Філософська казка

Стійкість є таким невеликим і дуже милим тваринам. Він виглядає нешкідливим. Якщо ви лікуєте його правильно, він не завдасть шкоди вам.

Якщо ви не намагаєтеся влаштувати її в домашніх умовах, відмінно живете в дикій природі і ніколи не торкаєтеся нікому. Але всі спроби взяти володіння Обідою, щоб зробити її самостійно, завжди закінчуватися розгортаннями способами. й

Ця тварина дуже мало і німбл, вона може випадково потрапити в тіло будь-якої людини. Людина відразу відчуває це, він стає застарілим.

І тварина відрізає до чоловіка:

- Я випадково зловив! Про нас Тексти пісень, а це означає: Я темний і страшний тут! Я хочу мій мама!
Але люди давно забули, як зрозуміти мови істот землі, особливо таких дрібних тварин. . й

У нас є люди, які відразу ж пускаються Але є ті, хто не хоче пустити її. Вони відразу ж зателефонують їй свої образи і тримають з ним, як з найдорожчою іграшками. Вони постійно думають про неї і навіть прокинулися вночі від великих думок про неї.

Але я ще не люблю жити з людьми. вона виходить, шукаючи вихід, але вона сама ніколи не знайде дорогу. Він такий поганий тварини.

Він поганий хлопець. Він забрав пітливість на все і ніколи не випускає його образ. Занадто погано давати. І тварина голодний, і він дійсно хоче їсти. Так він повільно починає з'їсти людину зсередини. А людина відчуває це: вона зашкодить там, потім тут. З очей болить так багато, що сльози вийшли з очей. Але так як він не розуміє, що це таке, він не пов'язаний з цим гасінням. А потім людина звикла до неї з розпаду і осаду також повільно звикає до свого майстра: їсти, рости, остінувати стає жиром і повністю перестає рухатися.
Знайти щось смачне всередині людини, смоктати і їсти.
Як кажуть про таких людей: «Особливості їсти. й

І, в кінці, відступ виростає до людини так багато, що вона стає частиною його. Людина отримує більш слабкий кожен день, і Resentment всередині отримує жиру і жиру.

І людина не знає, що Все, що ви повинні зробити це взяти і дати його йти!

Нехай він живе за своє задоволення і нехай йому буде невеликим, німблом і тонким знову!

І вона легше жити без неї, тому що він часто висихає і отримує хворі від ожиріння.

Резюме - це маленька тварина.
Нехай він пішов, нехай він бігти до своєї матері!

www.liveinternet.ru/tags/ %D1%EA%E0%E0%E%E0+%EF%F0%EE+%CE%E1%E8%E4%F3