Маленька дівчина врятувала брата від смерті.

доб.

Tessie - це досить, але не роками, серйозна шестирічна дівчина. Одного разу вона почула батькам розмову про її маленький брат Тед. Вона знав, що він був дуже хворим, і що його батьки не мали грошей. Тессі почула її тато кажуть, що вона гасить мумі з бездії: "Тільки диво може врятувати зараз."

Тоді Тессі ran до її кімнати і вивели скляну баночку варення, де зберігаються всі її заощадження. Заливаємо всі зміни на підлозі і ретельно підраховуємо, потім складаємо монети назад в баночку і побігла в аптеку.

Вона тихо чекала фармаколога, щоб дати її увагу, але вона була занадто керувалася розмовою з іншою особою, щоб помітити дівчину. Tessie почав подрібнити її ногу, щоб отримати деяку увагу. Немає реакції. Тоді вона збочена голосно. Ніщо знову. Нарешті, вона зняла монету і зліпила її на склі.

до Що ви хочете? апотекар просить подразненням голосу. Я говорю з братом з Чікаго, який я не бачив в роки.
- Гаразд, але я хотів би розповісти про брата, Тессі відповів в той же тон, як апотекар. Ви знаєте, що він дуже хворий, і я хотів купити диво.
до Вибачте мене, що?
до Його ім'я є Ted, і він має щось погане зростання в його голові, і мій dad сказав тільки диво може врятувати його зараз. Так скільки коштує це диво?
- Дівчина, ми не продаємо дива тут. Я шкодую, але я не можу допомогти вам, апотекар сказав.
- Шукаю, маю гроші, і я можу платити. Якщо гроші не вистачає, я можу отримати більше. Розкажіть мені скільки коштує.
Добрий брат фармаколога роздягається і назвав дівчину йому.
до Що таке диво?
- Я не знаю, Tessie sobbed. Все, що я знаю, що він дуже хворий і мій мама каже, що він потребує операції. Але мій тато не може платити за це, тому я вирішив використовувати мої гроші.
- Скільки у вас є? попросити Чикаго чоловіка.Один долар і одинадцять центів,- запечена Tessie. - І це всі мої гроші. Але якщо я повинен, я можу отримати більше.
до Який збіг, людина посміхається. - долар і одинадцять центів.й Він протримав свої гроші в його кулак, взяв дівчину рукою і попросив її взяти її додому.
- Я хочу бачити вашого брата і познайомитися з батьками. Давайте подивимося, що вам потрібно!

Цей добре підібраний чоловік був доктором Карлтон Армстроном, який спеціалізується на нейрохірургії. Він зробив операцію безкоштовно, і Ted незабаром вдалося повернути додому повністю здоровим. Мама і Дад були щасливі обговорення ланцюжка випадкових подій, які призвели до них хірургом.

до Цей лікар, мій мама збивається, є дивним. Дуже дякую.
Тессі посміхається. Вона точно знає, скільки коштує диво. Один долар і одинадцять центів. Плюс маленька дівчина щира віра.

через adme.ru