561
Чому генерація тридцяти років зводиться до збою
Веб-сайт Алла Боголепова презентує статтю журналіста Алли Боглепової про те, чому в нашому житті покоління менеджерів та творців буде важко.
до Мій друг Lena завжди був викликаний прохолодним. У віці від двадцяти років вона заробила більше, ніж її інженерний батько і вирушила на відпочинок за кордоном. Я купив машину на двадцять п'ять. На тридцять, вона почала шукати після квартири - так, в іпотеці, так, на околиці, але великий і власний. Одружена Лена не здогадувала: ідеально не зустрілася, а «на дивані» не хочу. Більшість з усіх, Ленін був захоплений гарним життям батька: може бути секретарем, навіть з вільною англійською, заробити такі гроші? Не секретний, але персональний помічник великих босів в іноземній компанії, не був відхилений Леною і купив інший культиватор для свого батька.
А рік тому іноземна компанія зрозуміла, що криза не є тісто, це час для економії. Виявилося, що великий іноземний бос був цілком здатний покласти чашку під насадку самої кавоварки, познайомитися з сім'єю, яка була протікає з Бостона, і підібрати свої костюми з пральної кімнати. Лена впала.
Тепер вона сидить в домашніх умовах спостереження Downton Abbey.й При цьому гроші, які вживали в іноземній компанії, оплачували Лену з нагоди її звільнення, вже давно споживали. Продається автомобіль. Майстер в дорогому салоні краси, який Лена регулярно відвідував останні десять років, переведений в режим очікування. Не те, що Лена не могла знайти роботу, але тільки для поїздки за тридцять тисяч у Вихіно - це для Лени, як маринування пивного живота на дивані. Непривабливий і в цілому поразковий.
За останні двадцять років генерація сьогодні тридцяти років охарактеризувала результати життя батьків «не фітинг на ринку». Не вдалося зануритися в руїнах СРСР великі можливості. Не уявляв, що вони коли-небудь повторять долю «неписаного» покоління.
Добре, це час. Попри поширені витрати, новий соціальний тренд набирає імпульс: Я дуже хороший для роботи.й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Має диплом від вагового пострадянського університету, багаторічний досвід роботи в не менш когерентній роботі в багатій компанії та амбіції Дональда Трампа. Менеджер, який здався на ріжучих, нерозумно виглядає на пропозиціях на профільних сайтах і закриває тих, які здаються йому «повернути назад». Менеджер чекає.
Як і його батьки, він відмовляється вірити, що його час пройшов. Що ніхто не хоче його.й Потрібні штукатурки, механіки. Не вдалося. «Всі зараз намагається побудувати свій власний,» У 90-х рр. діти.
Ні, шановний менеджер, діти не мають нічого спільного з ним. Так само хто заробив в 90-ті роки, в два тисячі, нарешті, навчився розраховувати гроші. І більше не хоче і може підтримувати армію неприпустимих наркотичних засобів, які легко замінюють одним потужним комп'ютером і одним по-справжньому професійним співробітником.
Офісний планктон штамп як класй Повільно відхиляється в антіпації дива - високоплатна робота, яку ви не можете працювати. ЗАМОВИТИ? Я, випускник РСУХ, десять років працював у PR? Ні. Краще вмирати на дивані, ніж жити в автосервісі.
І стане своєрідною драматичною красою, досконалістю поворотів історичної спіралі. Якщо це не для одного, але. Коли наше покоління батьків було з роботи, гідроелектростанції почали згортатися і ракети почали падати. І відправлення «творців» ніхто не помітитьй Не про себе, хто двадцять років відтепер свої успішні діти – і криза завершить деякий день! – скаже, що ви просто не вписали.
Автор: Алла Боглепова
www.gazeta.ru/comments/column/bogolepova/5754297.shtml