Что иликоп дети CCCP

Найцінніше для радянської дитини було зібрано все. Пам'ятайте пасовані шафи з турбоклейками, величезні стеки фантазії і картонних чіпсів. Як відбувається обмін Це були спеціальні угоди і обряди.

Один з цих колекціонерів хлопчиків, які вирощували довгий час назад, запам'ятовували те, що він врятував, своїх друзів і всіх радянських дітей. Веб-сайт Ми були щасливими з найпростішими речами.

Марки

р.

Я не думаю, що він збирав штампи, крім лази. Принаймні штампи з конвертів очистили пару, але всі вони були. У мене був скарбний альбом. З мого старшого брата, деякі я обмінявся або купив себе кишенями. Я люблю свої марки: літаки, кораблі, автомобілі, картини середньовічних майстрів, за допомогою яких я дізнався структуру жіночого тіла, ягід, птахів, людей, обличчя, міст - це цілий світ в одному альбомі.

Злягання

Не сказати, що я пристрасно захоплююся значками, але нам ще було багато з них - в коробці з гудзиками, на килимі, на підвісках, на грудях, під диваном, в іграшки.

Серед моїх друзів, значки не були особливо цінними, тому бейдж, який вам сподобався, можна легко попросити в подарунок.

З приходом дев'яностих, радянські штамповані значки втратили свою актуальність. На нас прийшли нові мультфільми, які замінили Вовк, Гівгог, Харе та інші герої. Наші груди та брифети покривають героями Дісней.

Монети

Як і штампи, іноземні або антикварні монети були у всіх володіннях. Я не вірю, якщо ви сказали, що у вас немає GDR pfennigs, болгарки stotinki або польських пені. Монети країн соціалістичного табору у людей пішли дуже багато - хто служив, хтось відпочивав, хтось просто був. І всі носили монети, які швидко ходили в руки.

А хто, знайшов серед цих матерів для хлібних монет дореформи «трояк» або «піратак» не кладав його в скарбничий банк? Ці монети 30-50-х років відрізнялися від постреформних.

Сувенір

Ну, дівчата, ймовірно, не зацікавилися, але хлопці!

Що ви відчуваєте про пам'ятки цих машин? Так само, як мені?

Листівки

Але зараз дівчата можуть повернутися до нас - пам'ятайте наші численні скарби!

календарі

Ми не мали календарів на нашому iPhone, PC або телефону. Тому дня народження мами, тато, сестра, брат, друг, подруга, ляльки і наші, нарешті, ми відсвяткували ручку в паперових календарях. Зібрали їх, щоб розпочати збір.

Наклейки для перекладу

Ще одним модним хобі було зібрання і пасування картин, де можливо, які називали «трансляторами».

Дуже тонка і ніжна. Але це не хмара радості бачити нову картину.

Матчі етикетки та кольорові матчі

Я також загартовані етикетки з відповідних скриньок. І не потрібно відірвати – збираючи ці маленькі фотографії в СРСР досить «легальні» – в Союзпечі можна легко купити набір етикеток.

Підгузники для пляшок

Вони завжди стандартні - брудне золото. Якщо це пиво або лимонад, то це настоянка, а під ним - біла гумка, яка була використана для виготовлення фото, щільно притискається на зображення в газеті. Таким чином, надзвичайно рідко знайдено на вуличних кольорових джемах слід їх вага на золото.

Пакети сигарети

Складання в грудях? Назви 90-х: «PellMall», «Magna», «Soverein», «Fine 120», «Lucky Strike», «Sea».

І ось деякі досить круті пачки - так мало з них.

Канз

Яри завжди були надані найбільш почесним місцем в номері. Це як червоний куточок. Я хочу всіх моїх друзів, щоб побачити колекцію прямо.

На вулиці забрали багато банок. Вони навіть приймали сильно обпалений і розтоплений - все було легко випрямлено, дати тільки час і олівцем. На згущеному рідкому бані не було життєздатності провести вечір - випрямляючи його значення не менше.

Фантазії та обгортання

Дівчата часто збирають цукерки обгортання.

У 90-ті роки, коли почався навагітна на Марс Снікерс, я почав збирати яскраві полімерні пакети з цукерок і печива.

Фотографії рокерів і каратів

Пам'ятайте, як ви практикували подвійний удар на дерев'яних статуях в дворі? Вони імітували. Зрізи вуса і кікбоксу виростили, як гриби - попит на поставку.

Породові дошки були лише повними. З'явилася причина.

Включає

Я пам'ятаю гіп у дворі, коли хтось сказав, що наш магазин почав продавати нові ясна. Це був ефект вибуху бомби. Кожна людина відразу побігла в цей магазин і стояв лічильником на годину, спостерігаючи цим дивом.

р.

浜у 涓 蹇

Турбо – король ясен. Чи знаєте ви, що перші 50 номерів не існує? І ми захопили їх, шукали для них, придумали історії, які ми побачили їх на місці.

«Бомбаб» в різних періодах виготовлявся в різних формах і з різними видами лайнерів.

Гумка "Лазер" була вставлена з військовим обладнанням. Вивчаємо технічне обладнання іноземних армій. З них я дізнався порядок швидкості танків, ракет, літаків, вертольотів і бойових кораблів.

Легендарний «Любов це...», який сьогодні продається. Здавалося б, вони зібрали не тільки дівчата, але і хлопчики. Вони повинні навчатися працювати один з одним.

Татуювання вставки.

, Україна

Це був дуже великий! У нашому театрі вже показаний на великому екрані другий «Terminator». Наклейки з епізодами фільму - um-mm-mm! Це просто цегла!

Тоді на телебаченні показаний «Jurassic Park» і пішов... «Динозавр Планета» - улюблений хіт.

У ті роки моя мама почала «схуднути» до Москви і на перших носіях гумки і шоколаду. Людина, народи, вона приніс весь блок динозаврів! Але не для мене. Ви можете вибрати один або два. Я підбираю краю обгортки, і я можу розповісти про шматок картини, чи є одна або ні. Що було здорово! У будь-якому випадку я кладу все разом. Я використовував, щоб покласти його на кальку, хоча це здавалося б, альбом можна замовити кудись. Цей альбом повинен бути відправлений на адресу і отримати деякий крап (но цифра, сорт). Але що таке фольго?

Автор статті: Олексій Мараховець

alexio-marziano.livejournal.com