796
30 причин, щоб повернутись до майбутнього
3 липня 1985 р. вийшов перший фільм про культову трилогію «Захід до майбутнього». Історія Марти МакФлі і Док Брауна, які подорожують з минулого до майбутнього, є ще реальним хітом, і навіть сьогодні кількість шанувальників фільму тільки зростає.
Перед переглядом всіх трьох фільмів і виготовленням ностальгії, Веб-сайт Я хочу знати деякі секрети фільму. Maybe дивитися фільм буде ще весело.
Фільми
Марти МакФлі/Михайл J. Fox
Doc Браун/Різдвяні Ллойд
«Я стояв на туалеті, щоб повісити мій годинник, але я захопив і вдарив голову на раковині, і це було оксамитування, бачення, картина в моєму мозку, бачення цього — потоковий привід!» ?
ДеЛорян
Реальний деLorian Speedometer.
11042.
Спідометр з фільму.
Інші символи
Великодні яйця. Авторка і режисерка приховали багато дрібниць (так звані «Естерські яйця») в сюжеті фільму.
р.
Ось як ми одягаємо в 2015 році.
І Нікой обіцяє звільнити точну копію Марти МакФля кросівки у 2015 році.
На основі: kinopoisk
Зображення: zidz
Веб-сайт: www.zidz.com/home.php
Перед переглядом всіх трьох фільмів і виготовленням ностальгії, Веб-сайт Я хочу знати деякі секрети фільму. Maybe дивитися фільм буде ще весело.
Фільми
- Куртка Марти з 2015 року поставила рукави до розміру себе. При знятті цього епізоду 40 ліній розтягувалися на рукави, які одночасно витягувалися помічниками.
- І так виглядали зйомки сцени з літаючі дошки майбутнього, які б мріяли про катання будь-якого скейтера.
- Коли Біфф дарує себе спортивний альманак, він каже: «Флорида перемагає 1997 року чемпіонат світу з бейсболу, звичайно». Фільм вийшов у 1989 році. Останні роки тому Флорида Марлінс виграв Кубок світу. У 1989 році Флорида не мала бейсбол команди, і Флорида Марлінс не існує.
- Марти було введено в 1885 р. як Клінт Східуд. Східвуд дозволило своїй назві використовуватися, оскільки він любить перші два фільми. Марти пізніше сукні аналогічним чином, як і раніше східної деревини в трилогії Sergio Leone. Марті примірники Студії з тієї ж плівки, розміщуючи чавунні двері з плити під пончо. Екранивер другої частини надходить на вершину матеріалу (світа над хмарами), знятого для фільму Firefox з Clint Eastwood у ролі назви. Хілл Долина Станція, з якої в 1885 році була побудована для фільму Пале Рідше, а також з хріном Східвуд. В кредитах виробники особливо подякують Клінтусу.
- У 1996 році був зруйнований західний місто Джеймстаун, який зняв Хілл долину. Зловживання: Вогне, викликане блискавкою.
- Бренд «Кальвін Клейн» маловідомий в Європі в 1985 році, тому в італійському дубі Марті в 1955 році назвав Леві Страусс. У французькому дубі ім'я П'єр Кардин.
- Під час зйомок сцени, де в фасаді пана Биффа збивається банда, страунман Чериль Колесо-Дісон, який замінив актриса Дарлен Войгель, погано травмував ноги, занурившись в колонку, і був госпіталізований протягом декількох тижнів. З того, як вона була в лікарні і не могла вдягатися, сцена була включена до фільму.
Марти МакФлі/Михайл J. Fox
- Михаїл Ю. Фокс погодився брати участь у зйомок, не надаючи своєї ролі в серії «Сімейні Ци». Тому Фокс зірвав у «Оуза» на добу, а вночі він грав у фільмі Роберта Земецький. Щодня після запису наступної серії, він відразу кинувся на набір фільму. Зйомка проводилась 6 годин на добу - від 6.30 до 2.30 року Фокс тільки стрепт 5-6 годин на добу під час зйомок.
- Багато кандидатів на роль Марти Дженніля були відхилені тільки тому, що вони були занадто високими - всі вони були вищі, ніж Майкл J. Fox, висота якого становить 1.64 м.
- Михаїл Дж. Фокс є лише десять днів молодше Leah Thompson, які відіграли свою матір, і майже три роки старше свого ефірного батька, граного Crispin Glover.
- У третій частині фільму Михайло досі грає підліток, а часом фільм вийшов, актор вже 29 років.
Doc Браун/Різдвяні Ллойд
- Крістофер Ллойд створив образ свого персонажа, Doc, заснований на поведінці фізика Альберта Ейнштейна та диригента Леопольда Стоковського.
- Ім'я д-р Коричневий, Emmett, є протилежним словом “час” читати, тільки виражені в струнких умовах (EM-it). Ініціали середньої назви Doc Брауна "L." Боб Гале, письменниця фільму, говорить про середнє ім'я Брауна - Lathrop, яке навпроти слова "порталь".
- Doc Brown - це часовий вентилятор: він завжди зношує кілька зап'ястних годинників і його квартира вистилається годинами. Зверніть увагу при перегляді фільму.
«Я стояв на туалеті, щоб повісити мій годинник, але я захопив і вдарив голову на раковині, і це було оксамитування, бачення, картина в моєму мозку, бачення цього — потоковий привід!» ?
- На початку фільму ви можете побачити, що Doc Brown має хобі - він грає саксофон.
- У лабораторії Док повісять портрети чотирьох відомих вчених: Ісаак Ньютон, один з перших фізикологів нашого часу; Бенджамін Френклін, який відкрив електричний характер блискавки; Томас Едісон, вчений, який працював з прямим струмом; і Альберт Ейнштейн, який розробив теорію релятивності. Сучасна фізика, блискавка, електрика і час подорожі важливі елементи плівки.
ДеЛорян
- Одним з основних рис і символу фільму став автомобіль DeLorean DMC-12, в якому основні персонажі подорожують через час. Дизайн автомобіля був настільки незвичайним для того часу, що багато перепланувати автомобіль не доведеться. Вони просто покривають її деякими деталями, такими як кришка на ядерному реакторі на стерні ДеЛарана — фактично колісна кришка автомобіля Dodge Polaris.
- Під час зйомок використано три вагони DeLorean. Один з них був повністю знищений під час зйомок сцени з третьої частини фільму, коли в кінці поїзда збивається в автомобіль.
- На DeLorean в плівці шкала Speedometer йде до 95 мф. Але на реальних швидкостях DeLoreans, до і в тому числі 1985, вага була лише 85 миль/год.
Реальний деLorian Speedometer.
11042.
Спідометр з фільму.
Інші символи
- Роль голок, які в третій частині називає Марти на автопробіг, грає Михайла Балсарі, краще відомі як «Flea» (Blea) – басист групи «Червоні Hot Chili Peppers».
- Один з дітей, до яких Марті показує комп'ютерну гру «Вільд-шутер», легко визнаний шанувальниками «Лорд Кільця» - Ілліч Дерево. Він був 8 років і це одна з перших ролей.
Великодні яйця. Авторка і режисерка приховали багато дрібниць (так звані «Естерські яйця») в сюжеті фільму.
- Пробіг Марти для школи. Він ловить на синьому пікаповому вантажі, керованому людиною в капелюшній коробці. Це режисер фільму Стівен Spielberg.
- Музиканти, які грають на фестивалі долини міста (дві гітаристи і барабанщик) - гурт "ZZ Top", що виконує державну версію пісні "Doubleback". Вони, як і з їхніми сучасними номерами, обертаються гітари навколо їх осі - але в 1885 році барабанщик робить його з барабаном.
- Коли Марти намагається перезапустити DeLorean в 1955 році, автомобільні фари є морським кодом для команди SOS.
- За годинниковою стрілкою на вежі збігається точно з годинниковою боротькою в кіно Time Machine (1960), на основі книги Herbert George Wells, а також у боротьбі з Big Ben.
- Весь екіпаж не пропускав можливості поставити свою назву в плівку. У 1955-й школі Джорджа МакФля, є плакат на фоні, що говорить «Рон Вудвард для учасників класу!» Ronald Woodward – головний режисер фільму.
- У шкільному ганку накривають написи про якийсь небезпечний Боб. Ці написи були зроблені сценаристом Бобом Гале.
- Як Марти проходить через школу з Джорджем, постер "Бульдогоги проти індіанців" висить на фоні. Бульдоги були елементарні шкільні команди Боба Гале і індіанці були у старшій школі.
- Марти МакФли бере участь у конкурсі музичних колективів, які виконують інструментальну версію пісні «Сила любові». Один суддя скаржав, що група «правила». Хуей Льюїс - це піснярист для любові і назад в часі. Марти також має плакат в кімнаті для альбому Huey Lewis.
- На початку фільму Марті прибув назустріч Doc у ТРЦ Twin Pines. Але до кінця фільму центр називається Лено Піне. У 1955 р. Марти подрібнили одну з дерев з машиною під час проходу від селянського селянського селянського селянського та його гармати.
- Під час виступу «Джонни Б. Доброго», лідер гурту на балі Марвін Беррі, називає його співусін Чак. Чак Беррі - автор "Джонни Б. Goode"
- У 2015 році фільм «Явці-19» режисер Максим Спелберг. Spielberg має син ім. Макса.
- Lightning вражає годинник в 1955 в 10:04. У 1885 році, коли Марти і Док стоять перед картою Шонаса Горж, будиночок годинник показує цей час на фоні.
- У другій частині «Бака на майбутнє» Doc одягає кольорову сорочку з невеликими потягами. У третій частині він використовує його, вже досить зношений як маска.
р.
Ось як ми одягаємо в 2015 році.
І Нікой обіцяє звільнити точну копію Марти МакФля кросівки у 2015 році.
На основі: kinopoisk
Зображення: zidz
Веб-сайт: www.zidz.com/home.php