622
Життя котирування з фільму «Москва не вірить у сльози»
Є фільми, які роблять нас сміятися, є ті, які розповідають про пірсинг історії, є ті, які навчають життя краще, ніж будь-який підручник. І є ті, хто об’єднує все це, і один з них – «Москва не вірить у сльози». Доля провінційних дівчат знову доводить, що оптимізм, наполегливість, щира дружба і віра в любов може підкорити будь-яку столицю.
Веб-сайт Я пам'ятаю найкращі цитати з мого улюбленого фільму.
до Не навчайте мене жити, допомогти мені фінансово!
- Пам'ятайте, що я завжди буду прийняти рішення для себе. З простих причин я чоловіка.
до Якщо чоловік любить жінку, це її професія, її національність, її партія? Все для анкет, не для життя.
Георгій Іванович, aka Goga, aka Gosha, aka Yuri, aka Hora, aka Zhora, життя тут?
до Це неправильні часи.
- Текст завжди однаковий! Перед тим як отримати все, потрібно заробити, заробити!
- Іноді ви почуєте таку нечутливість, але виходить, щоб бути точкою зору.
- Я дуже досконалий.
- Ніщо життя закріпить його.
- У мене є п'ять рублів, чому я не можу привезти додому жінку я люблю?
- Ну і для мого дому, але не назад.
- Я прогуляюся. Прогулянка таким чином.
до Ви повинні зробити хорошу людину самостійно, не готові отримувати.
до Будь ласка, що я можу зробити для вас?
- Багато проблем! Не вистачає грошей, не вистачає чоловіка!
до Чому ти лякаєш його, він так щав.
- Я. Розумний інтелект не відрізняється.
- Ви діяли як реальний чоловік!
- Я діяв як нормальний чоловік!
- Я можу сказати, що ви не одружені.
- Якщо я не зносила кільце, це нічого не означає.
- Навіть якщо ви зносите три весільні кільця, ви не одружені. У вас є незаміжні жіночі очі.
- Як виглядають незрівняні жінки?
- Нудота. Оцінюються вони. Це те, що поліцейські, виконавчі органи та неодружені жінки див.
- Я зламану машину, яка друкує гроші.
до Добре зроблено, Katya! Ми завжди встановлюємо приклад для наших дітей. Все, що я хотів в житті, я отримав.
до Це право. Не скажете хлопчиків, які коли ви отримуєте все в житті, ви хочете, щоб повісити вовк. . й
- Я оптимізм. Нещодавно я розповім про знайомства з вдовами на кладовищі.
- На підйомі настає смертність.
до У вас є особливість: ви слухаєте все, слухайте все, а потім попросите питання прямо на голову, і практично завжди на бізнесі. Так, ви знаєте, практично чоловіча безпосередність. Деякі чоловіки навіть люблять ці жінки.
- Привіт! Це хостел!
- Я чесно зізнаю, що я не завжди розумію жіночу логіку: здається, що людина хороша для всіх, і жінка обирає ще одну, якусь баня, і щаслива з ним.
- Де Тоня?
- Я пішов на дачу з Миколаєм вранці.
- Хто. Всі права Смокче в буржуазному тампоні!
до Для того, щоб стати загальним, необхідно замазувати лейтенанта.
до Щоранку у вас є такі «екстремальні обставини». Це називається синдромом похмілля!
до Ведучі відправили телеграму - вони прибувають в день після завтрашнього дня. Це те, що розумні люди — вони попереджають заздалегідь — бояться братися за сюрпризом.
Чому ви не отримали шлюбу?
- Зачекайте вас. й
- Чоловіки віддають перевагу жінкам у сфері інтелектуальної власності.
- Якщо у мене є склянка соди прямо зараз, що я хотів би пити, я був абсолютно щасливим.
- Ну, вечір більше не промовив.
- Давайте всім Не дозволяйте нікому. У разі резистентності, відкритого вогню!
- Я пропоную, що ми робимо друзів в домашніх умовах.
- У мене є пропозиція, будь ласка, друзі!
номінальний #image7821910