Красуня Нью-Йорк Старі Чоловіки

Фотограф Брендон Стантон захоплює старших Нью-Йорків і записує їх слова. Вони красиві, веселі і мудрі. Людство Нью-Йорка не тільки про літніх людей. Стантон захоплює всіх, хто переходить на вулиці, створюючи живий портрет одного з найцікавіших міст світу. Але старі люди з мудрістю і гумором є абсолютно різною історією. Історія не тільки про Нью-Йорк, але про життя в цілому. Про те, де ми збираємося, як ми зробимо це, і що ми будемо.

Після того, як я взяв її картину, вона перевернула її щік для поцілунки. Після поцілунки вона сказала: «Не люблю диво?» "Так, це," Я відповів.

- Я люблю це, коли люди розуміють стиль свого віку, замість того, щоб приховати його. Чи є це сіре волосся, або кішка, або окуляри, це люди, пов'язані з досвідом. Вони повинні носити медаллю.

- Поставити мене в Інтернет! Вже зараз!

Що було так великим. Учора я мав честь фотографувати майстер Jill Enfield. Вона використовує той же метод, який використовується в громадянській війні, щоб зробити портрети солдатів. Метод називається мокрим кородієм. Після того, як картина береться, Jill негайно використовує спеціальну суміш хімічних речовин для передачі зображення на скло.

1616766

Учора я з'явився на національному скарбі. Я ходив на 3-му проспекті, коли я помітив стару в колясці. Не дивлячись на його фізичний стан, він був одягнений вкрай погано. Він був носити зовнішній жовтий костюм. Все було жовтим, навіть його шкарпетки. Зацікавився своєю зовнішністю, я прокинувся і просила дозвіл на фотографію. Він мовчився.

"Це Банан Георг, найстаріший водний лижник у світі." Він зараз 97, і коли він був 92, він поставив світовий рекорд як найстаріша людина на водних лижах. Банан Жорж не знав, як водний лиж до 40 років. Але незабаром стала його пристрастю. Під час своєї кар'єри він зламав хребта 4 рази, а також його щиколотки, коліна і одинадцяти ребра. Я побачила підвал дуже старого Георга, що простягається по воді в колясці на лижах, і він посміхається як божевільний.

Україна

- Я ніколи не зносився нудний одяг.

Я попросив її, що листя були в її капелюхі. Вона відповіла сильним російським акцентом: «Пах цих листя знижує високий артеріальний тиск».

до Моя улюблена річ про її, як слухняна вона була.
до Це мій відповідь. За 56 років він був дивовижним прихильником все, що я хотів зробити.

до Чи можна взяти картинку крупним планом?
- Я не знаю. Ти можеш.

- Я вдова протягом п'яти років. Тексти пісень, а це означає: І я хвилюю, що люди будуть виглядати на шляху я плаття і думаю, що я зробив це, щоб підібрати когось. Я хочу зустріти когось, але я не збираюся зробити все про це.

р.

Я вперше зустрів цю жінку на Cinco de Mayo. Вона сидить окремо. У гучному і багатогранному мексиканському ресторані читайте книгу. Вона зносила футболку, яка читає: «Це не роки життя, але роки життя». Я знову занурився. Цього разу вона мала однаково приголомшливе повідомлення на її сорочку. (Для того, щоб бути застарілим)

- Я католицький монах. Жива молитва.
до Що про сигарету?
- Ну, хтось повинен зробити хмари.

до Що вам подобається більшість вашої дружини?
- Я не можу сказати!

Приготувати хустку для сліз.

Габаритний зображення

до Що таке улюблена риса?
- Що робить його краще.
до Що таке улюблена риса?
- Пристрасть до пригод.

- Люди намагаються купити капелюх з головою.

до Якщо ви могли б дати одну пораду, що це буде?
- Любити.
до Скільки разів ти любиш?
- Після. І пішов вона.

Зустріч у Harlem.

Я запитав, як вони продовжували любити один одного. І сказали вони,
- Вона ніколи не забуває, що вона моя мати.
до І він ніколи не забув, що він мій син.

Він спробував виправдати себе: "Я їду їх до своїх онуків".

5550.00 р.

до Як жити без тебе? Він сказав мені: «Зробіть свою любов для мене і поширте її навколо. й

5307614р.

Я не можу допомогти вам.

до Ми будемо жити в корпоративній фашистській державі. Нікому звертається увагу на що-небудь. Ми сплачуємо $3.50 за чашку кави. Чи знаєте ви вартість на фунт кавових бобів? $3.50. Але ніхто не знає. Причина полягає в тому, що нічого не стосується.

Габаритний зображення

до Фото на сайті завтра.
Жінка: Ох, великий!
Чоловік: Ох, мій Бог.

до Це правила клубу: ви повинні бути більш ніж 50, носити червоний і мати бажання весело.

до Ви повинні навчатися підходити до всіх з щасливим розумом. Ви не хочете робити.
до Що ускладнюється звук. Як зробити це?
до Я майже подрібнила цегляну стіну під час роботи на будівельному майданчику. дитячий майданчик. І це допомогло змінити мій розум.

до Важливо не поспішати через життя таким чином, що ви не можете знайти час, щоб зробити речі, які ви дійсно повинні зробити.
до Що б ви хотіли б мати більше часу?
- Я навчаюся їздити на гоночному автомобілі. Я навчаюся готувати. Я роблю з молодою жінкою. Я зробив стопку книг, але я повинен прочитати їх 50 років тому. Я навіть не прочитав Гаррі Поттера!

Далі:

Вологість зі смаком навіть охолоджувача.
Майстер-класи портретної фотографії
Супер фото з харизмою

www.adme.ru/celebrity/superfotografii-s-harizmoj-432105/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное