20 Відомий Правда з Вінні Поох

20 Відомий Правда з Вінні Поох

14 жовтня 1926 р. Метгуен & Ко., Лондон, опублікував Алан А. Мільне, потім-невідоме книгу Вінні Поох. Сьогодні, після 88 років важко знайти чоловіка, який ніколи не чули про милого письменника пухирців і луків з тирси в голові.

Веб-сайт Він вірить, що це ведмедя може дізнатися добре і трохи наївної мудрості. Вона ніколи не болить всіх раніше.

Порося: "Як ви замовляєте любов?"
Біг: "Кохан не повинен бути написаний ..." Варто відчуватися. 20 Відомий Правда з Вінні Поох

«Ви багато висівок і смартерів, ніж ви думаєте, і набагато сильніше, ніж ви думаєте.» «Це речі, які роблять мене різними від інших і речей, які роблять мене, хто я». 20 Відомий Правда з Вінні Поох

Якщо ви думаєте, що ваш співрозмовник не слухає, будьте хворим. Він просто отримав щось у вухах. «Якщо ми коли-небудь повинні розбити, тримайте мене в серці, і я залишаюся з вами назавжди». 20 Відомий Правда з Вінні Поох

Як тільки я бачив вас, я знав, що я буду мати пригоду. Часом найменших речей, які забираються в самому серці. 20 Відомий Правда з Вінні Поох

«Зимові люди занадто доглядають. Я думаю, що це називається любов'ю. «Рівки не знають щітки. Ми будемо там щодня.» 20 Відомий Правда з Вінні Поох

«Якщо ви живете сто років, я хотів би жити сто років тому, щоб я не мав жити без тебе». 20 Відомий Правда з Вінні Поох

Ведмеді також квіти, якісь день ви зустрінете їх. 20 Відомий Правда з Вінні Поох

«Я думаю, що ми мріємо, щоб ми ніколи не були відокремлені. Якщо ми мріємо про один одного, ми разом з вами. 20 Відомий Правда з Вінні Поох

«Ви не можете сидіти в одному куточку лісу, і чекати когось, щоб відвідати вас, ви повинні піти в будинок когось». 20 Відомий Правда з Вінні Поох

Зробіть мене, що ви ніколи не забудете мене, тому що якщо я думаю, що ви забудете мене, я ніколи не залишаю. 20 Відомий Правда з Вінні Поох р.

«Друга увага та догляд за іншими робить велику різницю». 20 Відомий Правда з Вінні Поох

«День без другу, як горщик без крапель меду в ньому». 20 Відомий Правда з Вінні Поох

«Любов забирає декілька кроків назад...допомогти щастя одного тебе кохати». 20 Відомий Правда з Вінні Поох

«Я улюблений день з вами, тому сьогодні є ще одним з моїх улюблених днів». 20 Відомий Правда з Вінні Поох

Не можна сумувати, коли у них є повітряна куля. "Як я щасливий, що у мене є щось, що робить мене важко говорити." 20 Відомий Правда з Вінні Поох

Новини.distractify.com/culture/winnie-the-pooh/