Ці 10 книг Використовуються книги

Є вираз англійською мовою slang. "Букет" Забронювати похмілля: Відчувається, що світ навколо вас, здається, недосконалим і надреальним, тому що ви просто завершили читання книги, яку ви занурилися.

У цьому огляді Веб-сайт Я збираю книги, після чого «похил» відчуває себе особливо сильною. І пам'ятайте, читання викликає звикання.

Маріям Петросян, «Дім в якому ...» На околиці міста, серед стандартних нових будівель, стоїть сірий будинок, в якому Сфінкс, Блінд, Господь, Тютюн, Македонський, Чорний і багато інших живуть. Кожен тут має прізвище. Кожен будинок приймає або відхиляє. Головна набагато більше, ніж школа-інтернат для дітей, які закинулися батьками. Чи приймаєте будинок? Тексти пісень, а це означає: І ви хочете залишити його? Купити

Патрик Сускинд, "Перфум". Історія одного вбивця У романі, який прославлений Сускінд до усього світу, автору вдалося зробити неможливим: передати за допомогою слів всю ефемерну природу аромату. Ця книга, замочена в запахах, залишає читач струнким - зануритися в темні глибини власної душі і довго не може повернутися до себе. Купити

Книга-скандал, книга-відновлення, помішуючи читачів з двох сторін океану, «Лоліта» не залишає байдужим нікого. Хтось бачить в ньому шокуючу історію гріха в майже анатомічних деталях, а хтось з перших сторінок закохується в любові з цим в'язним, охоплюючим сильним і «друками» романом до самого дна, прочитавши його як атем «любля на першому погляді, на останньому погляді, з вічного погляду». Купити

Marcus Zuzak, The Book Thief, січень 1939 Німеччина. Країна, що тримає дихання. Ніколи перед смертю було так багато роботи. Більше. Ніно-річний Лієсель Мемінгер, який її мама бере з її молодшим братом для прийняття батьків, звичайно, не знає цього. На дорозі, смерть відвідує хлопчика і перші повідомлення Лізель. Ось де починається ця дивовижна історія про силу слів. Купити

Найбільш таємничий і містичний роман російської літератури ХХ століття «Євангелія з сатину», один з найпопулярніших книг світу і найбільшої історії любові. Чи можна перепрочитати сотні разів, а ще знову і знову сумніватися – які сторінки роману диктуються силами світла? Які слова сил темряви? Купити

Daniel Keyes, Квіти для Альгерно Якщо ви шукаєте як задоволення читання, харчування для розуму і довгого післясмаку, не пропустіть нікельних ключів. Повідомляємо, що це так, щоб піти від того, щоб бути простим хлопецьом, джентом у хлібопекарській, чиї IQ під 60, щоб стати генієм, найрозумніший людина на планеті. Чи можна ви подолати страхи і подолати самотність? У цій глибокій і рухомій книзі, ключі дають свої відповіді. Купити

Стівен Король «Зелена кришка» запрошує читачів на страшний світ тюрмортних бомбардувальників, звідки вони не повертаються, відкриває двері до останнього притулку тих, які перенесли не тільки людський, але й Божий закон. Ніщо ви читаєте, перш ніж порівняти найуспішніший досвід Стівена Короля — історія, яка починається на шляху смерті та глибоко в монастирські таємниці душі. Купити

Габріель Garcia Marquez, Один соток років Соліту Десь в джунглі, місто Макондо втрачено, в якому сім'я Buendia веде його літопис - сім'я, в якій дива так щоденно, що вони навіть не приділяють увагу. Не боятися, що ви не розумієте персонажів Маркеса без сімейного дерева: це як латинська американська серія, лише сто разів краще. Купити

Сусан Коллінс, Угоргер Ігри Вони візьмуть вашу свободу. Вони захоплять вас за залізними парканами. Якщо ви побадьтеся протистояти, вони візьмуть ваші діти. І змусити їх вбити один одному. Так, ця книга є в першу чергу дією, захоплююче читання, здатне приймати читача від реальності. З іншого боку, «Дістезія» піднімає досить дорослі питання. Історія жахливої реальності з дитячими гладіаторськими бортами не дає йти дуже довго. Купити

р.

Haruki Murakami, Норвезький ліс Я продаю записи ввечері. У зв’язку з переглядом аудиторії перед вікном. Сім'ї, пари, п'яні, якуза, живі дівчата в міні-спідниці та інших неперевершених людей. Варто скелястий, як магазин зібрав хіппі і шлаки. Я не знаю, що збирався. Що таке? Думаю. - Що це означає? Купити

Звичайно, є понад десять таких книг. Поділіться своїми улюбленими роботами в коментарях, і ми радісно стискаємо продовження рецензії з вами.

www.litres.ru/haruki-murakami/norvezhskiy-les-2/?lfrom=20503397