669
30 Скарги співробітників Google про нестерпні умови праці
Google також відомий своєю політикою праці. Пристойна частина прибутку компанії інвестується у створення максимально комфортних і приємних умов праці. Фотографії з офісів Google у всьому світі підтверджують цей факт: така робота може бути тільки мріяти.
Але нещодавно людина, яка бажає залишатися анонімним, розмістила деякі дуже цікаві відомості про умови роботи в Google Inc:
номінальний #image8816110
Але нещодавно людина, яка бажає залишатися анонімним, розмістила деякі дуже цікаві відомості про умови роботи в Google Inc:
- Я повинен піти занадто далеко до тренажерного залу. Я повинен відкрити тренажерний зал в моїй будівлі, щоб я можу скористатися без часу ходити до нього.
- «Управління клієнтами» займає більше однієї сторінки.
- Ці безкоштовні сотні-дельлар навушники руйнують волосся.
- Щоразу я їду за масаж протягом дня, на обличчі до вечору є сліди складок.
- 5 з 8 безкоштовних футболок я отримав цей рік чорний. Аннойс мене. Я волію колір синій.
- Під час корпоративної парашутної стрибки ми пообіцяли 50 секунд вільного падіння, однак, перегляд відео з стрибка я помітив, що було всього 41 секунд.
- Мій тридцять-дюймовий монітор застарілих гірських краєвидів.
- Я не відчуваю різницю між налаштуваннями масажного крісла: «Релаксація», «Регенерація», «Енергетика». й
- Іноді, коли я піду, щоб отримати напій на кухні, виходить, що вони просто були завантажені в холодильник і пляшки не встигли правильно охолонути. І як ви працюєте після цього?
- Диван в моєму офісі не досить довго розтягувати на ньому.
- Я їсть 14 разів на тиждень в Google, я знаходжу його дешевше, щоб їсти в кафе або ресторані на вихідних, ніж в магазин для круп. В результаті я не варився протягом майже року і мої навички приготування страждають.
- На обід, вся піца їла до мене, і мені довелося їсти стейк.
- Коли я їду з компанією в інші офіси, їжа на кухні незнайома, і я не знаю, що вибрати.
- У мене є відчуття, що один раз я звик до телефону компанії, вони дають нам нову модель, і я повинен дізнатися новий спосіб.
- Я отримую жир через необмежену кількість вільної їжі.
- Я отримав трохи спалений в нашій корпоративній партії Гаваї.
- На зустрічі з леді Гага на Charlie's Cafe, тому я мав пройти довгий шлях на обід.
- Коли я працюю з дому, маю власний сніданок, обід і вечерю.
- Я їсть так багато на сніданок, що я не маю часу, щоб отримати голодний обід.
- У ігровій кімнаті є тільки одна сумочка, тому мені довелося сидіти на стілець, граючи Дзвонять.
- Вибір класичних ігрових автоматів в нашій будівлі обмежений, тому іноді я повинен піти в інший будинок.
- Ми будували катапульт з меблів, але стеля була занадто низькою, щоб бігти апельсинами понад 45 метрів.
- Уранці я не можу подивитися на Harbour Bridge, оскільки сонце випливає над Сіднею і я повинен закрити жалюзі.
- Я не отримав безкоштовні футболки за 3 місяці.
- Суші, варені не кладуть достатньо соусу Айолі в моєму крабовому рулоні.
- М'який для більярдних кішок не відповідає кольору тканини на столі.
- Мій офіс з видом на Bay Bridge, і я хотів би побачити Golden Gate Bridge. Х'юстий.
- Моє робоче місце – це однакова відстань від двох кухонь, і я повинен вирішити, що потрібно йти.
номінальний #image8816110