560
Індійське домінування Post
Повернемо осі війни і запалюємо труби миру. Можливо, ніхто не буде сперечатися з тим, що рідні американці мають особливий вигляд світу і місце людини в ньому. Це спокійна мудрість, яка розуміє, що основні цінності на землі назавжди залишають характер і життя.
Веб-сайт Він зібрав для своїх братів і сестер індійських висловлювань, які відображають всю філософію далеких племен.
Всередині кожної людини є боротьба між зло-вовком і хорошим. Вовк ви завжди виграєте. Коли остання ялинка зрізається, коли остання річка отруюється, коли остання птаха зловила, тільки тоді ви розумієте, що гроші не можна їсти. Чудовий дух недосконалий. Має світлу сторону і темну сторону. Іноді темна сторона дає нам більше знань, ніж світлий бік. Займає німі дні для прослуховування себе. Люблю землю. Не успадкнувшись від батьків, він запозичений з ваших дітей. Не ходимо за мною - Я не можу привести вас. Я не можу йти вперед, я не можу дотримуватися вас. Поверніть мене і ми будемо один. Ми не хочемо храмів, бо навчимо нас до Бога. Не бере багато слів, щоб розповісти правду. Коли людина програє один день, а потім гріхів шість днів, Великий Дух сердитися і Дух Єва сміється. Навіть мертва риба може плавати з потоком. Хороша людина бачить хороші ознаки. Побачити мудрість, не знання. Знання минулого. Відомість є майбутнім. Може мій ворог сильний і страшний. Я не відчуваю сором'язливості. Один "додаток" краще двох "Я буду дарувати". Доброго серця і хорошого розуму, що потрібно бути лідером. Знання прихована в кожному. Бібліотека. Я страждаю, коли я пам'ятаю, як багато хороших слів, і скільки обіцянок були розбиті. В цьому світі багато хто не має права говорити. Ви не можете прокидати чоловіка, який схильний бути запашним. Хто мовчить знає два рази більше, ніж розмовник. Дитина є гість у вашому будинку: годівлі, навчатися і дати йти. Добре спишене слово краще, ніж ось. Чому ви не можете прийняти любов? Життя протікає зсередини. Ви станете правдою. Білий чоловік має занадто багато босів. Не довіряйтеся старих людей, які кажуть, що це честь померти молоді. До кожного чоловіка знає миру в душі, не може бути миру серед народів. Якщо ви побачите себе верхи мертвого коня, отримайте! Коли ви були народжені, ви грішили і світ сміхалися. Якщо ви вмираєте, ти сміється і світ кріс.
Читати далі:
Італійська Wisdom Post
Японська домінування пост
Єврейська прем'єра
на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/evrejskoj-mudrosti-post-701210/