Але закон зобов'язаний зберегти вершкове масло і маргарин на різних полицях, якось не вдалося.

Ось ще один конкретний приклад іміки: в пучку шоколадних цукерок, продукт власної торгової марки подрібнюється (якщо вона не була STM, її буде покласти окремо):

Кондитерська плитка без додавання какао в полиці з шоколадом зліва і праворуч.

Читати склад акуратно Перейдемо на крадіжні рухи з компонентами.

Ікра. Слово "делікат" не зобов'язується нічого. Ну, можливо, хтось любить картоплю більше, ніж ікра, правда? Ось ікра всередині. А капелін на кришці був забутий випадково.

р.

«Без консервантів» - але лимонна кислота в складі. Справа в тому, що це те, як смакова добавка, регулятор кислотності і досить сильний консервант. Якщо входить до складу класу регуляторів кислотності, консерванти магічно зникають з складу. Дивитися!

533597

Я завжди дивився, що ці юні бульби були за цією ціною. Я дізнався.

Вибачте, що «на основі» – це «легка природна з них». Звісно, я не фахівець, але слухаю компоненти, є кілька купів, але є добре відомою. Сульфат натрію і елегантно названий Аквапаркй

натрію лаурилсульфатЦе міцна властивість прибирання, яка, судячи від вікі, також може бути міцним алергеном. І фінальний дотик — здається, що зростання волосся стимулює вітамін B6, а не сам засіб — добре, збиваючи упаковкою. Немає необхідності довести це про вітамін. Так що інші не підписані?

І ось деякі старі крабові палички. І хоча вони не крабові (який кожен, здається, вже знаю), виробник ще чесно попереджає про пакет, який вони риба:

Як створити назву.

Тепер ми будемо купувати воду. Якщо ви йдете в класифікацію, то виходить, що ми в першу чергу зацікавлені в слово, визначеному стандартом. їдальняВода, яку можна споживати здоровою людиною щоденной

Зверніть увагу, що вона відрізняється від пиття. Ви можете пити напій, а їдальня - це підмножити на пити, щоб ви могли пити щодня, і ви нічого не будете. Ну і є «медична їдальня», яку можна пити практично так само, якщо не вболівальник.

Їдальня. Ззаду.

Ще одна їдальня. Також напишіть без зайвих понтів (навіть, враховуючи ціну - цілком зрозумілий).

Також добре, але не варто жити на ньому окремо за рік поспіль.

Це маркетинговий талант. Слово «реальне» не описано в стандарті, але воно звучить класно.

Дитячі води? Що це таке? Чи існують будь-які навчальні води?

GOSTS і імен Для цього туру прикладів не можна знайти. Я пам'ятаю, що дивиться пиво з ГОСТом на етикетці, плюс цукерки, що говорить "Природні продукти" у великих літерах на передній частині. Навпаки виявилося, що це ТОВ «Природні вироби».

Дівчина перетягує мене в макіяж, щоб показати мені щось:

Правильне читання: «(знежирення) і (гідратація)». Зволоження неглибока. Гаразд, просто шкірай У цільовій аудиторії немає програмістів.

Я не думав про це. Нехай це знову: вони обіцяють мені помітний результат через два тижні. Як перевірити? Ми промиваємо наше волосся і, увагу, фокус, ще одне. І ці два речі разом мали чудовий ефект. Практична логіка.

Читання приміток було дуже цікавим. Ось приклад з продуктів:

Практично однакова логіка.

Експлуатація лінь

Це ідеальний приклад агресивної експлуатації лізису. Упаковані дорогі моркви зверху, але якщо ви відкинути 5-6 пакетів, ви можете побачити звичайний. Я знав, що шукати, тому що мені потрібна пара моркви, а не упакувати прямо.

Різне

Colonel Sanders помер в 1980. Подається в Армії США як регулярний приватний протягом трьох місяців.

Фото терміналу, стріли я привернув увагу на одну з точок. Оздоблений баланс? Кетч комерційний.

Після того, як три я купив продукт більш дорогим, тому що під ним було цінний тег з іншого, дешевше. Найяскравіший приклад полягає в тому, щоб заплутувати цінові теги з великим бантом зеленого гороху і невеликою. В рамках кампанії не можна знайти приклад.

Але ось варіант охолоджувача.

Швидка точка їжі. Дивитися на малюнку:

Зловити не помітно з першого погляду, але якщо ви уважно дивитесь:

Будьте обережні!

Сайт: www.mosigra.ru