577
Малювання з ідеєю і не тільки
Ілюстратор з Малайзії Chow Hon Lam (Chow Hon Lam), відомий під псевдонімом Миша літаюча, щиро хоче принаймні трохи веселитися наш похмурий світ. Так протягом декількох років тепер він створив залізо і незабутні малюнки.
Їх сюжети, з тонким гумором і прихованим підтекстом, стали популярними в Інтернеті - креслення друкуються на футболках, наносяться на телефони і ноутбуки.
Допомога
«Ми люди вітають істоти. Greedy для будь-якого нового і незвичайного, говорить Chow Lam. Я не буду купувати 20 ідентичних футболок, дати мені різноманітність. Автор успішно створює цей сорт - на його сайті є понад сто ілюстрацій до кожного смаку. Ми вВеб-сайт Вони обирали кращі з них.
Молоко.
Обмеження швидкості.
Житло.
Ацетит.
Пастка.
Добрий, друг.
За сценаріями війни.
Вихід.
Громадський туалет.
Я не знаю свою роботу.
Мурдерер.
Погода
Настроювання дня.
Ранковий концерт.
р.
Панда.
Тісто завдання.
Втеча.
р.
Мазе.
Супер курка.
Найнебезпечніші тварини на Землі.
Сходи.
Нове прибуття.
Джерело ілюстрацій: flymouse365.com
через flymouse365.com/stores/fm365.html
Їх сюжети, з тонким гумором і прихованим підтекстом, стали популярними в Інтернеті - креслення друкуються на футболках, наносяться на телефони і ноутбуки.
Допомога
«Ми люди вітають істоти. Greedy для будь-якого нового і незвичайного, говорить Chow Lam. Я не буду купувати 20 ідентичних футболок, дати мені різноманітність. Автор успішно створює цей сорт - на його сайті є понад сто ілюстрацій до кожного смаку. Ми вВеб-сайт Вони обирали кращі з них.
Молоко.
Обмеження швидкості.
Житло.
Ацетит.
Пастка.
Добрий, друг.
За сценаріями війни.
Вихід.
Громадський туалет.
Я не знаю свою роботу.
Мурдерер.
Погода