35 провокативних котирування Чак Паланюк

- Виготовляючи перо, ви не зробите собі півень. Шак Паланюк був першим, щоб відкрито знежирити споживче суспільство і декларувати американський сон, щоб стати результатом морального розпаду. Він називається культовим, шоковим письменником, покоління X-герою, зло генієм, а також сексистом, нігілистом і маргінальним - в короткі, немає байдужих.

«Я дуже мало. Багато людей розповідають, що вони не сказали нікому раніше. Ми всі маємо, щоб говорити, ніс для розповіді про серце. Повідомляємо, що історія повинна торкнутися читачів, на рівні внутрішніх органів, слід розбити серце і викликати невелику нудоту. й

Веб-сайт Він зібрав найяскравіші котирування від своїх романів.

Люди, які не пити, курити, ніколи не сниться або говорити про секс, зробити мене підозрою. Я впевнений, що вночі вони розрізати корпси маленьких дітей або щось. й Покоління після покоління людей, які працюють в ненависних роботах, можуть бути в змозі купити те, що вони не потрібні.Той факт, що ви кладете перо, ви ще не павич. Головне питання, що люди зараз просять себе не “Що таке значення існування?” Головне питання – «Чи не з’являється ця цитата?» й Якщо найкращий спосіб боротьби з щитом - це дати віру, що ви цінні. Мистецтво народжуються тільки з гранати. І ніколи не з радістю. Можливе самовдосконалення не все. Можлива самовіддача важливіше. 浜у 涓 蹇 Я не зла. Я не боїться розповісти людям жорстоку і неприємну правду. Ми живемо в жорстокому і неприємному світі. Ми не можемо йти на пекло для того, що ми зробили. Може бути, ми йдемо до того, що ми не робимо. Для речей, які не зробили. Як виглядає людина і як вони уявляють себе просто вбивця. Може бути вампіри жити назавжди, тому що вони не можуть бачити себе в дзеркалах або фотографіях. Привиди. Важко забути біль, але це навіть важко пам'ятати радість. Щастя не залишає пам'ятних рубців. Мирний вчить нічого. Немає гендерної рівності і не може бути. Коли чоловіки починають народжувати, то ми можемо говорити про рівність. Ви можете вижити все – навіть гірший біль. Вам просто потрібно щось відволікати. Спробуйте вишивати. Або зробити світильники з кольорового скла. Ми любимо трагедії. Ми любимо конфлікт. Потрібні, і якщо немає Девіла, ми створюємо його самі. Привиди. Тексти пісень, а це означає: Ніщо не відтворює нас, як деякі твітовий наркоман, лази шлакер або filthy pervert, який раптом створює шедевр. Як від нещасного випадку. Все ваше життя ви намагаєтеся стати Богом, а потім ви померли. Деякі з нас народжуються людськими істотами. Про це все наше життя. й Оренда. Біографія Buster Casey Чиста радість погружується. Незалежно від того, як сильне ваше кохання для людини здається вам, коли басейн кровоплину від його рани поширюється по всій підлозі так багато, що він практично доторкне вас, ви навмисно виводити. Ми всі гонни. Мета не жити назавжди, мета – створити те, що буде жити. Переробка відходів і обмеження швидкості є повним нестійкістю. Нагадуємо мене про курців, які вирішили відмовитися від куріння на смертному місці. 浜у 涓 蹇 До тих пір, поки немає нічого, ви можете боротися проти чогось. Більшість сміттєздатних треків на телебаченні були записані на початку Так майже всі люди, які ви почуваєте сміятися, відмерли зараз. Від занадто гучного компліменту можна пошкодити більше, ніж від ляпасу. Після їжі слід взяти сито, але це не означає, що їжа є відходами часу. Пигми нереально сильніший, ніж реальність. Не існує. Ми створюємо для себе. Мапа Щодня я збираюся жити мій життя, що робить щось гарним, не просто нічого поганого. 浜у 灞 绀 Ніщо в світі більше нудно, ніж голий гоління. Ось щось інше. Хонсти. Багаті люди, на відміну від більшості, знають, що мости не горять. Відходи! Мости продаються. © Оренда. Краса - це сила, як і гроші, так само як і навантажений пістолет. й Ви ніколи не будете молодшими, ніж ніч. й Біографія Buster Casey Хто може, Він не може, критикує. По суті, весь світ складається з ідіотів. 浜у 涓 蹇 Гардіан

www.theguardian.com/uk