Як я не хочу бути батьком

Фотограф Філліп Толданоно став батьком, коли він був

Щоб бути чіткими, діти не мріяли про життя, ані його основну мету. Він чесно допускає, що важко вижити ті моменти, коли друзі з дітьми приходили до них.

Філліп відчував змішані почуття, коли народилась дочка Люлу. Він пішов від страху маленької людини до беззастережної любові.

І взяв дуже відвертий фотопроект про нього.

Коли у вас є подруга, кожен запитує, “Коли ви одружилися?” І тут ви. Кожен запитує, «Коли ви будете мати дитину?» І тут приходить малюк. І кожен запитує знову, "Коли ви плануєте другий?"

й ¶

Я був в кімнаті доставки і пила Люлу народився. Я мав дивне почуття: Я став батьком. Я відчуваю хвилю любові в часі? Я не впевнений.

й ¶

Коли я хотів би бути батьком, люди очікували лише одну відповідь. Коли я не сказав, що вони сердилися.

й ¶

Коли Люлу народився, моя дружина Карла зникла.

й ¶

Про нас І ми. Наша тиша і наш простір.

й ¶

Я заміняв цей відчужувач.

Також було скасовано сон на найближчі три роки.

й ¶

Все Люлу було абсолютно незрозумілим. Як дикої природи документальний фільм.

й ¶

Я був дуже щасливий, коли я перший чув Lulu sneezing. Тексти пісень, а це означає: Що-небудь людина про неї!

й ¶

648552

Навіть наша собака продемонструвала інтерес до неї. Прийміть, коли Люлу їсти. Процес захопив його.

й ¶

Чи є вона голодний або вологий? Чи вона холодна або гаряча? Комунікація з Люлу подібна обробка нестійких вибухових речовин. Як я породив Lula в руках, я повільно і акуратно вклав її в ліжко. Найменший невірний рух і ... boom! Кричить. Кричуща, що поїхав мені божевільний.

й ¶

Я зробив пластини з малюнком Люлу. Я продемонстрував своїх друзів, коли вони попросили мене показати їм фотографії дитини. Я думав, що було смішно. Карла не оцінила її.

й ¶

Єдине, що гірше, ніж у дитини, чекала його. Особливо, коли ви в ліжку на 2 м.кв.

й ¶

І всі ці пляшки, обігрівачі і стерилізатори, які потрібно взяти з собою всюди. Мило сповнене проростків.

р.

Чому діти купують так багато красивих іграшок? Коли людина тільки 5 місяців, не варто зацікавити все? Навіть проста паличка або відро, наприклад. Батьки готові купити що-небудь до тих пір, поки їх дитина спить краще і кричить менше.

й ¶

Коли Lulu обертається двадцять, я буду шістдесяти. Тексти пісень, а це означає: Чи буде вона розглядати мене старий чоловік? Чи буде ми друзі?

й ¶

Яка життєрадісна, що мої батьки померли перед Лулу. Поява Люлу зробила свою відсутність ще більш відчутною. Ось так багато я хочу попросити мами. Яка дитина?

й ¶

Це трохи сумний, але я ставю середнім татом. Я ніколи не збираюся фотографувати дітей. Але тепер, коли я зустрічаю своїх друзів, то перше, що я роблю мій iPhone: "Я знаю, що ти не любить фотографії дітей, але Люлу відрізняється."

й ¶

Шукаю, я можу побачити неординарний метаморфоз, який сталося мені. Від далекого спостерігача я став активним учасником. Я пішов з фотографа, щоб бути батьком.

й ¶

р.

Гумор – що об’єднує людей. Мова я розумію. Люлу колись сказав йому. Я заварив її і вона заварила мене назад. Я спалений. Ми розуміємо один одного.

й ¶

Це дивовижна. У цих фотографіях, як ніколи раніше не було.

Р

Не вдалося познайомитися з моїм дідом. мама, Тато, Я прошу тебе так багато. І я часто розповідає про тебе Люлу. Я думаю багато про те, що ви дали мені, і я сподіваюся, що я можу дати стільки до моєї дочки.

3853 р.

Хочу апологізувати Карлу. Я знаю, що це не так просто, щоб прийняти мій кандор.

Я хочу, щоб апологізувати Лулу. Одного разу вона буде бачити ці фотографії і читати ці слова.

Я хочу, щоб дізнатися, що я так радий, я її. Я люблю тебе дуже багато, Люлу.

Дивитися також.:

В день я припинив кидку.

Реклама не варто.

Про фото English, Українська, Français...