35 уроків від Smasharikov

Я бачив їх до, теж. Як дитина. «Смегаріки» – це російський серіал про смішні круглі істоти, які живуть у власній фантастичному світі. Кожен з них має історію життя і власний індивідуальний характер. Не існує негативних символів серед Smeshariks. І Смегаріки несуть на те, що за зовнішнім простотою і пологою наївки ділянки досить серйозні і навіть філософські теми.

Веб-сайт Я збирав деякі з найбільш чудових прикладів цих смішних персонажів, які дають нам реальні уроки життя.

Дитинство - найкращий час для життя. Ви повинні використовуватися грамотно!

Я теж мріяв про те, щоб стати старим, як мій бабуся, отримати пансіонат і робити нічого. Не існує.

Ніна наших перемог є гідним досвідом наших близьких. Ми не повинні знати, що ми здатні до Божевілли!

Це завжди так: для кого баласту, і для кого-небудь скарбу.

до Це волога, перекус. Я люблю сонце. Чи є у вас щось сонячне?

- Десь з'явився сонце, але без сонця він не працює.

Муд - це складне, або це не так.

Ви не знаєте, що ви хочете.

Коли я шукаю гори самостійно, гори люблять гори. Але якщо ви посадите щось, як ви поруч з вами, гори раптом перетворюються в G-go-ry!

Згода про те, щоб допомогти!

Ми жінки так лизати.

Ви подивитеся на моє серце, як порожній холодильник.

Це парадокс: ми виконуємо подвиги для тих, хто більше не піклується про нас, і тих, хто любить нас, які нам потрібні без особливих зусиль. . й

до Ви не бачите натхнення. Ви можете відчути себе.

- Як ви відчуваєте це?

до Це коли щось сонне, ледачий, дуже важко і неліфований, як hippopotamus, стає світлом, як хмара. І він летить. . й

Не рівний мій гармон! У своїй гармонії душа співає такі пісні!

до Як зробити годинник і зробити час машиною?

до О, будь ласка. У експериментальній фізики це відбувається в кожному кроці.

Про нас Земля не може бути круглою! Немає слонів, ні черепахи... один ступінчастий м'яч, який повісить в космосі! Не може бути! Не цікаво!

Не думайте, що життя стала... Ніщо відбувається! Ми не зробили нічого чудового. . й

Це головний рядок! Назва повинна бути такою, що цікаво дізнатися, що написано тут! Як, "Мутан Веселка!" Або, «Останній веселка в житті» – тут!

«Правда» – це ще одна газета, і наша не нудна!

до Найкорисніший досвід, щоб дізнатися не ваш характер, але характер вашого друга і зробити висновки вчасно.

- Або ноги.

до Якщо ми вижити, ми не зробимо нічого!

до І якщо ні?

- Не думайте про нудний зараз!

Дзвоните до мене "майстер" - ви не можете йти неправильно!

Митець може бути одним, але людина не може бути.

до Вже багато незакінчених речей в старику!

до Але вони можуть бути завершені в новому році.

до І старий рік, він все ще буде незакінченим?

Чим більше труднощів, тим краще. У труднощіх відомий характер.

Я просто виглядав лука, і в серці я метелика.

У приготуванні можна не тільки апетит.

Що таке життя? Сонце не може перетравити. . й

У мене є відчуття, що люди, які не мають проблем з їх наукою, мають все для того, щоб їх пам'ять.

Це божевільний! Кожен пише історію, і все самостійно. Якщо хто-небудь намагається відчути ці «історичні» ноти, вони будуть божевільні!

Дуже важлива краса! Ви можете жити без тортів і велосипеда з ліхтарем, без карусельів і медалей для першого місця, ви також можете якось жити. Ви не можете вірити мене, але я знав хлопця, який вдалося жити без телевізора. Але немає способу життя без краси. Не працює. . й

Що якщо сенс життя не їсти солодощі і не спати до дванадцяти? Я просто отримую. . й

Ви не можете змусити когось змінити, навіть якщо вони просять його. Якщо ви зрілі, ви можете змінити себе без допомоги.

Що таке точка миття вранці? Щоб бути оповіщення? Яка точка оповіщення вранці? Що таке точка ранку? Я не розумію.

І не зрозуміло, що життя завжди було безглуздим, і ви просто не помітили його, або значення було, але десь втрачено.

Тим не менш, це, ймовірно, добре знати, що де вогні, хтось може сидіти і думати про вас.

через adme.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное