811
20 легендарних синіх композицій
Сині - коли хороша людина відчуває себе погано.
В'язкість і самотність, кричуща і довга, гіркота життя, приправляючи пристрастю, від якого серця хвилює, - сині. Не просто музика, це справжня магія.
Поповнення гарною сумністю Веб-сайт Зібрав два десятки легендарних синіх композицій, які пройшли випробування часу. Природно, ми не можемо покривати весь великий шар цієї божественної музики, тому традиційно ми пропонуємо поділитися в коментарях ті композиції, які не залишають байдужими.
Консервований тепловий – На дорозі знову – консервовані теплові ентузіасти та сині колектори пережили величезну кількість забутих синів класики з 1920-х і 30-х років. Група мала велику популярність в кінці 1970-х - на початку 1980-х рр. Найвідоміша пісня була на дорозі.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але вираження «хочейської кочії» прийшла до застосування тільки після 1954 року, коли Мудські води записали пісню Віллі Діксон, який миттєво став популярним.
John Lee Hooker's Boom Boom Boom був випущений як єдиний в 1961 році. Після того, як Лі Гакер грали на Apex Bar в Детройті протягом всього часу і був постійно пізно для роботи. Коли він продемонстрував, вілла бармида скаже, "Бом бум, ти знову пізно." Кожна ніч. Один день Лі Гакер думав, що це «бом-бом» може зробити гарну пісню. Ось як це сталося.
Nina Simone - Я Поставляю A Spell На You Scrimin Jay Hawkins був спочатку збирається записувати я покласти a spell на вас як любов балада. Тим не менш, за словами Головіна, виробник отримав всю команду п'яти, і ми зафіксували цю фантастичну версію. Я не пам'ятаю процес запису. До цього я був звичайним сини співаками, Джей Гокінс. Тоді я зрозумів, що я можу зробити більше руйнівних пісень і кричати до смерті.
У цій колекції ми включили найбільш чуттєву версію цієї пісні, виконаної чудовою Ніною Simone.
Роберт Джонсон Пиріг мій Broom став синішим стандартом після його виконання Ельмор Джеймсом. На нашу думку, найкращий варіант можна назвати версією Elmore James.
Howlin Wolf - Smokestack Lightnin' Ще один Blues Standard Wolfe's howl може зробити автора емпатією, навіть якщо ви не розумієте мову, в якій він співає. Здорово.
Ерік Клаптон присвятив цій пісні Патті Бод, дружині Джорджа Харрісона (Бітлес), з яким вони таємно зустрілися. Лайла – це неймовірно романтична і доторкана пісня про чоловіка, який безперечно закоханий у жінку, яка теж любить його, але залишається недоступним.
Б. Б. Король - Три O'Clock Блюз Ця пісня знала рідною з бавовняних висадок Riley B. King. Так, «Я прокинувся рано». Де мій жінка йти? Справжня класика виконана царем синів.
Buddy Guy & Junior Wells - Messin' З The Kid Blues стандарт, виконаний Junior Wells і virtuoso гітарист Buddy Guy. Під цими 12-строковими синами просто неможливо сидіти до сих пір.
Як Еріка Клаптон Вона сказала: «Блакитна пісня чоловіка, яка не має жінки або яка залишила жінку». У разі Яніце-Попліна сині перетворилися в справжню французьку солом'яну смужку безнадійно закоханої жінки. Сині в її виконанні не просто пісня з повторними вокальними частинами. Це коли-небудь зміна емоційних переживань, так як рівнинні пальці йдуть від тихих бруньок до ревнощих відчайок.
Big Mama Thornton - Hound Dog Thornton був визнаний одним з найхолодніших виконавців її часу. Незважаючи на те, що Big Mom був відомий лише один хіт, Hound Dog, але в той же час в 1953 році він залишився на вершині ритму і синіх списків журналу Білборд протягом 7 тижнів і проданий загальний майже два мільйони примірників.
Роберт Джонсон - Crossroad Blues Довгий час, Джонсон спробував оволодіти гітарою синів, щоб виконувати свої мати. Проте мистецтво було дуже важко для нього. За деякий час він зламався з друзями і зникнув, і коли він з'явився в 1931 році, рівень його майстерності збільшився багато разів. З цієї нагоди Джонсон розповів про те, що є чарівний перехрестя, де він зробив справу з девілом в обміні для здатності грати сині. Може бути, демплін прохолодний Crossroad Blues пісня це перетин?
Gary Moore - Натюрморт Гет Блюс - найвідоміша пісня в Росії від Gary Moore. За словами музиканта, в студії записався з першого разу з початку до кінця. І ми можемо сміливо сказати, що вона знає навіть тих, хто не розуміє синів.
Tom Waits - Синій Валентин Очікується, що він має своєрідний голос харзи, описаний критиком Данила Дюхолса: "Це так замочений в бочку боурбона, вона була лівою в курці протягом декількох місяців, а потім, коли вона отримала її, вони поїхали над нею." Його ліричні пісні розповіли найчастіше в першій людині, з гранатометами і загартованими героями. Приклад цієї пісні - Blue Valentine.
Steve Ray Vaughan - Texas Close є синій стандарт. 12-строке синіси, що виконуються віртуозним гітаристом, доторкнувшись до глибини душі і змушує вас отримати гусениці.
Рут Браун – Я не знаю, це пісня з фільму Moonlight Tariff. Вона грає в самому моменті, коли головний характер, нерв перед нарадою, свічки вогнів і заливає вино на склянках. Рут Браун проникаючи голос просто зачаровує.
Пісня з простими словами, написаними в кращих традиціях синіх, допомогла стати славним. Пісня висить багато разів різними музикантами, але ніхто не зробив її краще, ніж Slim. Після того, як Rolling Stones покрили пісню, Джинджал сказав: «Що добре, це слухати Я Король Бей, коли він кращий виконав Harpo Slim? й
У Південній Америці термін «від дверей чоловіка» відноситься до чоловіка, який відповідає заміжню жінку і залишає через задні двері перед чоловіком повертається додому. Про такий хлопець пісня розкішного Willie Dixon Back Door Man, яка стала класикою Чикаго синів.
З революційною методикою гри гармоніки Маленький Вальтер знаходиться на парі з такими майстрами синього, як Чарлі Паркер і Джим Хендрікс. Він вважається виконавцем, який встановлює стандарти для гри гармоніки для синього. Письма для Walter Willie Dixon, мій Baby демонструє свою велику гру та стиль.
Послухайте також:
Чудові джазові стандарти
Майстер-класи класичної музики
www.adme.ru/tvorchestvo-muzyka/shedevry-klassicheskoj-muzyki-465655/