12 Уроки від деяких, хто навчався робити рано вранці

20963

2 квітня я поставив собі новий виклик. Просте завдання: 21 робочих днів довелося прокидати на 4:30 ранку. Я використовую, щоб прокидати рано (в 6 ранку майже кожен день), але цей раз я хотів піти ще далі. Я хотів перевірити себе і дізнатися мій ліміт.

Я хотів би поділитися своїми досягненнями з іншими, щоб вони могли слідувати моїм прикладом. Я також хотів би відхиляти деякі упереджені маніпуляції, які суспільство сліпо слід.

Я вирішив дотримуватися цього режиму тільки на робочі дні, оскільки вихідні та свята є окремою розмовою. Звичайно, деякі речі, які я не маю часу, щоб зробити на будні дні, тому я повинен перемістити їх в субота-субота, але в основному вихідні є час для задоволення і нічних вечірок.

Так, звичайно, я можу слідкувати за цим режимом щодня, але в цьому випадку я б поставив свій баланс життя. З Я планував продовжити прокидку ще на 21 день пізніше, це було реальним катуванням, не перевагою.

Чому 21 день? Ну, я відповів на старомодній ідеї д-р Максвелл Молц, який стверджує, що він займає всього 21 днів, щоб сформувати нові звички. Я не знаю, якщо це дійсно працює, я просто мав встановити ціль.

У мене є одне правило, що я намагаюся дотримуватися: завжди встановити собі конкретну мету, тому що тільки таким чином ви зможете зрозуміти, чи ви досягали успіху або не вдалося досягти того, що ви хочете.

Що було кінцевим завданням все це? Підвищення продуктивності – я хотів отримати найбільш з кожного дня. Я завжди думаю, як поліпшити свою роботу, як поліпшити життя, і я хотів би думати про всі деталі і вжити заходів, які допоможуть мені досягти того, що я хочу.

Я завжди знав, що я був ламковим, і мій мета було отримати ще раніше кожного ранку, і подивитися, якщо це підвищить свою продуктивність.

Так, що я дізнався в цей час? Багато всього.

1,1 км Якщо ви хочете зробити різницю у вашому житті, важливо, щоб ви підтримали всю подорож.
Якщо у вас є бажання відмовитися від усього. У моєму випадку я вирішив поділитися своїми спостереженнями з друзями та знайомими на Facebook. Я знав, щоб розповісти про це, бо це було додаткове заохочення, щоб перейти до мети.

Але коли люди дізнаються про свою нову звичку, вони будуть зацікавлені, вони запитують питання. Найкориснішим є те, що ви боїтеся показати свою слабкість, і це самотній достатньо не кинути. Я хочу надихнути когось з моїм ідеям. Звичайно, я знав, що якщо я не досягла успіху, це не буде трагедія, але думка, що інші люди можуть слідувати за допомогло мені рухатися.

2,2 км Люди уважні деталі.
Я мав бути дуже вокалом в коментарях. Про мене забрали люди. Люди запитують багато питань. І вони думали, що вони ніколи не з'являються.

У мене були довгі і значущі розмови з людьми, які читали мої повідомлення, і я вдячний всім, хто відповів. Ці люди змусили мене думати багато, і ця стаття, що ви читаєте прямо зараз має багато спільного з цими розмовами.

3. У Люди не хочуть прокидати раніше, тому що вони думають, що це зробить їх спати менше.
На початку багато людей були дійсно хвилювалися про мене. Більшість запитань були: Коли я спить? Звичайно, я запланував все заздалегідь.

Я знаю, як довго він взяв мій тіло, щоб отримати достатньо сну. І тому, що я змінив час, коли я прокинувся, він також повинен змінити час, коли я пішов на ліжко. Мені легко. Займіть мені 6-7 годин, щоб отримати достатньо сну і я не збираюся спати менше.

Так, якщо це 9:30 або 10:00, я знаю, що це час для мене, щоб перейти до місця. На мій сюрприз, більшість людей, які попросили мене, коли я прокинувся насправді набагато менше, ніж я зробив. Я отримав набагато краще сну, ніж раніше.

4. У Зняти перешкоди, які прийдуть ваш шлях.
Люди люблять сказати, що це неможливо зробити. Звичайно, є певні обставини, які можуть бути перешкодою. Але я вірю, що багато людей просто лінь і не хочуть, щоб поліпшити життя. Вони просто йдуть з потоком, не думають про свої реальні можливості.

Так, можливо, це просто для мене сказати, тому що у мене були правильні умови: Я не одружений, я не маю дітей, мій життя належить тільки до мене. Але, з іншого боку, багато залежить від бажання і мотивації.

Якщо я жив з батьками, це буде набагато складніше, тому що я повинен бути відповідальним з сім'єю, з їх звичаями і ритмом життя. Так, я почав цю подорож, переконавшись, що нічого не зашкодить мене.

Подумайте про все, що запобігає досягненню бажаної мети.

Це стосується не тільки бажання прокидати раніше, але і до бажання кинути палити, починати спортзал або, скажеш, їсти більше фруктів і овочів. Як позбутися від всіх перешкод, які запобігають досягненню мети?

У моєму випадку я знав, що мені потрібно: повна самостійність; можливість закохатися, коли я бажав; можливість не прокидати в середині ночі в холодному поті знаю, що я мав багато незакінченного бізнесу; можливість працювати в будь-якому місці, в будь-який час. Люккілько, що це все.

Я зазвичай працює в стартапах, що означає, що у мене є безкоштовний і гнучкий графік, тому я можу почати працювати в 4:30 a.m. Цей графік дозволяє повернути додому рано. Крім того, ніхто не залежить від мене, і я не маю на увазі. І хоча я мав сім інших людей, які живуть в одному будинку, це було просто для мене, щоб падати, так рано.

5. Умань Ваша фізична умова допоможе вам багато.
Я дуже щасливий. Я падаю дуже швидко (в середньому це займає мене 5 хвилин). Я добре спати (Я рідко прокинувся вночі). Не існує проблем з відмовою: я отримую відразу на тривожному годиннику.

Звичайно, це наслідок мого способу життя: Я добре їсти, навчатися щодня, немає постійного і глобального занепокоєння в моєму житті. І я думаю, що більшість людей можуть прокидати раніше, якщо вони вирішили змінити своє життя.

Всі зміни починаються з дрібних речей, але через кілька тижнів або місяців ви розумієте переваги всіх цих маленьких змін.

6. Жнівень Забудьте фразу «10 більше хвилин. й
Багато хто з нас гріхів це: не отримайте відразу на годинник тривоги, і переплануйте його 10 хвилин пізніше. На щастя, я рідко зробив так, і тепер я впевнений, що неспроможність цієї окупності.

Якщо ви хочете прокидати в певний час, то будь ласка, забути про це вічне «приблизно, ще 10 хвилин». Це буде серйозно впливати на ваш день: дослідження доведено, що ви не отримаєте достатньо сну в ці 10 хвилин, крім того, ви відчуваєте більш втомилися, і це негативно позначиться на ваших справах.

7. Про нас Я люблю спати, але мій організм потребує 6-7 годин, щоб отримати достатньо сну.
Після 6-7 годин сну я не можу спати, але тільки пальці в ліжку. Зробіть щось цікаве і корисно. Я спить в післявиході.

8. У Більше часу для роботи.
Після того, як я почав прокидати в 4:30 ранку, я мав додаткову 2 години, щоб присвятити роботі. Яким чином? Як я сказав вище, я ламк і після 6 п.м. Я не можу нічого особливо корисного, моя продуктивність падає вдень.

Так ці два години вечора, що я не відчув себе в Інтернеті, я перепланував вранці і може їх приділити роботі. Тепер я можу закінчити роботу раніше і відпочивати, коли мені потрібно.

9. Навігація Я мав час очистити пошту.
Як правило, в ці 2 години я хочу відповісти на всі електронні листи і планувати весь день. Побачити номер 0 навпроти папки, коли це тільки 6:30 a.m. чудовий. Що таке, що деякі люди можуть відповісти на мої повідомлення на початку години. Facebook – найгірший ворог нашого часу. Повідомлення після повідомлення ми можемо повісити в листуванні з особою на весь день.

І якщо ви думаєте про це, то більшість людей не потребують негайної відповіді на всі свої питання, і нічого погано буває, якщо ви відповіли їх завтра.

10. Більше часу для навчання.

Я пішов до тренажерного залу, перш ніж я вирішив отримати рано. Але з тих пір я почав прокидати в 4:30 ранку я вирішив додати ще одну тренування на тиждень. Перед тим, як було достатньо навчання і три рази на тиждень, але зараз це не достатньо: Мені потрібно чотири або п'ять тренінгів.

Це допомогло мої ранні пробудження: Я не збираюся працювати, як я використовував. Плюс, я ходжу в зал з почуттям виконання - я вже працював 2 години.

11. Новий погляд світу.
У світі, що раніше приділяв мало уваги.

Похід на джгу або прогулянку перед сонцем неможливе до того, як я живу на стандартному графіку.

12. І, звичайно, це буде сприяти відновленню вашого повсякденного життя.
Якщо ви не маєте сили, ви більше, ніж ймовірно, повинні відмовитися. Вчитися до того, що ви хочете. Якщо ви дійсно хочете, не можете зупинити вас!

Кредит Філіпе Castro Matos
Режисер: Каріна Ляпакова, Lifehacker

через lifehacker.ru 2014/09/25/4-30-za-21-den