450
Пригоди Зої та Яспер
Все, що вам потрібно для чарівного фотопроекту: дитина, собака і однакові капелюхи. Зустрічайте найкращі друзі з Zoe і Jasper. Зое - сім-річна рятувальна собака, життя якого наповнена драматичними подіями. Вона народилася в Тайвані, під дверима маленького магазину, власник якого кинув цуценят в жолоб. Це побачила прохідна школярка і взяла дітей додому з матір'ю. Вирощені цуценята були передані в загін порятунку собак в Америці, де Зое було прийнято фотографом Grace Chong.
Після того, як Грейс був син Яспер, який дуже швидко став друзям з Зое. Одного разу мій мама помітив, що дитина і собака виглядають мило в тому ж заголовку. Вона почала збирати капелюхи і аксесуари для фотосесій і створила блог, де вона розміщує нові фотографії свого смішного проекту.
Веб-сайт Я буквально впала в любов з цієї життєрадісної пари і запрошує всіх, щоб подивитися на свої фотографії.
Не пройдіть на пригоду без вашого довіреного друга.
Стиль баранини дитини.
Гуси, які люблять спорт більше?
Хіп-хоп зірки.
любителі корейської сауни.
Хто хоче звільнити кушку?
Чи є nerd прохолодно.
Ми знаємо, як бути жорстоким.
Хай, полярні дослідники, не заморожуйте!
Все, що вам потрібно, це найкращий друг і смішний капелюх.
Фото Грейс Хон
через zoeyandjasper.tumblr.com
Після того, як Грейс був син Яспер, який дуже швидко став друзям з Зое. Одного разу мій мама помітив, що дитина і собака виглядають мило в тому ж заголовку. Вона почала збирати капелюхи і аксесуари для фотосесій і створила блог, де вона розміщує нові фотографії свого смішного проекту.
Веб-сайт Я буквально впала в любов з цієї життєрадісної пари і запрошує всіх, щоб подивитися на свої фотографії.
Не пройдіть на пригоду без вашого довіреного друга.
Стиль баранини дитини.
Гуси, які люблять спорт більше?
Хіп-хоп зірки.
любителі корейської сауни.
Хто хоче звільнити кушку?
Чи є nerd прохолодно.
Ми знаємо, як бути жорстоким.
Хай, полярні дослідники, не заморожуйте!
Все, що вам потрібно, це найкращий друг і смішний капелюх.
Фото Грейс Хон
через zoeyandjasper.tumblr.com