30 Життя Цитати Сергія Довлатова

Художня думка Сергія Довлатова проста і благородна: розповісти, як живуть дивні люди, так і сміється неоднозначно сумно. У своїх книгах немає правих людей, тому що їх немає Автор знає, що небо і пекло знаходяться в нас.Веб-сайт Я збираю для Вас найкращі заяви Сергія Донатовича про життя, чоловіка та любов.

Хто я? Є вчений, американський, водій, єврей, іммігрантів. Ви повинні попросити себе весь час: Чи не я? Більшість людей знаходять нерозчинні ті проблеми, розчин яких вони не задоволені. Єдиний чесний шлях - це шлях помилок, розчарувань і надії. Пристойний чоловік - це той, хто не любить речі без задоволення. Вам не було любові. Любов був. Любов пішов вперед, і ви загинули. Коли людина закинулася в одному і в той же час назвав найулюбленішим, вона стає нудотним. Все моє життя я продув через шпигунське скло і чудеса немає музики. А потім я дивився на тромбоне, і я дивився, що я не міг бачити ситу. Щось ще, але самотність досить. Гроші, кажуть, що я швидко бігу, самотність - ніколи. Значить жити чоловіком, який не залишає себе байдужими. Що важливо в житті? Головне, що життя є одним. Пройшов хвилину, і це над. Інше не буде... Любов, дружба і повага не так зв'язана як звичайна ненависть щось. Я прогулявся і думав світ Маднес стає нормою. Норма дає відчуття чудеса. Ми нескінченно спрощений комрад Сталін, і, звичайно, для причини. І ще хочу запитати, хто написав чотири мільйони заперечень? Найкращий спосіб подолання недійсної безпеки – бути впевненим у собі. Чим більше не дивно, тим глибше емоції. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що любов не має розмірів на всіх. Так чи ні. Любов для молодих людей. Для військового персоналу та спортсменів... Це набагато складніше. Не любов, це долі. «Особливе в книзі і в жінці не утворюється, але зміст». Навіть зараз, після незліченного життя розчарування, це ставлення здається трохи нудним до мене. І я все ще тільки люблю жінки. За рік у нас був своєрідний інтелектуальний зв'язок. З потінком ентомності та дебаучері. Я віддаю себе, але з кимось. . й Я живу досить круто зараз, я не роблю дамну, я читаю і отримати жир. Але іноді це так поганий на душі, що ви хочете пробити себе. Чоловік чоловікові, що-небудь. Залежно від обставин. Зайдіть, коли ви зателефонуєте. Ви не знаєте. Найкраще, коли ви зателефонуєте, і ви не йдете. Не змінювався лінолеум. Я змінив мій розум, тому що світ був допущений. «Життя красива і дивовижна!» відповіла Комраду Маяковського напередодні свого самогубства. Я тільки дим, коли я пишу. Я пишу весь час. Багато людей помилково думають, що я диму. Бог не просить додаткових. Я відрахував гроші, не виходячи з моєї кишені. Я не поділю людей на позитив і негативно. І літературні герої, ще більше. Крім того, я не впевнений, що в житті, злочин неминуче слідувати за податком і подразненням. Ми працюємо. Сім'я, якщо ви можете вгадати звук, який миття в душі. Дивитися також:
Повідомлення про пам'ять Довлатов
Нативне мовлення: Йосип Бродський

www.adme.ru/zhizn-nostalgiya/rodnaya-rech-iosif-brodskij-502855/