730
20 Відомий Правда з Вінні Поох
14 жовтня 1926 р. Метгуен & Ко., Лондон, опублікував Алан А. Мільне, потім-невідоме книгу Вінні Поох. Сьогодні, після 88 років важко знайти чоловіка, який ніколи не чули про милого письменника пухирців і луків з тирси в голові.
Веб-сайт Він вірить, що це ведмедя може дізнатися добре і трохи наївної мудрості. Вона ніколи не болить всіх раніше.
Порося: "Як ви замовляєте любов?"
Біг: "Кохан не повинен бути написаний ..." Варто відчуватися.
«Ви багато висівок і смартерів, ніж ви думаєте, і набагато сильніше, ніж ви думаєте.» «Це речі, які роблять мене різними від інших і речей, які роблять мене, хто я».
Якщо ви думаєте, що ваш співрозмовник не слухає, будьте хворим. Він просто отримав щось у вухах. «Якщо ми коли-небудь повинні розбити, тримайте мене в серці, і я залишаюся з вами назавжди».
Як тільки я бачив вас, я знав, що я буду мати пригоду. Часом найменших речей, які забираються в самому серці.
«Зимові люди занадто доглядають. Я думаю, що це називається любов'ю. «Рівки не знають щітки. Ми будемо там щодня.»
«Якщо ви живете сто років, я хотів би жити сто років тому, щоб я не мав жити без тебе».
Ведмеді також квіти, якісь день ви зустрінете їх.
«Я думаю, що ми мріємо, щоб ми ніколи не були відокремлені. Якщо ми мріємо про один одного, ми разом з вами.
«Ви не можете сидіти в одному куточку лісу, і чекати когось, щоб відвідати вас, ви повинні піти в будинок когось».
Зробіть мене, що ви ніколи не забудете мене, тому що якщо я думаю, що ви забудете мене, я ніколи не залишаю. р.
«Друга увага та догляд за іншими робить велику різницю».
«День без другу, як горщик без крапель меду в ньому».
«Любов забирає декілька кроків назад...допомогти щастя одного тебе кохати».
«Я улюблений день з вами, тому сьогодні є ще одним з моїх улюблених днів».
Не можна сумувати, коли у них є повітряна куля. "Як я щасливий, що у мене є щось, що робить мене важко говорити."
Новини.distractify.com/culture/winnie-the-pooh/