296
Дізнайся правильно!
Ці 16 порад зроблять спілкування з іншими людьми набагато простіше. Іноді нам так складно згодувати з іншими, хоча здається, що ми не робимо або скажемо нічого неправильного. Психологи говорять про те, що найчастіше продуктивні комунікації заважають звичайними словами.
Веб-сайт 16 порад про те, як правильно, переконливо і безболісно передати вашу ідею до співрозмовника.
Говорити. "і" до "але"й
Наприклад, «Ви зробили це добре, і якщо ви... й
Замість «Так, це добре, але ви повинні». . . ?
Бо «але» гасить все, що сказав перед ним. Говорити. "і" до "і ще."й
Наприклад: «Я розумію, що ви не можете відповідати, що швидко, так що давайте. . . ?
А от «Я розумію, що ви не можете відповісти прямо зараз, і ще краще. . . ?
Тому що «і ще» розповідає про іншу людину, яка вам глибоко байдужа до своїх побажань, очікувань, сумнівів або питань. Використовуйте слово "для" Слова "Машина"й
Наприклад: «Щоб змінити щось, підпишіться на спортивну секцію. й
замість того, що я можу зробити про боредом? Уникнути грубості. "не"з "не"Відповідні з відповідною інтонацією, можуть зробити негативне враження на партнера. Подаруйте вираз "Щоб бути чесною" Виходить з свого словникового запасу, оскільки він звучить як чесность. Говорити. "Віронг"й "Не зараз." до "не"й
Наприклад, «Я не схожий на це». «Я не маю часу для цього». й
А замість "No, я не люблю це". "Ні, я не маю часу."
Тому що не відштовхується. «Ні» – це щось повне і остаточне рішення. Змінити перспективу за допомогою слова "Дорожній". Слова "більше."й
Наприклад, «Ви вже зробили половину. й
А замість того, щоб ви робили лише половину? й
Тому що слово «прочитане» перетворюється на багато. Забудьте слова назавжди. "тільки" і"право" Або замінити їх іншими.
Наприклад: «Це моя думка»; й
«Я просто висловлюю свою думку». "Це просто така ідея."
Тому що «право» і «право» виконають свої слова. Поверніть його. "Віронг"й Краще запитати уточнення питання і показати співрозмовника, що ви також намагаєтеся вирішити проблему.
Наприклад: «Це не треба працювати». Подумайте про те, як виправити помилку або уникнути її в майбутньому. й
А замість того, щоб "Друг!" Це тільки ваша несправність. Говорити. "в" і«що багато». до "десь" і"в районі"й Зробіть час і час.
Наприклад, «Я зателефоную вам в п'ятницю». "Я зателефоную вам завтра в 11 годину."
А замість того, що «Я зателефоную вам в кінці тижня». "Я зателефоную 11 завтра." Запитайте відкриті питання. Відповіді на одне слово. й або "не"й
Наприклад: «Що вам подобається?» «Коли я можу зв'язатися з вами? й
А замість того, щоб вам сподобалося? «Чи можу я зателефонувати? й
Оскільки питання, які починаються з "як", "що," або "хто" генерують цінну інформацію. Використовуйте вираз "Відтепер я буду..." до "Я тільки я...."й
Наприклад: «Відтепер я послухаю більш ретельно консультацію. й
На жаль, «Якщо я послухав свою пораду, то це не сталося. й
Що сталося, і рідко допомагає пересуватися. Краще дивитися на майбутнє. фраза: ѕсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... Стоп дозування за допомогою. "Дякуй" і"Я повинен."й
Краще: "Це важливо зробити цю роботу першим."
Замість "Ми повинні думати про це". «Ми повинні закінчити цю роботу першим. й
«Святий» і «добрий» нічого не говорять. Краще чітко і чітко назвати один (або що), про кого або що ви скажете ( "Я" - "Ви" - "ми" - "ми".
Наприклад: «Ви повинні закінчити його.» Ви повинні надати перевагу цій роботі. Говорити. "Я зроблю." або "Я хочу, щоб я міг." до "Я повинен."й
Наприклад, «Я хотів би трохи думати». «Я отримую інформацію першим. й
А замість того, щоб я подумав трохи першим. "Я збираю інформацію".
«Я повинен» відноситься до співакції, тиску або зовнішнього визначення. Все, що ви робите з цим ставленням, ви робите мимовільно. «Я роблю» або «Я люблю» звучить набагато більш позитивним, доброзичливим і мотивованим іншим. Подаруйте слова "актуально" і"актуально." з словника.
Так, "Таке право".
А замість того, щоб зробити це право.
«Загально» не містить інформації і сприймається як обмеження. Говорити. "Я рекомендую тебе." до "Ви повинні."й
Наприклад, «Я раджу довіряти мені». «Я хочу думати про це». «Я раджу приймати рішення якомога швидше. й
Слово «добрий» ви поставите співрозмовника під тиском і відкиньте від нього можливість самостійно приймати рішення. "Я рекомендую тебе" звучить набагато зручніше і позитивно.
через adme.ru