10 уроків з конфігурації

Філософія великого китайського мислителя, спрямованого на моральні питання, як з особистої, так і соціальної точки зору. На праві соціальних відносин, правосуддя та рівності.

Веб-сайт 10 уроків життя на основі філософії Confucius:

1,1 км Просто триматися.

• «Це не важливо, як уповільнити вас, поки ви не зупинилися. й
Якщо ви продовжуєте на правому шляху, ви в кінцевому підсумку досягнете бажаного пункту. Важкі роботи повинні виконуватися послідовно. Успішна людина - це той, хто прагне до ідеї і, незважаючи на обставини, рухається до мети.

2,2 км Ваші друзі

• «Немайте друзів з кимось, хто не знає себе. й
Ваші друзі – пропагація майбутнього. Ви заголовок, де вони вже є. Це гарна причина для пошуку друзів, які рухаються в одному напрямку, який ви вибрали. Навколо себе людям з вогнем в серці.

3. У Ви повинні платити за хорошу оплату.

• «Це легко щастити і важко любити. Це основа багатьох речей в нашому житті. Хороші речі важко досягти і набагато простіше отримати погані речі. й
Що говорить багато. Полегше зацікавити, легше показати негативність, простіше виправдати. Любов, прощення і великодушність вимагають великого серця, великого розуму і великого зусилля.

4. У Спочатку підготуйте інструменти.

• «Події життя залежать від старанності та старанності. механіка, яка хоче поліпшити роботу, повинна спочатку підготувати свої інструменти. й
Конфуцій - сказав: «Наскільки залежить від попередньої підготовки, і без такої підготовки, збій пов'язаний з відсутністю.» Що б ви робили в житті, якщо ви хочете досягти успіху, ви повинні підготуватися до першого. Навіть найбільша невдача може прискорити шлях до успіху.

5. Умань Тексти пісень, а це означає: Немає нічого неправильного з вами неправильного.

• Якщо ви не пам’ятаєте його. Не хвилюйтеся про трифлі. Здійснення помилки не є великим злочином. Не дозволяйте порушувати свій день. Не дозволяйте негативності брати ваші думки. Немає нічого неправильного з помилкою! Відчуйте свої помилки!
6. Жнівень Зверніть увагу на наслідки

• Коли ви сердилися, думають про наслідки.
Соломон сказав: «Для пацієнта краще, ніж брук, а гість краще, ніж підкорювач міста». Завжди пам'ятаєте, щоб зберегти ваші недоліки і думати про наслідки.

7. Про нас Зробіть налаштування.

• Якщо це зрозуміло, що цілі не можуть досягнути, не регулюйте цілі, відрегулюйте дії.
Якщо ваші цілі не здаються в цьому році, то тепер найкращий час для того, щоб досягнути їх. Налаштуйте свій успіх вітрилами і плавно рухайтеся до мети.

8. У Ви можете дізнатися з будь-якого.

• «Якщо я їду з двома іншими людьми, кожен з них буде діяти як мій вчитель. Я імітую хороші якості одного і скоригувати недоліки іншого. й
Ви можете навчатися з усіх, будьте це крок або святий. Кожне життя - це історія, наповнена уроками, що дозрівають. Наприклад, ви можете прийняти щось добре і корисно для себе з 7 уроків життя Віллі Сміт або дізнатися з 10 золотистих уроків Ейнштейна.

9. Навігація Всі

• «Що ви робите в житті, робимо це з усім серцем. й
Що б ви не робили, робити це з повним позначенням або не робити це взагалі. Щоб досягти успіху в житті, вам потрібно буде дати кращий ви можете, а потім ви будете жити без жалю.

С ***

Одного разу з освічених леді прийшов до Конфуцій і запитав його питання:

- Розкажіть мені, Конфуція, чому це, коли жінка має багато закоханих, вона схильна до публічного закриття, і коли людина має багато жінок, це нормально?

Перед відповіддю, Конфуцію мовно заварюють чай і заливають його на шість склянок.

- Розкажіть мені, - запитав її після того, як один чайник заливає шість склянок пивоваріння, це те, що нормально?
- Так, жінка відповів.
- «Ви бачите,» відповів Конфуція, «Коли відразу заливають шість чайників?» . й

через adme.ru