25 знакових котирування Габріель Garcia Marquez

Ми любимо його за те, що його твори, похилого в міфах і таємниціх, хочемо знову читати і знову. Він розповів про казок свого чарівного світу, в якому люди знають, як любити і жити в реальному житті. Навіть у війні і під час чуми.

Веб-сайт Зібрали іконічні котирування з творів Маркеша та інтерв’ю, які варто пам’ятати.

Не дайте собі вмирати, не переживаючи цього дива з кимось ви любите. Люди, які люблять помирати з усіма своїми нащадками. Все живе. Ви просто повинні прокидати її вгору. Якщо ви познайомитеся з коханою любов'ю, ви не будете йти від вас – не на тиждень, не в місяць, не в рік. Якщо жінка бере участь, я знаю все буде дрібним. Мені зрозуміло, що жінки правила світу. Ви можете любити на обідній стіл, як і в ліжку. Посмішка, не даруйте неприємності. У сімейному житті набагато простіше уникати катастроф, ніж від дратівливих дрібниць. Скажіть його так. Навіть якщо ви загиблитеся від страху, навіть якщо ви покажете пізніше, тому що ви покажете все своє життя, якщо ви не сказали. Оскільки є накази, які можна надати, але це кримінальне право здійснювати їх. Хвиля примирення коштує більше дружби. Я завжди сказав, що я ніколи не віддаю, що найцікавіші люди живуть в Росії. СРСР 22400,000 квадратних кілометрів без єдиного рекламного ролика Coca-Cola. Людина не народжується один раз і за весь день його матір дає йому народження; життя змушує його знову і знову - людина разів - народжуватися знову. Не можна вилікувати щастя. Ті, хто довго чекав трохи довше. Я не зносила капелюхи, тому я не збираю їх перед кимось. Не madman є insane якщо ви слухаєте його аргументи. Чому так багато слів роз’яснюють, що людина відчуває війну, коли одне слово досить: страх. Ми об’єднуємо незвичайні, фантастичні речі та письменники, які зацікавили нас про нестандартні, повсякденні події. Чудова властивість - це можливість подумати про минулі радості без гіркоту і реморти. Натхнення тільки відбувається під час роботи. Ми з радістю приїжджаємо до нас. Ні, я не багата. Я поганий з грошима, і це не те ж саме. Будьте спокійними. Це важко, ніж ви думаєте. Попередній перегляд фото: pinterest

по www.pinterest.com/pin/189010515581228615/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное