Найсвіжіші історії світу

р.

Яскравава історія і несподіване закінчення можуть містити лише 55 слів. Один день редактор журналу «Новий час» Стів Мос вирішив провести конкурс, учасники якого запросили написати історію в довжину 55 слів, але текст збережено струнку сюжету, розкриття персонажів і незвичайного закінчення. Відповідність такої величини, що результати конкурсу вдалося зібрати цілу колекцію, яка називається «Нові історії світу».

Веб-сайт Він передає кілька оповідання з цієї книги.

Нещастя.

Вони говорять зло не має обличчя. По суті, на обличчі не було почуттів. На нього не було занурення симпатії, а біль нестерпний. Чи не бачить терористів в очах і паніку в обличчі? Він спокійно, ви можете сказати, професійно зробив свою брудну роботу, і в кінцевому полюсно сказав: "Використайте рот, будь ласка."

Андрій Дан.

Телефонний ранг.
- Привіт, вона збивається.
- Вікторія, це мене. Давайте познайомимося з док на ніч.
- Все правильно, мед.
до І будь ласка, не забудьте довести пляшки шампанського з вами, він сказав.
- Я не забув, дарлінг. Я хочу бути з вами на ніч.
- Здрастуйте, я не маю часу чекати! він сказав і вішати вгору.
Вона зважилася, потім посміхалася.
- Я дивлю, що це, вона сказала.

nicole сорочка.

Два хлопчики стояли і дивилися Сатан повільно ходять. Неприємність гіпнотичних очей все ще захопила голову.
- Дивитися, що він хоче від вас?
- Моя душа. А ти?
- монета для платного телефону. Він повинен називатися відразу.
до Ви хочете їсти?
- Я не маю ніяких грошей зараз.
до Це океї. Я отримав багато.

Брайан Ньюелл

Виявлено лише один спосіб життя, щоб наше життя було заплутаним в сучці ранги і блаженним, щоб вирішити щось інше. Довіряємо багато: орел - і ми одружилися, хвіст - і ми будемо частиною назавжди.
монета була допущена. Вона називається, загортати і припинити. Орел.
Ми постаралися в її небесному.
Тоді, в одному голосі ми сказали: "Чи ми робимо це знову?"

Дж. Ріп.

Блискучі колготки щільно і спокусливо підходять красиві стегна - чудове доповнення до легкої вечірньої сукні. Від самих кінчиків алмазних сережок до шкарпеток витонченого взуття на тонких шпильках, все було просто шикарно. Очі з ново індукованими тіні виглядають на рефлексії в дзеркалі, а губи, пофарбовані яскравою помади, простягаються з насолодою. Почуття голосу дитини:
"Татусь!"

Гірська глина.

Вовняна ковдра, яка нещодавно була представлена на благодійному фонді, комфортно захопила свої плечі, і черевики, які він знайшов в трахі, можуть сьогодні не стежити.
Вуличні ліхтарі зігрівають душу так красиво після всієї цієї холодної темряви.
Вигнута паркова лавка здавалася таким чином знайомим своїм напруженим старою спиною.
"Танк ти, Господи, - думав він "живо просто дивний!"

Андрій Є. Хун

Вища освіта- В університеті ми просто протрили наші штани, Дженнінгс сказав, що він промив його брудні руки. Після того, як всі ці бюджети вирізати, вони не будуть навчати вас багато, вони просто оцінять вас, і все йде, як це йде.
до Як ви дізналися?
до Ми не навчалися. Але можна побачити, як я працюю.
Медсестра відкрив двері.
- Др. Дженнінгс, нам потрібно в О.Р.

Рон Баст.

Вона майже почула її в'язниці двері.
Свою долю в руках інших, і вона ніколи не буде бачити.
В її голові спалахнула божевільні думки про те, як добре він тепер літати далеко, далеко. Але вона знала, що це не вдалося уникнути.
«Так, я погоджуюсь. й

Тіна Мілберн

Хід-Нінеті-нін, сто! Це не мій недолік, який не приховує!
Я люблю водіння, але це набагато простіше для мене, ніж приховування. Вкажіть темний номер, я зітхнувся до тих, хто ховається всередині: «Кнук і осінь!»
Вони заглиблюють мене уздовж довгого коридору, а в дзеркалах висить на стінах відбивають свою фігуру в чорному полотні і з косою в руках.

Курт Хоман.

Історія Ліжко -- Ретельно, дитина, його завантажено, він сказав, що повертається в спальню.
Її спинка відпочивали на спині ліжка.
- Чи є це для вашої дружини?
- Ноп. Що буде ризиковано. Я збираю чоловіка.
до Що робити, якщо я вбивця?
Він шліфований.
- Хто розумний, щоб наймати чоловіка?
Вона клацала її губи і вказував літати на нього.
- Ваша дружина.

Джеффрі Вільям

На лікарні вона їздила на швидкості розбиття. О, мій Бог, якщо я можу зробити це вчасно.
Але на обличчі лікаря з інтенсивного відділу догляду вона розуміла все.
Вона кричав.
- Чи знає він?
Лікар сказав м'яко, "Ви повинні бути щасливими. "Я люблю тебе, Марія".
Вона дивилася на лікар і відвернулася.
до Дякую, Джудіт сказав холодно.

Барнабі Conradesche

Вона була божевільна на нього. У своїй ідилічному житті вони мали майже все, але вона виросла на одне - що вони ніколи не мали. Тільки його ковардійці приїжджають.
Позбутися від неї, але це занадто рано. Краще бути спокійним і хитрим. Красива в її нагота, вона захопила плоди.
- Адам, вона спокійно називається.

Енріке Кавалітто

З Рита було жорстоко вбивали, Картер сидить вікном. Немає телевізора, не читання, відсутність листування. Тексти пісень, а це означає: Його життя є те, що ви бачите через штори. Він не піклується про те, що приносить їжу, сплачує рахунки, не залишає приміщення. Його життя - бігові спортсмени, зміна сезонів, проходження авто, привид Ріта.
Картер не усвідомлює, що відчували номери не мають вікон.

Джейн Орві.

Вона стояв в саду, коли вона побачила його, що веде до неї.
- Тіна! Мій квітка! Любов мого життя!
Він, нарешті, сказав він.
- Ох, Том!
- Тіна, мій квітка!
до Я люблю тебе!
Помідор підійшов її, вшийте вниз і швидко штовхнув її біля.
- Моя квітка! Ви приступили до моєї улюбленої троянди!

Надія А. Торрес у пошуках Істини Нарешті в цьому віддаленому, відокремленому селищі, його квест закінчений. У накопченому хатині вогонь сідає Правда.
Він ніколи не бачив старшої жінки.
- Ви дійсно є?
Старий, зморшований джгут неприступний урочисто.
- Розкажіть мені, що я повинен розповісти світ? Що таке повідомлення?
Стара жінка плітає в вогонь і сказав:
- Розкажіть їх молодий і красивий!

Роберт Томпкінс

Перегляд зображень: wgallerie

через wgallerie.com