587
Охолоджувач за Новий рік
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, існує навіть особливий проект, який допомагає людям анонімно ділитися своїми розвідками.
І уявіть, як багато дивовижних оповідань, радісних спогадів і святкових чудес У статті зібрані рекламодавці. Веб-сайт Вони вже були в новорічному настрої.
- Я працюю снігу на Новий рік. Після того, як ми запрошували до дитини, яка не вірить у Діда Мороза. Ми поважали всі рівні секретності, я вибрав кращий партнер ролі Діда Мороза, і дитина, якось дивиться на нас, безперечно. І під час однієї гри вона кинулася прямо: "Ви реально!" вона кинула. - Заморожені руки Снігука!
- Прогулянка після Нового року ми зустрілися з повними незнайомцями, які сказали: «Особливості!» Ми захопили і запустили небосвіт разом. Ці хлопці зробили мій Новий рік. Доброго дня!
- Як час йде, зміни речей, і мій мама все ще приховує цукерки на балконі, і сподівається, що я не знайшов цього часу.
- Кіт не оцінив феєрверки. Я отримав тільки зараз, а потім зі складністю, адже жир і застряг під диван.
- Вже вісім років з Новим роком я вірив мій батько, що весь місто дає феєрверки на свою честь. Вона хвилята через вікно і відчувала як королева. Мій тато зробив великий.
- Я 23 і моя сестра 20. Напередодні Нового року наша мама кладе солодкі подарунки під дерево! О, це неприпустимо відчуття, коли вранці ми штовхаємо один одному, бігаючи до дерева! І ми дуже щасливі і напівпричепи! Я люблю тебе!
- В той час, як було жорстоке поводження, я хотів зробити бажання. Від кількості моїх бажань не можна вирішити, що я хочу. Я ніколи не мав часу, щоб зробити будь-які прогнози :
- Я дуже хочу жити в невеликому місті, де кожен знає один одному з дитинства. Це як сімейне місто. Уявіть атмосферу на Новий рік.
- Як дитина в 1-му класі напередодні Нового року, всі дівчата в класі бажали бути сніжинками і принцесами. Я мріяв бути ніндзя черепахою. Але мрія ніколи не була вірною.
- Я люблю взимку! Подрібнювач снігу під ногами, теплі светри, гарячий чай, підхід до Нового року і небезпечних! Але найкрасивіше, що ви можете піти в магазин за смачним правом у вашій пазами і без зачіски, просто одягаючи джинси, пуховик і капелюх над ним.
- Як дитина, мій брат і я кожен Новий рік, мій мама зібрав круті сумки з усіма сортами смачних речей. Ми не живемо з батьками. Недавній, мій мама сказав, що наші сумки чекають на нас під ялинкою цього року. Я, щасливий, мусить забирати шахту. Мій брат 26 я 23.
- Він зрозумів, що він зробив смертельну помилку, коли, одягнувшись в костюмі Санта Клауса, він прийшов, щоб привітати його трирічного сина, і він, дивлячись на його тапочки, сказав: «Тату».
- Моя сестра просто сказала: "Гранде Фрост живе на Північному полюсі". Я програміст. Смаш:
- Я прогулявся по теперішній час, і я почув мій батько сказав до свого 10-річного сина, "Овіть там, ви бачите поштову скриньку, поставите літеру до Санта Клауса". Настроювання було гарним днем.
- З 1 січня на дріжджах в дворі чекали подарунки: мене, моя сестра і брат. Але один день родич (в той же вік) прийшов і сказав нам, що Дід Мороз не існує, і мати подарує подарунки на снігу. В будинку був глухий. Виявляється, що мама і тато взяли 46-розмірні черевики в пансіоні і, в той час як ми скидаємо, робили сліди Санта Клауса і кладемо подарунки на снігопад. Я вдячний батькам за цей чарівний новий рік. й
- Я прийшов з роботи, втомлений, знайшов міцність для очищення квартири протягом трьох годин, вішуючи гірлянди на всіх вікнах. І тепер з гірляндами на, я лежаю на дивані і кидаючи гнівні шкіри і цукерки на підлозі. І високі. й
- Прогулянка в костюмі Санта Клауса внизу вулиці, затриманих людей, два чоловіки намагалися пити, багато людей фотографували з мене, 30-річна жінка розповіла вірш для цукерки. Будучи Санта є здорово!
- Як дитина, коли сім'я дивилася на «синій світ» (і подібні новорічні програми з митцями), це завжди дуже шкода для зірок, адже вони повинні відсвяткувати Новий рік за межами сімейного кола. Не обмежувався радою, коли я дізнався, що програми були зняті заздалегідь. Новий рік – це сімейне свято, проведіть його близькими і дорогі люди!
- Вона носила білу сукню, вінок кріпиться з троянд, вона виглядала на святому крапці через веселку сліз. Ви знаєте, що це? Пісня Надежди Кадишевої, а у віці 5 років занурився на Новий рік у дитячому садку. Замість ялинки, ялинка, зелені голки. . . ?
- Я такий поганий студент, який я прикрасив деревне відділення з шкарпетки.
- З кожним роком я з нетерпінням чекаю на Новий рік. Я люблю почуття очікування дива. Я починаю готувати подарунки заздалегідь і упаковкою. Але щороку нічого не буває. Напередодні нового року я завжди дивлюсь на магію. Я сподіваюсь, що це пологове навіювання залишається з собою для відпочинку мого життя. У житті завжди є місце для чудес.
- І мій мама і я кожен раз перед Новим роком пішли покупками і вибрав красиву нову іграшка на ялинку, яка повинна бути скляною і дивовижною. Зараз це не... Дуже відсутні. . й
- Я помітив, що діти навколо похилого віку про Новий рік, про Санта Клауса. Дитячі пісні. І вони скрізь: в черзі в касі, в автобусі і метро, всього на вулиці. Доброго дня. Новий рік
- Я збираюся поставити дерево зараз - Я чекав цього року!
номінальний #image11489610