Це своєрідна країна, яка зберігає її.

Фотограф Роман Шаленкін дивовижно барвисті портрети звичайних російських робітників. Гірники, котли, зварники, шлаки - це його герої. Текстуровані, суворі і одночасно деякі закриті портрети дуже популярні з любителями і професіоналами фотографії. А з роботою «Святий ранок» Роман був скорочений за нашим фотоконкурсом AdMe Photo Awards 2013.

Афіша Веб-сайт Я поговорив фотографа і попросив його розповісти про себе і як він керує фотографією важкої праці.

За словами Романа, камера впала в руки випадково близько п'яти років тому. «Старий дзеркала просто лежачи в домашніх умовах. Я мав взяти деякі дрібні речі... Але вона приймала.

Я працюю в маленькому видавництві Новосибірськ. Я попросив фотографувати у виробництві. Видавець влаштував для стріляти, і я отримав на завод. Спочатку я був вражений масштабом - величезними майстер-класами, зліва на вогнегасники, на правій машині гігантського розміру зрізається метал.

Р

«Я атакував все з камерою. Він пішов з проханням питань робітників. Запропонують мені питання. Ми зустрілися, ми говорили. З часом для створення позитиву і комфортної атмосфери стає простіше займатися діалогом з ними, вводити в облаштування, створити позитивну і комфортну атмосферу. й

«У першу чергу не було легко зв’язатися з працівниками. Як і мінуси. Уявіть, є 20 жорстких хлопців. У брудному пабі все в вугільній. А потім дитина ходить до них в тоновані джинси з довгим волоссям і все покрито всілякими пристроями. Якщо ви вкажете об'єктив на них неспроможно, то ви можете захопити пару відхилень у вашій адресі. й

«Чому я зустрілася. Я говорю про теми, які близькі до них. Чоловіки розуміють, що не все так працює з мною. Здавалося б, людина своєї справи, і якщо ви йдете в шахту з ними, це в цілому чудово. Вони будуть там, і вони допоможуть вам.

«Я хотів би піти в шахту. Виховні бригади, як правило, дуже дружні, опрацьовані. Вони відомі один одному протягом тривалого часу, багато друзів з сім'ями. Вони весело. Все зроблено з гумором. Я думаю, що робота буде нестерпним. й

«Бехін грубі, брудні руки і зіткнені матері є симпатичними і добрими хлопцями. Якщо ви познайомитеся з хлопцям, то в 15 хвилинах ми розповімо один одному житті.

Р.

р.

р.

р.

р.

«Я отримую місто і входжу в інший світ. Звісно, я перебільшую про інший світ, але це набагато простіше. Я люблю відкритість і простоту у людей. й

632061

Фото Кредит: 500px.com/shalenkin
Текст: Роман Шаленкін спеціально для веб-сайту

через 500px.com/shalenkin