Історія чоловіка, який ризикував життя за полоненим ведмедем

Ці люди називають героями. Коли барібал випадково побився на місце в Флориді, поліція повинна зробити щось. Вони намагалися евтанізувати тварину зі спальними таблетками і взяти його назад до резерву, але раптом все вийшло неправильно.

Веб-сайт Він пише історію, яка доводить, що всі не втратили.

У таких випадках тварина зазвичай знімається з дозою снодійних таблеток, а потім повертається до ближнього лісу.

Ведмедя зі спальними таблетками відлякала ведмедя і вона ran до моря.

Як ведмедя спати далі і далі, вона поступово почала спати, і вона почала мити.

Адам Warwick, біолог з консервацією, вирішив діяти терміново.

Ті, що поблизу були шоковані і спочатку хотіли зупинити Адам.

«Для прийняття рішення негайно. Коли я побачила абсолютно безповоротний ведмедик, мій адреналін кинувся в кров, говорить Адам.

Ведмедя може зануритися Адама з його кіготів. Спочатку з води, але став так вичерпним, що він не міг перенести ноги.

Адам повинен діяти швидко. Він зберіг спокій і спробував взяти ведмедя на шкіру.

р.

Ведмедя тримала голову над водою, але Адам не давав.

Всі свідки інциденту спіймали їх дихання на увазі, як Адам перетягував майже дві сотні кілограм ведмедя 20 метрів до берега.

Здавалося б, перед Адамом вдалося витягти вичерпний ведмедя до безпечної відстані.

Ведмедя тільки подряпиний Адам злегка.

Допомогти втомлених плавців прийшла інші рятувальники.

р.

За допомогою екскаватора, ослабленого ведмедя було завантажено в машину і вийнято назад до Osceola Reserve.

Адам і ведмедя не забудуть цього дня.

«Хто ж виглядає щасливіше в його середовищі. Я думаю, що тепер він буде триматися від води, поки герой говорить.

номінальний #image7326710

Категории

Смотрите также

Новое и интересное