Казка необов'язкового Sacrifice

Просте і зрозуміле, як ми готові руйнувати наше життя. Чи існує лінія для жертви тут?
- Ось тут! Про нас Я 852, ви 853.
- О, мами... Коли прийде поворот?
до Не хвилюйтеся, це швидко. Що вам подобається?
- Я кохаю. А ти?
до І я для дітей. Діти мій!
до Що ви жертвували?
до Особисте життя. Якщо здорові і щасливі діти. Я даю їм все. Добрий чоловік назвав шлюб, він не був. Як зробити мій крок в будинок? Я подарував свою улюблену роботу, бо я їду далеко. Вона приймала няню до дитячого садка, щоб на увазі, під наглядом, добре зануренням, федом. Діти! Ніщо для себе.
до О, Я розумію, що. І хочу жертвувати відносини... Мій чоловік і я нічого не залишив на довгий час. Він отримав ще одну жінку. У мене є хлопець, але... Я хочу, щоб мій чоловік пішов першим! Але він не буде йти до неї! Cries... Скажіть, що він використовується для мене ... Тексти пісень, а це означає: Я шкода йому! Він кричущий! Ми живемо.
«No 852, приїжджайте!»
до О, Я збираюся. Я так згоден !!! Що робити, якщо вони не приймають жертву?

No 853 усаджує в люмп і чекає виклик.

Час йде повільно, але число 852 виходить з офісу.
- Що? Ну? Що говорить? Прийняти жертву?
- Ноп. Виявляється пробаційний період. Надішліть мені ще одну думку.
- Як? Чому? Чому не відразу?
до О, милосердя, вони запитують мене, "Ви думаєте добре?" Це назавжди! Я сказав: "Не знаю." Діти зростуть і оцінять те, що їх матір жертвує для них. І сказали, "Зніміть і подивіться на екрані." Це дивний фільм. Про мене. Це, як діти виросли. Дочка одружена на тисячі землях, і син викликає один раз на місяць, як і з палиці, дочка-в-права говорить через її зуби. Я сказав йому: «Так ви з мною, сином, для чого?» І Він сказав мені: «Не потрапити в наше життя, Мати, заради Божої. Що робити? Що робити, крім дітей? Чи не діти цінують свою жертву? Коли я спробував?

З дверима офісу чути: "Далі! No 853!"
- О, тепер я ... О, мій Бог, ви повністю збив мене з мого шляху. Що таке? О, океї!

- Приїжджайте в сидру. Що було жертвувати?
- Відносини ...
- Право. Ну, покажіть мені.
- Тут. Подивіться, вони невеликі, але вони досить милі. І свіжі, незрівняні, ми тільки зустрілися 6 місяців тому.
до Що ви засвідчуєте їх?
- Заради сім'ї...
до Хто твій? Чи потрібно зберігати?
- Так! Її чоловік має господиню, довгий час він працює до неї, лежить весь час, не існує сил.
до Що про тебе?
- Що я? З нами було ще одна людина.
до Так ви потерпілі від цього нового зв'язку?
- Я. Для збереження сім'ї.
- Хто? Ви сказали, що чоловік має іншу жінку. У вас є ще один чоловік. Де сім'я?
- Так що? За паспортом ми ще одружені. Сім'я
до Так ви будете з ним?
- Нове! Про нас Як це зробити? Я торкнувся весь час, я хвилююсь!
до Але ви не будете торгувати новими відносинами, б ви?
- Ну, вони не те, що глибоко, так... Я не шкода!
- Ну, якщо ви не відчуваєте себе шкода, то ми робимо. Подаруйте мені свою жертву.

- Я сказав, що у вас є фільм. Про майбутнє Чому ви не бачите мене?
- Кінотеатр відрізняється. Хто про майбутнє, який про минуле? Ми покажемо вам реально. Приходьте, подивіться.
до О, oops! Це мене! О, мій Бог, я хочу це? Булсіт! Я піклуюся про себе.
- Ну, це ваша душа, яка продається на вашому вигляді.
до Що таке? Плечі вниз, губи в лінії, очі тьмя, волосся висить ...
до Це те, що люди завжди виглядають, коли душа лікує.
- Хто такий хлопчик? Це приємно. Шукайте, як він здався до мене!
- Ти не зробив, ти? Це ваш чоловік. Проекція душі.
- Чоловік? Що таке нещастя! Він вирощується людиною!
до У ванній кімнаті немає. І snuggles вгору подібно a мама ...
до В житті! Він мусить. Витяг!
до Так не ви, це його?
до Я навчився з дитинства, що жінка повинна бути міцною, мудрістю, більш визначеною. Вона повинна вести сім'ю і направляти чоловіка.
- Ну, це. Сильний, мудрий, визначений мама веде її чоловік. І він буде спустошувати, і він буде шкодувати, і він буде ковтати, і він пробачить. Що ви хочете?
- Дуже цікаво! Я не мій, я його дружини! І там, на екрані... Він так винний, і він про те, щоб знову запустити, і я люблю його в будь-якому напрямку!
до Звичайно, що відбувається: хлопчик грає в пісочниці і приходить додому. Моя мама. Він торкнеться в фартух, обі... Ого, кінець фільму. Загорніть нашу зустріч. Тексти пісень, а це означає: Чи є ви жертви любові? Змінити свій розум?

до І майбутнє? Чому не ви покажете мені майбутнє?
- У вас немає. З такою присутністю вирощеною «поганою» втечеться не до іншої жінки, а до хвороби. Або ніде на всіх. У будь-якому випадку він знайде спосіб, щоб вийти з моєї спідниці мами. Він також вирощує полювання.
до Але що робити? Що я збираюся жертвувати себе?
- Ви знаєте краще. Може бути, вам подобається мати! Більше дружини.
- Нове! Мені подобається жінка, я люблю!
до Ну, мама улюблених жінок, теж, часто. Що? Готові зробити жертву? Щоб зберегти те, що у вас є і тримати чоловіка?
- Ноп. Не готовий. Я повинен думати.
- Нудота, обов'язково. Ми даємо час подумати.
до Ви даєте поради?
- Послухайте і з задоволенням.
до Що робити?
- Може бути зупинена мама. Поверніть собі і навчайтеся бути жінкою. спокусливий, захоплюючий, таємничий, бажаний. Ви хочете подарувати такі квіти і серенади співати, а не торкнутися на її теплі м'які груди.
- Так? Ви думаєте, що це допоможе?
- Зазвичай допомагає. Якщо ви вирішили бути жінкою. Але якщо все, ви прийшли! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чи знаєте ви, скільки людей у світі сниться таких відносин? Так, якщо ви хочете жертвувати тим, хто потребує, ми попросимо про милосердя.
- Я думаю. й

Ні. 853 залишає офіс, судомно притискаючи стосунки до грудей.

No. 854, занурення з хвилюванням, надходить в офіс.
- Я буду жертвувати мої інтереси, щоб мати мій не буде

Двері закриваються. Люди, які проходять по коридору, утримуючи свої грудні бажання, здібності, кар'єри, таланти, можливості – все, що вони готові жертвувати. . й

Автор – практикуючий психолог, фахівець з казки Ірина Семіна

Сайт: www.elfikarussian.ru