Є Ліфта Goldman Sachs Twitter-акаунта особа, що працює на Wall Street. Його ім'я Джон Лефбвр. У цьому твіті він збирає котирування, які нібито переважають в ліфтах офісів на фондовому біржі. Арогант і іноді просто смішні висловлювання часто розкриють правду життя.
Веб-сайт Публікація найточніших котирування, які відмовляються від циніки та людей, які володіють великою кількістю грошей.
Я починав кожну розмову по говорінням, «Мій телефон практично мертвий і може відключатися, тому нехай це швидко. й
Навчіть чоловіка на рибу, і він знову проголосить за те, хто обіцяє дати йому рибу. Якщо у вас є хороший обмін речовин, голова повного волосся і хороша робота, не маррі молодий – почекайте 10 років і зробіть вибір. Ви не повинні турбуватися про те, що ваша дружина виглядає так. Я погоджуюсь з вами, але потім ми не будемо. Помаранчева трава сусіда зелена, тому що вона запліднена. Музика була кращою, коли люди допускаються до співу. Якщо я помираю, це буде хороший тест на вірність дружини, якщо я пропагував, це буде випробування мене.
Новий знак прохолоди, щоб познайомитися з друзями і ніколи не дивитися на телефоні. Важко показує сутність чоловіків і вільного ринку. Більшість знаменитостей не мають ступеня університету, тому чому він повинен бути проконсультований на будь-якій серйозній матерії? Тільки неандерталь набуває фізичного насильства. Я віддаю перевагу приниження морально, розірвати дух і позбавляючи надії. Одне з моїх улюблених речей, коли хтось постає себе і ніхто не любить. Прослуховування складається половина чекаю на вашу чергу, і половина нагадувань про зміну виразу обличчя кожні 10 секунд. Коли я чую, "Ви маєте хвилину?" Я знаю, що я втратив півгодини, що я ніколи не можу повернутися. Дуже дякую за те, що ми будемо раді. Татуювання не шахта. Я не кладаю наклейки на моєму барангені.
Ви скоро усвідомите, що тиша найкращий спосіб ебать. Коли ви оточуєте ваші історії, я тільки думаю, що вони можуть бути. Коли мені кажуть: «Ми повинні зустрітися з кожним днем», – кажемо: «Особливості я тебе зателефоную». У відповідь на бреху. Бідні люди їсти так багато швидкого харчування, що їх час, здається, варто багато грошей. Я просто хочу бути досить багатим, не фіксувати на гроші. 98% людей, які прокоментують смерть Мандельи онлайн, не зможуть відповісти на найпростіші питання про своє життя.
Якщо у мене було 10 мільйонів доларів. Я сказав: "Я запитаю, де всі мої інші гроші." Я не потрібен iPhone випадок - я нездатний або beggar? Перед тим, як люди можуть висловити свою думку про Сирію, вони повинні спочатку показати її на карті.
Чи не зашкодить її ведмедя. Квіти та апологія набагато простіше, ніж змінити себе. Ми не вегетаріанці. Більшість людей, навіть у кіно про своє життя, б відіграли підтримуючу роль. Чи не на соцмережах? Як ви дізнаєтеся, що ви шукаєте? Отримайте ім'я Google. Якщо ви думаєте про людину першим враженням був Олімпійський спорт, я буду підозрювати на допінг.
Якщо ви можете бути хорошими, будьте в курсі. Тоді ви будете добре на всіх. Для дітей, щоб дізнатися урок - Санта любить багато дітей. "Це не поганий хлопець, якщо ви будете знати його" є великим визначенням дупу. Чому я повинен бути навпіл, що ви любите її назавжди.
Стрижки - хороший економічний показник. У погані часи люди отримують стрижку кожні 8 тижнів, в хороші часи – кожен 6. Жнівень Я ходжу кожні 3 тижні. Немає дівчина дійсно так щаслива, як вона з'являється на Facebook, як сексуальна, як вона з'являється в Instagram, і як witty, як вона з'являється на Twitter. Ми розуміємо, що це лише те, що технологія дала голос до незворотних мас. У той час, коли люди знялися на острови. Тепер ви повинні купити острів, щоб зупинитися від них. Вам необхідно зробити функцію «Відповідати всім» в пошті, яку потрібно заробити. Коли я запитав, як я роблю, я зазвичай лежаю, що добре, але це насправді краще. Зовсім і голодом є одними з найбільших проблем суспільства. Що пояснює людський характер.
Дарвін не врахував світ, в якому інтелектуальні люди мають менше дітей, ніж супутні люди. Важкий, добре харчуватися, фізично не пити і купити тільки те, що ви можете дозволити собі. Не ядерна фізика. Я хотів би подивитися відео-шоу, де підлітки описують свій улюблений Instagram до ветеранів Другої світової війни. У той факт, що більшість людей занадто схильні до того, як вони є основою, який підтримує наше суспільство разом. Всі коти є лібертаріанами: повністю залежна від інших, але переконана їх незалежність. Талант – це єдине, що стоїть між собою і їхніми мріями. Перевірити свій телефон після того, як хтось інший витягував їх, - сказав він.
«Що ви любите» - це чудовий кінчик, щоб зробити $ 1000 на місяць. Неважливо, якщо ви є левом або альтанкою. В обох випадках потрібно лише швидше, ніж повільна альтанки. Найуспішніші і найуспішніші люди мають одну річ в цілому: вони думають, що вони ніколи не неправильні. Якщо ваш перший телефон був iPhone, вона занадто молодий для вас, bro. Хтось уважав, що я соромлю, тихий або нудний, не розуміючи, що я просто не люблю їх. Деякі з кращих моментів життя – це те, що ви не можете розповісти нікому. Взаємовідносини люблять дитячу кам'яну дошку. Якщо один з двох отримує нудний або хтось занадто жир, не буде весело. Не судити когось, якщо їх улюблений фільм реальний. Для більшості людей, свобода пов'язана з великим шматком грошових коштів.
Гроші не можуть купити щастя, але це вирішує 95% проблем, які роблять вас нещасливими. Переклад Верлайн
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8