Художник Вася Ложкін

Ви є рідкісним днем, коли ви можете закохатися в сучасному мистецтві.

П'ять років тому, Вася Ложкін, а на паспорті Олексія Кудельіна, зробив альбом своїх творів і пішов до галерей. «Що я був відправлений, сказав, що це було страшно і ніхто не потребував мене». В цьому випадку митець розмістив свої картини в Інтернеті. Так Вася Ложкіна любила всю країну.

Він був записаний як майстер-розмальовування і включений до списку найпопулярніших митців російського інтернету. Мені подобається, що люди люблять свої картини. Тому я опублікувати їх в Інтернеті, поясню, що Вася Ложкіна і ніколи не підписує свої картини. Тільки якщо вони просять.

Редактори Веб-сайт Я дуже люблю ці 38 картини Василя Ложкіна.

Мм?

Ваш дзвінок дуже важливий для нас.

р.

І мій помста буде страшним!

Пара.

77697

Для диких.

Не Spitso.

Є багато.

Походимо до п'яти.

Дад.

Яй, грязь розтопився!

Невинний

Випадкові коти.

Мій тато.

р.

Данило Все я маю.

М'яка горілка.

Ми втратили.

Сауражі не достатньо для всіх.

82

Військово-морський комплекс. Вид з дайвінгу шолома.

Gansta Кішки. Контроль пострілу.

Вази Ложкін має безліч картин кішок: Коти годують мене – люди люблять їх, вони активно купуються. З цими грошима я купую фарбу і фарбувати людей і девілі.

По суті, мої картини панк в живопису. Я зацікавила чоловіка в стані екстремів; невинність людина, яка намагаюся зображувати.

Я не схожа на узагальнення в моїй роботі, тому все специфічне в моїй картині – якщо це, наприклад, людоїдний бабуся з осями, які пережили з неї, то це, і не якийсь колективний образ, метафор або інший лабораторій.

Бабця і Аліошенка.

Немає того, що ми побили нас.

Головна та chanson.

Паганські боги.

Менделєєв вентилює горілку.

Молоді батьки.

Веселка.

Траш.

свинячі ключі бренду.

Ведмедя в Африка.

Триумф волі.

Виконання Бетмена.

Вилікування гомосексуальності.

Ваш джаз.

Homeland знає.

р.

Марс!

З бороди.

Немає бороди.

161334

Вася Ложкін на першій сольній виставці «Свячений» в ЧА.

І Вася є автором і виконавцем своїх пісень, любить читати Пелевін і російські класики, сидіти в домашніх умовах і малювати всілякі історії жахів і милих котів на полотні з акрилом.

Дуже, дуже багато.

Дивитися також.:

Прості, як 5 kopecks, художник

Акварель як ребус

Харш Російська Федерація в картинах Василя Шульженка

www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/surovaya-rossiya-509755/