Правильна мода

У роботах генія модної фотографії Bruce Weber є те, що часто так бракує в сучасному глянцеві: природність і спонтаненість, чуттєвість і ввічливість.

The world’s top fashion-фотограф Bruce Weber перетворює 68 на 29 березня. Він наповнений енергією та креативним ентузіазмом, зйомки для Giorgio Armani, Vogue та Dior. Його захоплення з фотографією почалася в дитинстві.

«У своїх дитячих колекціях я чергував свої улюблені журнальні кліпи з сімейними фотографіями. Коні, наприклад, добре поїхали з фотографіями своїх батьків в купання костюмів, замочуючи в нашому саду на тлі троянд, говорить Брюс Вебер.

Після закінчення навчання з університету Брюс Вебер почав свою кар’єру як модель і навіть похилий з Річардом Аведоном. «Я стала моделлю, бо я хотів бачити, як фотографи я захопила роботу». Зробивши досвід, Бруце Вебер почав фотографувати себе.

«Я завжди намагаюся тримати свої фотографії близько до життя. Якщо я фотографую три чоловічі костюми, наприклад, я намагаюся зрозуміти, що вони відчувають себе про мене, чому вони носять ці костюми. Можливо, замість портрета я отримую жанру, як «Три чоловіки в ресторані». Не боятися фантазувати, фотограф ділиться своїм досвідом.

Він віддає перевагу чорно-білим або тонованим пострілам, уникає статичних фото з ретельно продуманим складом. Найголовніше для маестро полягає в тому, щоб передати динаміку і вірність того, що відбувається. Моделі на своїх фотографіях виглядають природно, вони красиві і сексуальні, а в фотографіях є стільки чарівних і почуттів, які вони здаються неймовірно живим.

Bruce Weber співпрацює з Andy Warhol, знімаючи два календарі Pirelli і першоджерело в сучасному чоловічій моді.

«Зовні ми фотографуємо людей, які не можуть стати». Вебер

Брус Халс і Таліша Сото

Рекламна кампанія Calvin Klein

Мадонна

Леонардо DiCaprio

Мадонна

р.

Йоко Оно

Іггі Поп.

Наомі Campbell.

3610Р. 4200Р.

Сполучені Штати Олімпійська вода Polo Team