Фотограф Філліп Толданоно став батьком, коли він був
Щоб бути чіткими, діти не мріяли про життя, ані його основну мету. Він чесно допускає, що важко вижити ті моменти, коли друзі з дітьми приходили до них.
Філліп відчував змішані почуття, коли народилась дочка Люлу. Він пішов від страху маленької людини до беззастережної любові.
І взяв дуже відвертий фотопроект про нього.
Коли у вас є подруга, кожен запитує, “Коли ви одружилися?” І тут ви. Кожен запитує, «Коли ви будете мати дитину?» І тут приходить малюк. І кожен запитує знову, "Коли ви плануєте другий?"
й ¶
Я був в кімнаті доставки і пила Люлу народився. Я мав дивне почуття: Я став батьком. Я відчуваю хвилю любові в часі? Я не впевнений.
й ¶
Коли я хотів би бути батьком, люди очікували лише одну відповідь. Коли я не сказав, що вони сердилися.
й ¶
Коли Люлу народився, моя дружина Карла зникла.
й ¶
Про нас І ми. Наша тиша і наш простір.
й ¶
Я заміняв цей відчужувач.
Також було скасовано сон на найближчі три роки.
й ¶
Все Люлу було абсолютно незрозумілим. Як дикої природи документальний фільм.
й ¶
Я був дуже щасливий, коли я перший чув Lulu sneezing. Тексти пісень, а це означає: Що-небудь людина про неї!
й ¶
648552
Навіть наша собака продемонструвала інтерес до неї. Прийміть, коли Люлу їсти. Процес захопив його.
й ¶
Чи є вона голодний або вологий? Чи вона холодна або гаряча? Комунікація з Люлу подібна обробка нестійких вибухових речовин. Як я породив Lula в руках, я повільно і акуратно вклав її в ліжко. Найменший невірний рух і ... boom! Кричить. Кричуща, що поїхав мені божевільний.
й ¶
Я зробив пластини з малюнком Люлу. Я продемонстрував своїх друзів, коли вони попросили мене показати їм фотографії дитини. Я думав, що було смішно. Карла не оцінила її.
й ¶
Єдине, що гірше, ніж у дитини, чекала його. Особливо, коли ви в ліжку на 2 м.кв.
й ¶
І всі ці пляшки, обігрівачі і стерилізатори, які потрібно взяти з собою всюди. Мило сповнене проростків.

р.
Чому діти купують так багато красивих іграшок? Коли людина тільки 5 місяців, не варто зацікавити все? Навіть проста паличка або відро, наприклад. Батьки готові купити що-небудь до тих пір, поки їх дитина спить краще і кричить менше.
й ¶
Коли Lulu обертається двадцять, я буду шістдесяти. Тексти пісень, а це означає: Чи буде вона розглядати мене старий чоловік? Чи буде ми друзі?
й ¶
Яка життєрадісна, що мої батьки померли перед Лулу. Поява Люлу зробила свою відсутність ще більш відчутною. Ось так багато я хочу попросити мами. Яка дитина?
й ¶
Це трохи сумний, але я ставю середнім татом. Я ніколи не збираюся фотографувати дітей. Але тепер, коли я зустрічаю своїх друзів, то перше, що я роблю мій iPhone: "Я знаю, що ти не любить фотографії дітей, але Люлу відрізняється."
й ¶
Шукаю, я можу побачити неординарний метаморфоз, який сталося мені. Від далекого спостерігача я став активним учасником. Я пішов з фотографа, щоб бути батьком.
й ¶

р.
Гумор – що об’єднує людей. Мова я розумію. Люлу колись сказав йому. Я заварив її і вона заварила мене назад. Я спалений. Ми розуміємо один одного.
й ¶
Це дивовижна. У цих фотографіях, як ніколи раніше не було.

Р
Не вдалося познайомитися з моїм дідом. мама, Тато, Я прошу тебе так багато. І я часто розповідає про тебе Люлу. Я думаю багато про те, що ви дали мені, і я сподіваюся, що я можу дати стільки до моєї дочки.
3853 р.
Хочу апологізувати Карлу. Я знаю, що це не так просто, щоб прийняти мій кандор.
Я хочу, щоб апологізувати Лулу. Одного разу вона буде бачити ці фотографії і читати ці слова.
Я хочу, щоб дізнатися, що я так радий, я її. Я люблю тебе дуже багато, Люлу.
Дивитися також.:
В день я припинив кидку.
Реклама не варто.
Про фото English, Українська, Français...