432
Чудові котирування дітей з книги Корні Чуковського
20309062 Габаритний зображення
Корні Чуковський писав: Кожна дитина стає генієм лінгвістом протягом короткого часу, а потім, до п'яти або шести років, цей геній втрачає. У вісім-річчі діти більше не в пам'яті, так як пропущена потреба. й
За підтримки Веб-сайт Він вибрав кілька чудових дитячих казок з книги улюбленого дитячого письменника, два-п'яти. Насолоджуйтеся:
через adme.ru
Корні Чуковський писав: Кожна дитина стає генієм лінгвістом протягом короткого часу, а потім, до п'яти або шести років, цей геній втрачає. У вісім-річчі діти більше не в пам'яті, так як пропущена потреба. й
За підтримки Веб-сайт Він вибрав кілька чудових дитячих казок з книги улюбленого дитячого письменника, два-п'яти. Насолоджуйтеся:
- Запропонували дворічний Саша:
до Де ви йдете?
- Для піску.
до Але ви вже зробили.
- Я збираюся більше. - - Чи можу я знову одружитися?
- - Помічник Папи.
- П'ятирічна дівчина читала казку Fisherman і рибу.
до Ось добрий старий чоловік, - просив рибу на новий будинок, новий каштан. Я запитую про нову стару жінку. - Мати: Син, якщо ви не їсти кашу, Я б закликав Баба Яга!
Син: Ви думаєте, що вона буде їсти ваш каша?
- - Після того, як час був цар і царя, і вони мали невелику королева.
- - Мама, покрийте свою ногу!
- - Бабця, ви загинете?
- Дієта.
- Чи захопили вас в отворі?
- Вони будуть.
- Глибоко?
- Глибоко.
до Ось коли я гона закрутити вашу швейну машину! - - Як старий ти?
- Восьмий час. - - Ніна, що таке рай?
до І це де яблука, груші, апельсини, вишні ...
- Я знаю небо компот. - - Дад, замкнено телевізор, я не можу почути історію.
- Яна (4 роки) на своїх весільних сукнях для приїзду гостей:
- Ну, я хочу бути настільки гарним прямо зараз, що ви не подумайте багато. - - Татусь, Татусь, купити мій барабан!
до Більше, я зробив достатньо шуму!
- Купити його, Татусь, Я тільки відіграю його, коли ви закохуєте! - - Володиа, ви знаєте: ніс рота!
- Ліжко посипається парфумом:
Я так пахне,
Я так гаряча.
І він у дзеркалі.
- Я красива, Мама! - Увімкнений батько повідомляє про те, що він збив машину. П'ятирічний Нюра з комфортом:
до Але зараз не доведеться купувати бензин! - - Дад, подивіться, як ваші штани фреш!
- до О, мама, які жирні ніжки у вас є!
- - Мати, дайте мені нитку, кладемо на бісер.
- - Наш бабуся забита гусака взимку, щоб вони не зловили холод.
- - Мама, Я відчуваю себе шкода для коней, які вони не можуть підібрати їх ніс.
- - Я боявся трамваю спочатку, а потім я звик до неї.
- Він не знає, як ковтати новонароджених.
- Як ви помітили свою бабуся, коли вона була мало? - до Ох, Мати, що любовне знезараження!
- до Ой, Оля, зупинка кричати!
- Я не сплачую тебе, я оплачую Aunt Valais. - до Що ви подряпини про?
- Кіт. - - Коли ви граєте з мною? Тато з роботи, прямо за телевізором. І мій мама, що дама! – відразу почали мити.
- - Ви знаєте, Дад, всі тварини мають свої спинки і їх живіт вниз!
- - Кого претенця, мама або тато?
- Я не відповіла, бо я не хочу боляче мами. - “Грандма, подивіться, як степсові качки – вони п’ють сиру воду з пудли!”
- На автобусі чотирирічної хлопчика сидить в руках батька. Жінка входить до складу. Політ хлопчик стрибає з колін батька:
до Про нас - Перший рейтинг повертається з школи 1 вересня Мама просить її:
- Дочка, що ви дізналися сьогодні?
- Я навчився писати!
- Перший день? Яка дитина! Що ви пишете?
до Не знаю. Я ще не навчився читати. - Нестя, вік 4.
Мама, будь ласка, дайте мені сестри, але тільки старше! - Маша (3 роки) побачила зморшки на голову батька, трахнув їх і сказав:
- Я не хочу вас сердитися!
через adme.ru