Теплі котирування від "moomie mom" Tove Jansson

У Фінляндії народився сто років тому, 9 серпня 1914 р., матір Муміських тролів, письменник Tove Jansson. Вона сама завжди підкресла, що вона була в першу чергу художником і не займала літературну діяльність серйозно. Вона написана багатьма красивими книгами для дорослих - але для більшості читачів по всьому світу, Янсон назавжди залишить байдужість, яка дав нам Мумі мама і Мумі Дад, Снумурик, Фракен Снорк, Сніфф, Baby Mu і багато інших улюблених персонажів дитинства.

Tove Jansson День народження Веб-сайт Зібрав найсвіжіші цитати скандинавського письменника.

• Навіть найсвіжіші речі, які зупинилися в сумі, якщо ви лікуєте їх прямо.
  • Якщо ви повинні зробити, щоб заспокоїти когось, щоб нагадати їм, що ви там.
  • Всім необхідно розповісти про гарну історію.
  • Не хвилюйтеся. Немає нічого в світі, ніж у себе.
  • Хто їсти млинці і варення не може бути настільки ж небезпечним.
  • Якщо у вас є бажання зробити щось, потрібно негайно приймати рішення і не чекати цього настрою, щоб пройти.
  • Життя крихітно ускладнений, коли ви хочете мати свої речі, носити їх з вами. Ось чому я тільки дивлюся на речі, і коли я збираюся з мого сидіння, Я носила їх в голову. Я думаю, що це більш приємне, ніж носіння валіз.
р.

• Ти мандрівник, за короткий час ви вільні.
  • Я бачу і думаю. Я у всьому світі.
  • Ми повинні йти в випадковому режимі. Я ніколи не вірив компасів. Ті, хто відчував правий спосіб, тільки отримайте шлях.
  • Це страшно, як ви думаєте, що всі великі чоловіки мертві! Олександр Великий, Наполеон і все інше... Я не відчуваю себе.

• Щоб сформувати велику мрію, потрібно простір і тишу.
  • Я нічого не схожа на зірки. Перед сном, я завжди дивлюся на зірки і дива, хто живе там і як дістатися туди. Небо здається так дружнім, коли він сповнений маленьких очей.
  • Запах дуже важливо, що нагадує про те, що було досвідченим, це як тонка, але надійна ковдра, ткана з спогадів.
  • О, як чудово, щоб нарешті отримати старий і радісний! думаний Hemul. - О, я люблю своїх рідних. Тим не менш, я не можу думати про них.
  • У повсякденному житті від геній - тільки неприємності.
  • Зима завжди досить важко. Але сніг ще чарівний.
  • Я не помітив, що я збудував двоповерховий будинок!
  • Уявіть, як самотні ті, хто боїться.
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
  • Ви ніколи не будете воістину, якщо ви захопите когось занадто багато.
Р

• Ви знаєте, іноді коли речі хороші, я отримую дійсно нудно.
  • Чудова річ про ці річки та дороги. Побачити їх, кинувшись минулим, і серце стає настільки тривожним, тому ваговим. Неймовірно тягнеться на інші землі, тягне за собою - подивитися, куди вони закінчуються. . й
  • Кожен повинен зробити свої помилки.
  • Я вірю, що кожен полотно, натюрморт, краєвид, що-небудь - в самому серці самопортрету.

• Ви повинні змінити речі іноді. Ми беремо дуже багато, в тому числі один одному.
  • Новий сезон приходить раптово, в одному стрибку! Всі зміни миттєво, і той, хто має час, щоб залишити не встигнути втратити.
  • Не варто пам'ятати імена інших. Але забути Ваше ім'я чудово.
  • Щоб ловити, щоб зрозуміти, і якщо ви розумієте, ви повинні любити.
  • Він завжди вражав мене, що урочисті моменти життя часто зіпсовані незначними пам'ятками, навіть якщо вони зроблені не зло, але з привітності.
  • О, як солодко його їсти все, пити все, поговорити про все і танці так багато, що втомлені ноги ледь носять вам будинок в тихій передпліччя годину - сон, сон!
  • Ми любимо сюрпризи, але ми віддаємо перевагу їх влаштуванню.
  • Якщо вам не забути, то завтра все забуте. Не пробачає, тільки забуває, і жінка - пробачає все, але ніколи не забуває.
  • Щоб жити для задоволення – що може бути краще в світі?
    ... Ви можете сидіти на місті і дивитися потік води. Або бігти, або блукати навколо ковпачки в червоних чоботах, або закручувати і слухати дощ збивається на даху.
    Дуже легко.

номінальний #image7715360