469
30 Уроки життя з Петра Мамонов
Цей чоловік може говорити про моральність без будь-якої моральності. Знаменитий російський актор, музикант і поет Петро Мамонов, мабуть, один з найбільш суперечливих особистостей сучасної російської культури. Він живе просто, не намагаючись будь-хто, не намагатися виграти будь-кого з боків. Але з тими, кому це дійсно важливо, Pyotr Nikolayich позбавить своїх думок про життя, на доброму і зло-і вірити йому, як ви вірите все реально, страждаючи.
Веб-сайт Я збирав 30 уроків Петра Мамонова про найважливіше.
Я нічого не затверджую, що я нічого не слава, я до моєї горлі, мій бруд. Якщо я очищаю світ крихітного шика себе, то світ буде достатньо. Збережіть себе і ви зробили. Любов - це не почуття, це в'язниця. Ми робимо, незалежно від повернення. Коли ви нічого не робимо. Ось бабуся на метро, дайте їй місце. Ви не повинні відчувати себе погано, робити це, зробити це. Кожне, що виходить за межі любові, є минулим Богом. І Богом, це всіма засобами. Хтось щось хороше, для нічого, але кожен день. Весь час, позитив. Ви побачите своє серце! Ви можете жити повністю по-різному. Ви знаєте, як ескалатор метро. Він знизився, і ви повинні піти вгору, кожен пішов вниз і ви йдете вгору. Немає іншого способу, ми повинні йти до світла. Ви не можете замінювати подарунок на дефлі. Він стає настільки страшним, наприклад, неглибокий будинок або матовий одяг. Потрібно зустріти людину, завжди говорити над своїми подразниками і гідністю, і це не буде чоловічого виховання. Тоді людина буде прагнути піднятися на рівень, який ви замовляєте йому. Якщо ви перебуваєте в нижній частині, ви насправді в хорошому положенні: ви ніде ще піти, але вгору. Запитайте собі одне питання: «Чому я живу?» Так само, як це, дійсно запитати. Я думаю, що якщо ніхто не був щасливий, що я жив сьогодні, він був вайн. Ми хочемо, щоб вам не було. Легко сказати, важко зробити. Жорсткий. Але якщо ви намагаєтеся важко зрозуміти, що немає іншого способу життя, то він виходить. Не завадить відступника, як сердитися на що, що сталося. Це завжди ваша несправність, але болить так багато, що ви вдарили річ або кинути його на підлогу. Що? Тільки ручна стружка або відмовляється від підлоги і - на лобі! Резиденція є гельською державою: немає ніякого відпочинку. Як ми вмираємо! Життя збиває іноді, але ці удари є ліки. Вчитися втратити і не пошкодити його. Ми повинні знати, що всі погані думки не наші, від девіла. Наші партнери Так ви будете любити себе. Але мені, спочатку призначено. І все продигал, жито, не шахта. І це стає простіше. Ви починаєте розводити речі. На мій погляд, святий відрізняється від грішника в тому, що він дізнався про любов. Якщо ми беремо 9,100 кроків від Бога і одного кроку до Бога, ми переїжджаємо. Дух формує себе. Ви не можете бути поганою людиною і хорошим письменником. Не любов, людина живий, живий корпс. Він ходить, робить свою річ, робить його обов'язком, але глухими. Ми зацікавлені в тому, як вони знаходяться в Бангладеші, як в Японії після землетрусу. Який землетрус? У нас є землетрус. Людина потопає в річці. Шаутінг, "Допомога!" І кажуть, "Ви знаєте, в Японії." . ? Якщо ми бачимо зло, то це в нас. Як з'єднатися з такими, як. Якщо я скажу, "Хто приходить на тиф, то я вкрадена, якщо не тисячі доларів, то цвях. Не судити людей, подивіться на себе. Якщо ви добре і виявите його людям, добре не буває. Я ходив в будинок один день, мислити, я збираюся перетворювати комп'ютер, і немає електрики. І я знайшов себе в загальному темряві. Ввімкніть в темряві, відключіть всі пікерси і попросіть собі це питання: хто ви і як ви живете? Я нормальний хлопець або я не? Вони говорять про те, що в труні немає кишені. Що ви збираєте в душ, ви будете лежати з ним! Життя людини як промінь. Людина має початок і немає кінця! Ви знаєте, як цікаво! Життя дуже важко. Дуже мало любові і багато самотності. Довгий, складний час, коли ніхто не потрібен або взагалі. Як і раніше в компанії, так і у вас немає, або ви тримаєте тихий і нехай кожен. Гроші добре, це все про мотив. Ось два жіночі миття підлоги. Один, щоб отримати 15-й Paycheck і інші, щоб бути чистими. В кінці вони будуть одночасно оплачуватися 15. Але одна промивка «починає» і інша. Ви можете вбити чоловіка ножем, або ви можете вирізати хліб. Так працює гроші. Ми повинні працювати і немає нічого, щоб не турбувати, життя не є курортом, і в цілому ми скоро штампуємо. І буде все для всіх, хто зумів, і тому, як вони кажуть, поспішайте зробити добре. Це дійсно є. Евіл не має сутності, як малювати чорну коробку, закриваючи її і вніс її в світло, відкриваючи її і буде світло. Темність не руйнує світло. Темність - відсутність світла. Все було створене любов'ю і добротою. Ми приносили зло в світ наше подразнення, наше нерозуміння, наше засудження. Тільки ми заперечуємо зло. Ввійти і писати хорошу поему, якщо ви поет. Написати хорошу статтю, якщо ви є журналістом. Знайди хорошу, чесну, чистоту, щоб в цьому жахі було трохи оснащення світла. Ви завжди можете. Чи є на роботі всі деталі? Не перетягніть його, принаймні сьогодні. Ви курите сім суглобів на день? Пити п'ять сьогодні. Також буде християнство. Рух, подвиг. Скрізь, завжди, всюди, весь час. Завжди трохи плюс. Трохи краще, трохи краще, кожен день. І це починається? Звичок. Все у людини є звичкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це звичаю доброго. По закінченню свого життя буде нормальна людина. Це проблема. Я хочу, щоб ви були приємними, спокійними, прозорими, не плутаними, без цих питань. Згідно з книгами «Bird Zu», «Сквари», «No Fools» та інтерв’ю з художником.
через adme.ru