Лист до решти

Шарлотт Keatley був колоністом для Huffington Post Великобританії з 2013 і помер від раку 16 вересня 2014 Вона писала "farewell літера" - її останній стовпчик для читачів. Вона мала щось сказати.

- Я використав для планування життя. Я любила всі списки і нагадування і наклейки. Неважливо, що я зробив, початок було добре, але потім я швидко втратив інтерес до бізнесу, втомився, і стара пристрасть пройшла.

Але я не можу дозволити собі розкіш раку. Це не те, що ви можете кинути один раз, коли ви втомилися. Ви не можете відкинути і зробити щось більш цікавим. Не вдалося. З дня я дізнався цю новину, мені довелося взяти всі тести, ретельно відвідати лікарів і пройти необхідні іспити. Пропонували всі методи: від традиційної терапії до акупунктури, сиру з вершковим маслом та свіжими соками. Рак став моє життя. Всі свята, зачіски та навіть тренінги, як пілот вертольота, залежать від хороших або поганих результатів хіміотерапії. Дяня і Лу, нехай свідків мого стану, хоча захищений своїм віком, були також повністю залежними від мого режиму. Все, що вони знають про мене, і я сподіваюся, що не перестала їх відчувати, що я піклуюся про них і що вони вітають і найулюблені діти світу.

З якою ми спробували захистити їх зараз. Для них з дня народження я почав відчувати "не добре". Ми пішли до лікарні, де ми робили всі тести. На жаль, останні результати просто не залишають нас надії. Ми не маємо пари місяців, ми сподіваємось на будь-який час. У мене є тільки кілька днів, зліва, на кращий пару тижнів. Не один думав, що я б дозволяв їхати додому за цей час, але в останній хвилині трапилося диво, і я був дозволений витрачати мої фінальні дні з дітьми і коханим чоловіком.

В той час як я пишу це, я сидів на дивані, щоб говорити, відчувати не біль, і закінчити мої прості завдання, як облаштування похорону і продажу мого автомобіля. Щоранку я прокинувся, щоб я змогла послухати своїх дітей і поцікавити їх.

І коли ви читаєте це, я буду йти. Багатий спробує жити в день, знаючи, що я ніколи не прокинувся поруч з ним. Він пощастив, щоб побачити мене в сні, але з ранку покаже, що поруч з ним немає. Він буде затишно взяти два склянки з шафи, щоб заварити каву, але він усвідомить, що він фактично мав прийняти один. Люсі буде потрібно допомогти дістатися до коробки гумок, але ніхто не зможе косити її волосся, як вони використовуються. Ніна втратить легку копію як звичайно, але ніхто не знає, куди шукати його. Вам не буде чекати нових спікерів, але ще не буде. Український переклад І. Огієнка

І в моєму місці залишаться тільки нерівне, непотрібне і жорстоке порушення: в кожному серці любляча, пам'яті всіх друзів і родичів. Я шкодую про це. Я люблю бути з вами, сміхатися, їсти мій дивний продукт, який я повинен був звикнути до кінця, сміятися на припливних речей Чарлі говорить. Я дуже багато, що я не готовий пустити, але я знаю, що я не маю вибору. Я хотів би бачити, як мої друзі роблять, я хотів би бачити своїх дітей рости, і я хотів би виростити старий і grumble на Rich. Але я не маю на увазі.

Але все це для вас. Якщо я пішов, будь ласка, зв'яжіться з нами Візьміть його своїми руками, вичавити її, потішити її і оцінити кожен другий. Люблю своїх дітей. Ви буквально не знаєте, як пощастило, щоб отримати їх, щоб чистити зуби вранці.

Поверніть своїх близьких, і якщо вони не можуть захопити вас назад, знайти когось, хто може. Кожен заслуговує любов і взаємність. Не поставтеся на менше. Знайти роботу, яка принесе радість, не стати її рабами. «Я люблю працювати більше» Танець, сміхати і їсти з друзями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Підберіть друзів з увагою і турботою, як ви шукаєте скарб. Навколіть себе красивими речами. Життя сповнена сумності і болю, але знайти райдуж і не пустити його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Це його. Спасибі за любити мене за 36 років. З тих дівчат, які, граючи, підштовхували мене в кропивні загустки, коли я був шістьм, до тих вихованців, які, за минулий тиждень, були дуже корисними для того, що їхні дружини робили, щоб підготувати своїх дітей і всіх навколо них. Ви зробили мене, хто я сьогодні.

Не відчувайте свою любов на мене, дайте її до Rich, мої діти, сім'ї та близьких друзів. А коли закриєте штори на ніч, подивіться на небо, знайдемо одну зірку - це мене. Насолоджуйтеся піною colada і смачним шоколадом.

Добрі мрії, пробачення і Бог благословить вас.

Поцілунки, Чарлі.

www.huffingtonpost.co.uk/charlotte-kitley/bowel-cancer-charlotte-kitley_b_5836238.html?ncid=fcbklnkushpmg00063