настрій

Російська скеля - це особлива тема, яку можна обговорити протягом тривалого часу. Він лікується по-різному: любов і поцілунок, розуміння і буксирування. Але є такі групи в любові, з якими навіть ті, хто зазвичай не несе долі до духу. "Сплен" - один з них.

З травня 1994 року ми надихнули свої пісні.

Редакція Веб-сайтПісля викидання навушників і повороту на музику в повному обсязі вона збирала свої улюблені треки «Спліна». Сінг нас знову, Саша Васильєв!

«З близько дванадцяти років тому я почав думати про гру в гурті. Я дуже зацікавився поезією, переважно поезіями, які не були написані підручниками школи. І я вважав всі вірші з точки зору, чи можна написати пісню на них або ні. Пушкін не підходить для цієї мети. Він був оголошений поганим поетом і розміщеним на останній полиці. й

Пісні дуже рідкісні, але я люблю ці моменти. Порівняно з ними, або й

У практику вкладено комуністичний слоган «Арт повинен належати людям». “Folk art” – всі ці – сиськи-tits-tits-tits – ми бачимо на екранах центральних телеканалів і почуємо на радіо. Таким чином, будь-яке ускладнення викликає населення, щоб злякати. Але в той же час розумні люди не пішли в будь-яку точку. Навіть радянський уряд не міг знищити їх. І що частина людей потребує комплексної, цікавої музики. й

«Сонце легко писати. За 10-15 хвилин. Неважливо, як довго вони є. І це мій єдиний варіант, тому що якщо ви розтягуєте, ви не напишіть з серцем, ви пишете голову. Це неправильно. й

«Я буду буддійським, якщо це не було для нашого стипленого клімату. й

«Коли ви двоє, це не страшно. й

У «70-х рр. кожен хоче вийти з країни, і в нульах, кожен хоче вийти з планети.

«Для мене, неоднозначно кажучи, інтернет здається таким красивим містом. Красиве місто, красиві вогні, сонце, птахи, широкий вибір вулиць, струмків, і поза містом великий пельмен є чатом.

«Все мистецтво є втечу від недосконалого світу. Нехай люди зуміли боротися з ним. Це ант-слонна боротьба. й

Р

«Якщо я мав славу, я був болючим, і я не подбаю. й

Поділіться улюбленими піснями в коментарях!

Цитати з інтерв’ю Олександра Василєва
Фотографії з офіційної спільноти групи

через vk.com/pleanru