465
Список, який врятував шлюб
Історія жінки, яка перестала бути сердитися і змінилася її життя на краще.Веб-сайт Я рекомендую читати цю статтю тим, хто думає, що проблеми в шлюбі вирішуються тільки шляхом розлучення.
- Я прокинув цей момент, але цей день прийшов. В день мій чоловік Білл пішов за роботу, і я вписав, взяв мій дворічний син, і ми залишили додому батькам. Моя мама познайомила мене і сказала, що вона і мій батько не відмовиться від мене і допомогти мені з усім.
"До того, як ви нарешті залишите чоловіка", - сказав мій мама, "до одного з моїх запитань". Вона поставила шматок паперу перед мною, звернула вертикальну лінію посередині, і попросила мене в першому стовпчику, щоб зробити список речей, які настирували мене так багато про Білл, який неможливо жити з ним. Я вирішив, що вона запитала список своїх позитивних якостей в другому стовпці, і я знаю, що це буде набагато коротше.
Я знаю, що писати в першому стовпчику:
Закон завжди кидає свої речі навколо. Він ніколи не говорить вам, де він пішов. Він подає ніс на столі і поводиться потвором. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він недбалий і грошима. Ніколи не допомагає навколо будинку. Він не сказав мені. Цей список вирушив на довгий час і місце на сторінці завершено. Тепер я мав незворотний доказ, що ніхто не жив би з таким монстром.
«Ви повинні описати свої позитивні якості в іншому стовпчику, праворуч?» Але мій мама сказав, що вона вже знає свої сили. І попросив мене описати свою реакцію на кожну з своїх недоліків. Перед кожним елементом, що я зробив у відповідь на його поведінку.
Я не чекав мене про мене. Але я знав мій мама не залишить мене до тих пір, поки я зробив цю частину роботи. Я почав писати.
Що я можу повернутися?
Злий. Кричуща і кричуща. Я був сором'язливим з ним. Я попередив бути мартиром. Я хочу, щоб хтось інший. Я думав, що я заслугував більше. По суті, він не гідний мене. І список був нескінченний, теж. Так мій мама взяв шматок паперу і вирізати його навпіл право вниз цю лінію. Вона взяла участь у зборі Білла, щоб пережити його і кидати її в сміття, і давала мені частину зі списком про мене, кажучи: "Чому, візьміть цей список додому і подумайте про це сьогодні". Продовжуємо працювати з нами. А потім приходять, і якщо ви вирішили залишити Білл, Дад і я буду допомогти вам з усім.
Я пішов додому і подивився на мій список. Без першої частини з законами Білла, він дивився страшно. Я бачив відбиття моєї страшної поведінки і руйнівних дій, а лише потім зробив я розумію, як stupid я був все разом. І я думав про якості, які мене дратували у чоловіка. І я зрозумів, що було абсолютно нічого страшного і нездатного. Я був сердитися, що я не помітив, як удачливий я був з чоловіком - він був хороший, не досконалий, але добре людина.
Я повернувся до батьків. Про ситуацію я дивлюся. Я відчув миру і подяку. П'ять років тому, я пообіцяв бути з ним в захворюванні і здоров'я - і я був захоплений, як легко було змінити своє життя і практично залишити дитину без батька тільки через маленькі речі і мимовільне подразнення. І коли Білл прийшов додому від роботи, мій син і я чекав його.
І я хочу сказати, що Закон змінився. Але ніхто не змінив. Він ще зробив все, що дратує мене. Але я змінив мій розум про його дії. І в цей день я вдячний мамі, хто з мудрих порад врятував нашу шлюб. Коли Білл був 49 років, він був діагностований хворобою Альцгеймера, він повинен залишити свою навчальну роботу, і я був догляд за коханим чоловіком. А коли мій син запитав, "Мом, що ми будемо робити, коли Дад не пам'ятає нас більше?" Я сказав: "Ми будемо пам'ятати його, пам'ятаємо його коханим батьком і чоловіком, і пам'ятайте, що він навчив нас і як любив нас."
Becky Zerbe, одружений з Біллом протягом 29 років.
Кредит Becky Zerbe
Переклад та адаптація: Веб-сайт
www.todayschristianwoman.com/articles/2009/january/thedayileftmymarriage.html