Дорослі ляльки

Ляльки Марини Бичкова не купуються дітьми - їх ріелизм плутає навіть деякі дорослі колекціонери.

«Дуже мені, я не намагаюся перенести сірядку і гранату. Ви просто не хочете ходити з посмішки на обличчі, оскільки виробники завжди посміхаються ляльки намагаються наносити на мене. Чи є наш світ посмішки? Чи не існує ніякої сумності в житті від невиконаних надії? Я намагаюся передати реалістичність. й

Лялька порцеляну в розумінні більшості людей є статичною лялькою. Але митець з її роботою вдалося довести протилежність: її навісні порцелянові ляльки Чарівні ляльки є більш мобільними і реалістичними, ніж навісні поліуретанові, пластикові і вінілові колекціоновані ляльки.

«Мої потрібно працювати з ляльками стало очевидним, коли я був шість років. Я був шокований видатною медіократністю і неінтерспіруючою стійкістю серійно виготовлених ляльк. Коли вона побачила Барбі на телевізорі, вона була захоплена до сердечника: Марина згадує, що в цей час Барбі була найкрасивішою лялькою, яка коли-небудь бачив в її житті.

Коли Марина була 14, вона була переміщена з сім'єю в Ванкувер, Канада. Нова культура, нові люди, нові мовні умови, нове життя. Закінчила Інститут мистецтв ім. Емілі Карр. Марина завжди любила ляльки, але в 2002 році її любов до них виросла в щось більше.

999 р.

Всі ляльки виготовляються Мариною вручну і кожна лялька створена як унікальний характер, незважаючи на якийсь набір молдавських осіб і тіл. Всі ляльки, а також одяг і всі аксесуари Марина робить своїми руками. Детальніше вона приділяє велику увагу анатомічним і візуальним, утворюючи неповторний образ кожної ляльки, і виводить його відчай до досконалості.

До 500 годин, щоб зробити одну ляльку. Кожна маринована лялька - це дорогоцінна робота автора.

738990 Р

Не тільки уява, але й світ сучасного мистецтва. Ціна її робіт коливається від декількох тисяч до декількох десятків тисяч доларів.

Всесвітня популярність бренда Enchanted Dolls, згідно з критиками, надходить з унікального стилю лялькового живопису, який був прізвища Васнецовського або Врубельського, створюючи ілюзію живої ляльки. Марина сама вважає себе прихильником німецького художника Sulamit Wulfung та російського класичного живопису епохи Wanderers.

«Я кладаю всі мої навички в ляльку і я ніколи не роблю себе. Мій принцип - це зробити, щоб зробити. Я не працюю, я роблю ляльки, як я бачу їх. Ляльки для мене - мрії, які приїхали. й

р.

Дивитися також.:

Барбі з фігурою звичайної жінки

Красиві милі іграшки

Веб-сайт: http://www.cn.com/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное