487
Ідеальна шторма.
Музиканти пощастили, що цей чоловік створив кришки для своїх альбомів. Назва Storm Thorgerson відома кожному музиканту. Як це без роботи цього фотографа, дизайнера та художника неможливо уявити музичну культуру другої половини ХХ століття? Як зробити записи.
Історія Hipgnosis створений для відомих рок-груп: Led Zeppelin, журавлини, 10cc, AC/DC, Black Sabbath, Muse. Але Шторм був відомим для легендарної команди Pink Floyd, з членами якого він був друзями з дитинства.
Попри те, що всупереч правилам і моді, не боїться входити в спори з гігантами галузі. Його безболісність, поєднана з реальним талантом, дав світові винахідливі образи, які назавжди увійшли до культури.
28 лютого Storm Thorgerson виповнилося 70. Ми вВеб-сайт Ми обрали кращі твори цієї блискучої людини, які можна побачити безкінечно.
Рожевий Floyd, Дерево половину життя (1997)
«Я люблю грати з реальністю, спотворювати реальність. Хтось з моїх головоломок питання, це реально чи ні?
Рожевий Floyd, Ніжний звук Thunder, 1988
Рожеве Floyd, "Division Bell - Stone Heads", 1994
Рожеве Floyd, Моментарне Лапсе Причини (1987)
Storm Thorgerson створив свої дивні фото колажі з клеєм та ножичками до приходу фотошопу. Він не змінив його метод навіть після комп'ютерної графіки прийшов в службу підтримки дизайнерів. Коли запитав, чому він був будувати сотні місць на березі, замість того, щоб просто помножувати одну на моніторі, він просто подрібнив руки і відповідав, «Чи можу це зробити. й
журавлини, "Зробити і продати каву", 2001
журавлини, Бури Хатчет, 1999
р.
Muse, "Absolution", 2003.
Рожеве Floyd "Beach Каталог" (2009)
Рожеве Floyd, "Дарка сторона місяця", 1973
«Це красива і проста ідея. Вогнетривкі сонячні промені ми побачимо навколо нас, наприклад, в веселці. Я хотів би сказати, що це мій винахід, але на жаль, це не належить мені.
Muse, одномісний "підвиток", 2009.
Шакра, «Будьмо мене в Лебеді» (2011)
Biffy Clyro, "Puzzle", 2007
10cc, "Децективні Бенди", 1977.
Рожевий Floyd, Wish You Were Here (1975)
Страви, "Деадлайн", 2012.
Biffy Clyro, "Оподії", 2013
Biffy Clyro - Тільки Революції (2009)
Торнлі, "Тіні Фотографії" (2009)
Пулюм, "Острів" (2010)
Найдовший синій з альбому Waves, 2004.
Під керівництвом Зеппелина, «Будинок Святої», 1973
р.
10cc, "Лок Хайар?", 1980.
Disco Biscuits (Планета Антем, 2010)
30-річчя рожевого льоду, 2004
Фото: Stormthorgerson.com
Веб-сайт: www.stormthorgerson.com/
Історія Hipgnosis створений для відомих рок-груп: Led Zeppelin, журавлини, 10cc, AC/DC, Black Sabbath, Muse. Але Шторм був відомим для легендарної команди Pink Floyd, з членами якого він був друзями з дитинства.
Попри те, що всупереч правилам і моді, не боїться входити в спори з гігантами галузі. Його безболісність, поєднана з реальним талантом, дав світові винахідливі образи, які назавжди увійшли до культури.
28 лютого Storm Thorgerson виповнилося 70. Ми вВеб-сайт Ми обрали кращі твори цієї блискучої людини, які можна побачити безкінечно.
Рожевий Floyd, Дерево половину життя (1997)
«Я люблю грати з реальністю, спотворювати реальність. Хтось з моїх головоломок питання, це реально чи ні?
Рожевий Floyd, Ніжний звук Thunder, 1988
Рожеве Floyd, "Division Bell - Stone Heads", 1994
Рожеве Floyd, Моментарне Лапсе Причини (1987)
Storm Thorgerson створив свої дивні фото колажі з клеєм та ножичками до приходу фотошопу. Він не змінив його метод навіть після комп'ютерної графіки прийшов в службу підтримки дизайнерів. Коли запитав, чому він був будувати сотні місць на березі, замість того, щоб просто помножувати одну на моніторі, він просто подрібнив руки і відповідав, «Чи можу це зробити. й
журавлини, "Зробити і продати каву", 2001
журавлини, Бури Хатчет, 1999
р.
Muse, "Absolution", 2003.
Рожеве Floyd "Beach Каталог" (2009)
Рожеве Floyd, "Дарка сторона місяця", 1973
«Це красива і проста ідея. Вогнетривкі сонячні промені ми побачимо навколо нас, наприклад, в веселці. Я хотів би сказати, що це мій винахід, але на жаль, це не належить мені.
Muse, одномісний "підвиток", 2009.
Шакра, «Будьмо мене в Лебеді» (2011)
Biffy Clyro, "Puzzle", 2007
10cc, "Децективні Бенди", 1977.
Рожевий Floyd, Wish You Were Here (1975)
Страви, "Деадлайн", 2012.
Biffy Clyro, "Оподії", 2013
Biffy Clyro - Тільки Революції (2009)
Торнлі, "Тіні Фотографії" (2009)
Пулюм, "Острів" (2010)
Найдовший синій з альбому Waves, 2004.
Під керівництвом Зеппелина, «Будинок Святої», 1973
р.
10cc, "Лок Хайар?", 1980.
Disco Biscuits (Планета Антем, 2010)
30-річчя рожевого льоду, 2004
Фото: Stormthorgerson.com