519
40 великих котирування від наших батьків, з якими ви не можете
У будь-якому куточку нашої величезної Батьківщини ви народилися, напевно, ці фрази батьків будуть знайомі з вами і навіть дуже знайомі. Після цього, як діти, вони б тишали нас, закриваємо нас в кімнаті і лікуємо, бо ні вік, ні позиція дозволить нам об'єднатися. І сьогодні ми, стали такими дорослими і важливими, можемо пам'ятати їх з ностальгією і доброю посміхлістю, а іноді беруть їх на дошку щодо власних дітей. Після того, як все, що мій мама сказав: «Коли ви зростите, ви будете розуміти». У цій статті. Веб-сайт Я збирав 40 великих котирування від наших батьків, які ви не можете сперечатися.
Чи навчить Пушкіна уроки? Проживання гаража. Головна Подаруйте капелюх! Коли я їсть, я глухий і пуховик. Не спілкуйтеся з ротом повною. Бо я сказав так. Я даю вам своє слово, ви десять. Ви повинні думати про майбутнє, і ви граєте з іграшками. Ви не можете виходити з підручників на відпочинок. Що ви робите? Що робити? Ну, я знаходжу тебе зараз. Скільки ви можете сказати, відключіть світильники! Я знаю, що ти холодний. У вас є місце, яке не злипає разом? Ви завжди будете маленькими. Всі хвороби з комп'ютера. І чарівне слово? Якщо ви збираєтеся вбити один одному, зайдіть зовні, очищивши підлогу. Змішайте, що шат змивається. Ось я в твій вік... Не робіть обличчя. Ви завжди будете любити! Чи не ви отримуєте роботу в школі самостійно? І якщо всі стрибки з даху, ви стрибати, теж? Хто? Що ви робите, равен? Ми будемо говорити в домашніх умовах. Отримайте лікті з таблиці. Не мусмур. Краще пити з нами, ніж десь під парканом. Чи не у вас вдома? Не лікуйте, як миша. До того, як ви закінчите, ви не будете в будь-якому місці. Зателефонуйте мені. Ви залишаєте всю потужність внизу пластини! Не являйте, щоб літати у роті. Якщо ви не навчаєтеся, ви йдете на джент. Ви зрозуміли. Повернення зміни. Приходьте Він буде. Також на тему:
Від 70-річного батька на Twitter
по www.adme.ru/vdohnovenie-919705/mudrosti-ot-70-letnego-otca-v-tvittere-489955/