545
Слова, які змінилися життя
В житті кожної людини, яка потрапляє в душу один раз і назавжди. І це не обов’язково котирування від відомих письменників – цілком можливо, що найважливіше слово для себе ви чули у випадковому спілкуванні з сусідом або другом.
Користувачі соціальної мережі Reddit розповіли про те, куди і коли слова, які змінили їхню долю. ІВеб-сайт Я перекладав кращі історії для вас.
Коли я був 13 років, я намагався навчити мій шестирічний сестра, щоб зануритися в басейн з боку. Знаходив довго, тому що вона була дуже нервовою. Він був великим громадським басейном, і жінка в її 70-х роках був повільно плавання по колах поруч з нами. Не дивлячись на те, що вона зупиниться і подивиться на нас. Вона нарешті прийшла до нас. Коли я блюся! Я так страшний! Стара жінка побачила на неї, потіла її кулак в повітрі і сказала: «Бої боїться!» Тексти пісень, а це означає: А потім зробити це будь-яким чином!
Це сталося 35 років тому, але я ніколи не забуду його. Для мене це було оксамитування - ви не повинні бути безболісними. Головне - діяти, навіть якщо ви боїтеся.
Моя мама була вмирає. Я сказав мені: "У вас буде все життя, щоб захопити її - не робити це перед нею."
Не завжди важливо. Якщо ви можете відкинути табло, відкласти його, ця майстерність послужила мені недовго часу.
Я зустрівся з трьох дітей. Моя братка – 2 роки молодшого мене, а сестра – 9 років молодша.
Коли я був близько 14 років, я з батьком, який був другим найстарішим з 8 дітей. Він сказав мені: "Дійне рішення, яке ви приймаєте в цьому будинку, ви робите три рази." Перший раз для себе, другий раз для брата, який буде робити так само, як ви, і третій раз для сестри, яка зробить те саме для вас. Ваш брат буде лікувати сестри, як ви його лікуєте, і ваше ставлення буде впливати на її очікування інших, включаючи її майбутній чоловік.
Я зроблю мене і зробив мене, щоб змінити роль мого старшого брата. Навіть якщо ви не активно намагаєтеся впливати на інших, тим, хто поважає, що ви все ще підкорите свої рішення про те, як ви діяли в подібних ситуаціях. Якщо ви зламати і сердитися, вони будуть поводитися таким же чином, коли стикаються з неприємністю. Але якщо ви не ускладнено, це може дати їм віру в себе і сподіватися на краще.
Коли я був 38, я хотів би провести 2 роки, отримав ступінь в рентгенографії. Я поговорила з собою другу і практично розмовляла з неї. Я сказав: "Я занадто старий, щоб почати." Я буде 40, коли я випускник. "Якщо ви не, ви ще не будете 40, але ви не маєте ступеня" Я тепер у моїй 60-ті роки і ступінь допоміг мені мостувати лінію між бортою за існування і виснаженим життям.
Одного разу я сидів на автобусі, і ми підходили до залізничних трас. До нас знаходилися ще кілька автомобілів, там було червоне світло, і якщо було поїздом, ми будемо захоплювати тут. Вже кілька хвилин дуже дратує.
Однак зелений світло спійманий вогонь і автобус не чекав поїзда. Уг, криза. Але всі раптові я почула матері за мною сказати їй маленькій дитині, "Дуже, це сором'язлива ми не отримали бачити поїзд сьогодні."
Це було ідеальне слово для ситуації. Чому б не просто насолоджуватися тим, що у вас є?
Моє бос, директор маленької лікарні, розповів мені історію, коли він був просто лаборантом. Забулись перевірки деяких механізмів на обладнанні, які він скористався, було збійне, обладнання зламало, а $250,000. На наступний день, бос Данила назвав його, і він був впевнений, що він буде вогонь. Але бос запитав його, чому він не зробив належну перевірку, переконаний, що Дан зрозумів ситуацію, і дав йому повернутися до роботи. «Я тільки витратив $250,000, щоб навчити вас не забути». Чому варто вогнети? ?
Ця історія звучала з мене. Не потрібно приймати професійні рішення на основі емоційних імпульсів. Завжди робіть свою основну мету при роботі з кимось і конкретною проблемою, яку ви намагаєтеся вирішити. Всі люди неправильні. Калмість і розуміння допоможуть вам отримати повагу.
«Ви не повинні згорнути себе, щоб зберегти інші теплі. й
Я побачила, що я побачила, намагалася засвідчувати складні стосунки батьків, і як підліток, я постійно допомагав друзям боротися з емоційними кризами. Я хотів почути, що я повинен тримати свої кордони навіть при спілкуванні з людьми, які дійсно потрібні допомоги.
"Що ви знаєте, що ви не знаєте," мій дід один раз сказав мені. Нагадуємо, що я в оточенні вчителів.
Мій психолог дав мені картину Вінні Поа і Пішолета в лісах. «Щодо, поох, що дерево раптово потрапляє, коли ми під ним?» попросив порося. «Припустимо, що це не впаде,» Поох відповів після того, як деякі відбиття.
Я думаю, що це кожного разу я думаю, що ситуація на межі катастрофи. Ця цитата допомагає мені заспокоїти і почати мислення раціонально.
Я зустрів чоловіка в колясці. Він сказав, що він був один раз запитав, якщо він був важко скомбінований до неї. Його відповідь: "Я не перенаправлений моїм прамом - Я його вільно." Не був для неї, я б лежачи і не міг залишити мій номер або будинок. й
www.reddit.com/r/AskReddit/comments/2jzn0j/what_is_something_someone_said_that_forever/? обмеження