Жіноче домінування пост

Напевно, ніхто не буде сперечатися з тим, що жінки мають власний, особливий вигляд світу і все, що відбувається в ньому. Не можна зрозуміти загадкову жіночу душу, але варто намагатися. Більш того, представники прекрасної половини людства почастують свої думки про те, що вони дійсно важливі.

Веб-сайт Він був написаний залізом і мудрим словом, які могли б тільки почути жінки.

Зовнішній вигляд.
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. 浜у 涓 蹇
  • Зайдіть 20 хвилин, щоб виглядати богиня. Займає 3 години, щоб виглядати природно. Яна Іпогорська
  • Жінка, яка впевнена в її красуні, з часом переконує всіх інших її. й Софія Лорен
  • У 20, у вас є особа, яка природа дала вам; в 30, у вас є особа, яка життя зробила вас; і в 50, у вас є особа, що ви заслуговуєте. 浜у 涓 蹇
  • Що неможливо приховати, хоча б порошок. Яна Іпогорська
  • Чим ближче зима, тим більше ми дивимося на нашу паспортну фотографію. й Ванда Блонська
  • Я був гарним, коли я був маленькою дівчиною. Всі молоді дівчата повинні розповісти, що вони красиві, навіть якщо вони не є. 浜у 涓 蹇

Любов.
  • Час роботи і час закоханих. Немає іншого часу. 浜у 涓 蹇
  • Жінки, які не люблять свого чоловіка, не люблять його. й Софія Лорен
  • Якщо звичайна жінка і звичайний чоловік вважають один одному неординарним, це любов. Яна Іпогорська
  • Любов, стосунки і продукти харчування, які роблять нас дійсно щасливими. Дуже просто. 浜у 涓 蹇
  • Якщо ви повинні зробити, щоб переоцінити когось, щоб нагадати їм, що ви там. 浜у 涓 蹇
  • Кар'єра - це чудова річ, але вона не може тримати будь-якого тепла на холодну ніч. 浜у 涓 蹇
  • Хлопчик стає абсолютно нестерпним, як він підходить 50. Яна Іпогорська
  • Адам і Єва були ідеальною пара. Не слухайте історії про чоловіків, які вона могла маррі, і Єва не почула історії про те, як добре її мама варила. й Ванда Блонська

Про своє ставлення до життя
  • У житті необхідно спробувати все, а потім сміливо забути про деякі речі назавжди. й Софія Лорен
  • Ви повинні змінити речі іноді. Ми беремо дуже багато, в тому числі один одному. 浜у 涓 蹇
  • У деяких людей є девіл, в деяких є Бог, і в деяких є тільки черв'яки. 浜у 涓 蹇
  • Я вірю в силу сміху. Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що ви можете легко відключити людей, якщо ви можете зробити їх сміятися. 浜у 涓 蹇
  • Все приємно в цьому світі є шкідливим, безсмертним, або призводить до ожиріння. 浜у 涓 蹇
  • На думку інших, передбачено спокійне і щасливе життя. 浜у 涓 蹇
  • Я знаю історії моїх детективних романів під час миття посуду. Саме тому, що ви думаєте про вбивство. 浜у 涓 蹇
  • Кожна друга жінка любить себе, або вона може бути гірше. Магдалена Імпостер

Внутрішній світ.
  • Щоб досягти успіху в житті, жінка повинна мати дві якості. Ви повинні бути розумними, щоб будь-ласка, щоб ви зрозуміли, що ви повинні бути розумні люди. 浜у 涓 蹇
  • Зайдіть через життя з головою, що тримається високою, але не ніс, що тримається. Магдалена Імпостер
  • Догляд за красою слід починати з серця і душі, інакше не допоможе косметика. 浜у 涓 蹇
  • Люди потребують більше, ніж речі, які підбираються, ремонтують, розміщують, і пробачають, ніколи не відкидаються. 浜у 涓 蹇
  • У вас є фонтан молоді: це ваш розум, твої таланти, творчість, яку ви внесете в життя і життя близьких. Коли ви навчитеся пити з цього джерела, ви дійсно підкорите вік. й Софія Лорен
  • Три речі не пробачають жінкам. Але ніхто не знає чого? Яна Іпогорська

номінальний #image11737510