10 змін для кращого, що відбудеться, якщо ви залишаєте соцмережі

Соціальні медіа можуть бути чудовим способом, щоб тримати в контакті з людьми, зробити нові друзі і спілкуватися. На жаль, не всі вони використовують Багато хто з нас йде в соцмережах, як працюють: поставте щось на користь подобань, нескінченно ознайомтеся з оновленнями стрічки і обсесивно хочу відразу дізнатися про все, що відбувається в світі. Можливо, це час, щоб прийняти перерви?

Blogger Joe Hindi вважає, що зміна для кращого почнеться, як тільки ви перестаєте витрачати більше часу на соціальні медіа. Веб-сайт Перекладав статтю про те, що вони будуть.

Ваш мозок не буде мертвим. Я користуюсь терміном «випадковий мозок» в фігурному розумінні. Коли ви поховали в контрольному перевірці для оновлення на Facebook, ви не звертаєте увагу на світ навколо вас. Вам може знадобитися годувати кішки або взяти прогулянку з собакою, але ви не будете робити це, перш ніж надсилати всі повідомлення. Ви можете піти кудись, але все ж витрачаєте на смартфон. Коли це відбувається, ви навіть не відчуваєте себе, як ви їхали додому. Якщо ви подивитеся з екрану, ви побачите багато речей, що відбуваються навколо вас. Після того, як кішка буде виведена, і друзі раді, нарешті, спілкуватися з вами жити.

Як блогер, я ходжу в Інтернеті досить часто (читати “константи”), і мій найгірший ворог є соціальними медіа. Коли я відправлю в Facebook за хвилину, хвилина перетворюється в чверть години, і після того, як я зрозумів, що я вже втратив 30 хвилин. Завдяки смартфонам і швидкісному інтернету ви можете перевірити соціальні мережі в будь-якій точці світу, в тому числі на роботі. Коли ви ввійдете з ваших облікових записів, вам потрібно зробити щось інше, щоб уникнути боредом, таких як ваші безпосередні робочі обов'язки. Просто закрийте соцмережі і продуктивність збільшиться відразу.

Ви зможете зосередитися на інших соцмережах. Ви можете провести час просто прокручування через оновлення. Однак цей час можна використовувати з більшою перевагою: наприклад, перебування в сім'ї або зміцнити стосунки з близькими, спілкуватися з друзями або, нарешті, отримати на біговій доріжці і отримати у формі. Ваші можливості безмежні, тому що ви будете витрачати час на те, що ви хочете зробити.

З`ясуйте, хто твоїй друзі! За допомогою швидкого інтернету набагато простіше. Займає секунди, щоб хтось записав на соціальні медіа або коментар до фотографій. Якщо хтось ще не звертається до ваших постів, як справжній інтерес, але коли ви вимкнете Facebook, багато йде. Ви хочете бачити вас і подбати про вас. Якщо ви залишите соцмережі, ви знайдете їх швидко.

Ви знайдете, що "як" не має сенсу Huffington Post, журналіст Audra Randle стверджує, що "як" на соцмережах вже давно не вдалося показати, що ви дійсно любите пост. Це обов'язкова дія, яка ви бачили запис і визнаєте своє існування. Але більшість нас не думають про це. Ви можете побачити, як не використовувати кнопку "Погляд" і як деякі люди дійсно хвилюються про речі, які вони дійсно люблять.

Характеристика соціальних мереж полягає в тому, що ви ніколи не можете закінчити вашу активність. Ви завжди можете подивитися щось інше, напишіть щось інше, додайте щось інше. Відчуття неповності емоційно-психологічних тисків користувача. Проблема може бути легко вирішена, що робить щось поза соціальними медіа. Ви можете закінчити книгу. Можна мити посуд. Практично будь-яке завдання в реальному світі, ви можете довести до логічного висновку - і за людину, почуття розчинності, виконання мита дуже важливо. Не позбавляйте себе від емоцій. Вимкніть Facebook і закінчити щось.

Однією з останніх досліджень показали, що соціальні мережі значно зменшують самооцінку користувачів. Не схожий на ваш статус, і ви думаєте, що люди думають, що ви Люди протилежного сексу не прокоментують ваші фотографії, і ви починаєте думати, що ви потворите. Ви постійно оточують людей, які є більш успішними і щасливими, ніж ви, з міцними відносинами і краще кар'єру. Чи не так, чому ви відчуєте весь час? Ось чому ви завжди кладете себе в цьому положенні? Найкращий спосіб зупинити це, щоб взяти розрив з соціальних мереж.

Ви починаєте думати краще про те, що має Реутерс-репортер Belinda Goldsmith опублікував статтю про результати дослідження, проведеного в Німеччині. Яким чином вони дивляться на соціальні медіа. Про новий телефон, автомобіль, будинок або останній відпочинок. Є ті, хто ревнощів хороших відносин, чи є дружби, романтичні стосунки або сімейні зв’язки. Соціальні медіа – це відмінне місце для висіву та читання про те, що інші не мають. І я повторю моє питання, тому що ви поставите себе в цьому положенні весь час?

Ви дізнаєтесь, що ви були просто частиною аудиторії, яка переглядала рекламу в соцмережах Ми не сумніваємось, що є люди в соціальних мережах, які юридично піклуються про вас. Ми також не сумніваємось, що кожен користувач є частиною величезної бази даних, які використовують соціальні мережі для власних цілей. Ваше основне завдання є перегляд реклами, витрачати гроші на ігри і збагачення сайту. Що відбувається, щоб ви не були дійсно важливими для соціальної мережі. Чи є у вас відносини з кимось, хто любить це? Так що у вас є соціальні медіа?

Проблема полягає в тому, що протягом останніх кількох років ми забули, чому створено суспільні медіа. Вони більше не допомагають знайти людей, спілкуватися або підтримувати відносини. Вони стали пасткою. Оновлення статусу та вподобання стали для нас тим самим, як сигарет для важкого курця. Це наркоманія і робота, яка не дає вам нічого. Я не говорю, що ви повинні залишити соцмереж назавжди - це буде занадто багато. Ми можемо зменшити кількість в нашому житті. Ви не втратите нічого, не відвідавши сторінку 30 разів на день. Я обіцяє.

www.lifehack.org/articles/комунікація/when-you-stop-checking-facebook-constantly-these-10-things-will-happen.html