Зима зовні. І тіло і душа вимагають тільки одне: любов. Національний географічний журнал провів конкурс фотографій, які розповідають про найважливіше почуття у світі.
Веб-сайт Я вибрав для вас найкращі фотографії, які нагадують нам, як ми любимо і любимо.
Я пов'язав цю ковдру для мого niece і її чоловіка. Немає нічого гарного, ніж нова сім'я. 浜у 涓 蹇
р.
Прогріваємо кришку. У березні 1989 року на Алясці збили нафтобатар. Поблизу 3,000 otters зникли в зоні підвіконня. Вони намагалися зберегти тварин, але не вдалося. Роман Голубенко
Мій бабуся знайшов свого покійного чоловіка гаманець. 浜у 涓 蹇
р.
Любов проявляється в багатьох способах, а мирний ранок можна заповнювати нею! – Анка Білт
А цар пінгвін перемагає серця коханого. Він подарував їй гарний камінь, щоб довести свої почуття, і вона оцінилася. й Kimberly На продажу
У цей маленький гимбрі був поранений, коли чоловік його знайшов. Він підібрав його, розірвав його і подав його до нашого сина. 浜у 涓 蹇
670152
Здавалося б, сцена з фільму Боллівуд. Насправді це картина закоханих в пару годин до весілля. 浜у 涓 蹇
Повне розуміння 浜у 涓 蹇
1855.8097
Коли Cecile народився, ми провели 6 тижнів в інтенсивному догляді. Я був хворим, що я не можу бути навколо. Мій чоловік став справжнім мостом, що поєднує нашу люблячу сім'ю. 浜у 涓 蹇
З'єднання поколінь. Майя і її бабуся. й Йоанна Шиманська
Чарівний момент, який не варто говорити про. Насолоджуйтеся ним. 浜у 涓 蹇
рр.
Моя п'ятирічна дочка послухає мій батько, який лежить в хоспісі. Вона розуміє все і знає, як дорогоцінний момент. 浜у 涓 蹇
Пара закоханих приховує від галасливої компанії. й Андреа Яко Джякоміні
Старі та нові. й
Моя дочка Zoe і її золотий ретрівер. й Danee Понтий
А дочка ховає її мати на зупинці. 浜у 涓 蹇
р.
Посміхається любов хороших книг і кілець. 浜у 涓 蹇
Ми навчимося цінувати прості радості життя. 浜у 涓 蹇
Ісландські коні. 浜у 涓 蹇
В житті є лише кілька моментів, які дійсно пам'ятають. Це мій перший поцілунок з дружиною. 浜у 涓 蹇
Любов матері є одним з найбільш щирих почуттів на землі. 浜у 涓 蹇
Р
Хлопчик допомагає невеликому перехресті річки під час високих припливів. й Хаб Вахаб
Я був про те, щоб залишити музей, коли я бачив цю пару. Нагадуємо мене про мої почуття і важливість скупчення на весіллі «В Радості і в Мишні». 浜у 涓 蹇
через yourshot.nationalgeographic.com/photos/3101669/