725
10 уроків з конфігурації
Філософія великого китайського мислителя, спрямованого на моральні питання, як з особистої, так і соціальної точки зору. На праві соціальних відносин, правосуддя та рівності.
Веб-сайт 10 уроків життя на основі філософії Confucius:
1,1 км Просто триматися.
- «Це не важливо, як уповільнити вас, поки ви не зупинилися. й
2,2 км Ваші друзі
- «Немайте друзів з кимось, хто не знає себе. й
3. У Ви повинні платити за хорошу оплату.
- «Це легко щастити і важко любити. Це основа багатьох речей в нашому житті. Хороші речі важко досягти і набагато простіше отримати погані речі. й
4. У Спочатку підготуйте інструменти.
- «Події життя залежать від старанності та старанності. механіка, яка хоче поліпшити роботу, повинна спочатку підготувати свої інструменти. й
5. Умань Тексти пісень, а це означає: Немає нічого неправильного з вами неправильного.
- Якщо ви не пам’ятаєте його. Не хвилюйтеся про трифлі. Здійснення помилки не є великим злочином. Не дозволяйте порушувати свій день. Не дозволяйте негативності брати ваші думки. Немає нічого неправильного з помилкою! Відчуйте свої помилки!
- Коли ви сердилися, думають про наслідки.
7. Про нас Зробіть налаштування.
- Якщо це зрозуміло, що цілі не можуть досягнути, не регулюйте цілі, відрегулюйте дії.
8. У Ви можете дізнатися з будь-якого.
- «Якщо я їду з двома іншими людьми, кожен з них буде діяти як мій вчитель. Я імітую хороші якості одного і скоригувати недоліки іншого. й
9. Навігація Всі
- «Що ви робите в житті, робимо це з усім серцем. й
С ***
Одного разу з освічених леді прийшов до Конфуцій і запитав його питання:
- Розкажіть мені, Конфуція, чому це, коли жінка має багато закоханих, вона схильна до публічного закриття, і коли людина має багато жінок, це нормально?
Перед відповіддю, Конфуцію мовно заварюють чай і заливають його на шість склянок.
- Розкажіть мені, - запитав її після того, як один чайник заливає шість склянок пивоваріння, це те, що нормально?
- Так, жінка відповів.
- «Ви бачите,» відповів Конфуція, «Коли відразу заливають шість чайників?» . й
через adme.ru