345
40 думки, які тримати нас
Це знайомо з кожним з нас: поза вікном довгий час тому він був темним, я дійсно хочу спати, але нічого не виходить. Через неймовірну кількість думців перекручує з кожним хвилиною. Ми думаємо про те, що І редакція. Веб-сайт теж.
Я закрив двері, не я? Якщо я закохався прямо зараз, я буду спати 6 годин і 17 хвилин. Яким був шум на кухні? Ймовірно кішка. Зачекайте хвилину, кішка тут. Хто був? Це занадто гаряча. Це занадто холодно. Я можу відчувати мішки, що утворюються під очима. Я буду виглядати так втомленим. І все ж, що таке шум?! Я підбираю телефон і спати його, просто в разі. Um, я перевірте Instagram. Я просто їду до Facebook, це швидко. О, нове повідомлення! Так, якщо я закохався прямо зараз, я спить 5 годин і 32 хвилин. Я поставив сигналізацію? Що робити? О, прохолодна сторона подушки. О, ні, що доторкнулося моє плече? Чи є вона павука? Ух, це моє волосся. Я повинен отримати стрижку. Цікаво, скільки коштує стрижка. Може бути я можу отримати стрижку самостійно. Ні, він не виглядав в останній раз. Яким був фільм, де Брад Пітт носила капелюх? Він ще грав з ним, як його... Що таке ім'я? Кожен ще в цьому будинку вже гасить. Серена? Чи є вогонь? Я здивився, якщо всі мої друзі були зловмисними. Бог, мені потрібен новий матрац. Я спить на животі. Я не можу дихати. Я спить на спину. Я лежаю, як це протягом двох годин. Я можу зробити щось корисно в два години. Я голодний. Зателефонувати Бабця завтра. Завтра. Сніданок. Я голодний. Якщо я закохався прямо зараз, я буду спати 4 години. Відкрийте ноутбук.
через adme.ru