697
10 книг з 2014 року, які варто читати
Інколи Я хочу, щоб читати щось свіже, опубліковане лише зараз і з усіма, хто може бути актуальним. Але кількість відпрацьованого паперу, що кидається на полицях видавців книг, нормальна людина не може подолати. Все, що вам потрібно, краще.
Веб-сайт Ми вибрали для вас найцікавіші новинки книг, які з'явилися в магазинах та електронних бібліотеках.
Віктор Пелевін, Любов для трьох Зукербрінів У цей час набувся дуже титул новинних звітів про душу, асфальтовану каток філософії Пелевіна. На фоні популярної іграшки Angry Birds відомий письменник відображає на суть Facebook, Google, користувачів соціальних медіа та інформації про рабство.
Цитувати: У нашому світі є секрети, навіть серед компаній, які тільки продають психотропну цукрову воду, забарвлені екстрактом глистів кохіну.
Fame Se "Плюмбер." Слава Люблю всіх: жінки, діти, тварини та прозоре сонце над головою. В цей час сантехніка потрапляє в любов з богиня-йогіном, в якому все красиво - і як ковтати робить, можна порубати на слину.
Цитувати: Катя любить ходити. Можливо, ви можете дістатися до Парижа і назад, тому що ви думаєте.
р.
Азія Казаньцева «Як мозок робить нас приступними речами» Ася Казанццева займається науковою журналісткою, яка сама зобов'язується говорити про складні речі просто, чітко і захоплюючо. А потім є тема, яка торкається будь-якого для життя: чому я, розумна людина, іноді зробити таку хитрість, що я не знаю себе.
Цитувати: У мозку немає рота, тому не можна їсти солодощі. Він може зробити вас, що він хоче.
Андрій Біло, Нотатки Мультфільмиста повітря Андрія Білжо знає, як не витрачати час – ця книга написана під час частих рейсів. Добрих і оптимістичних оповідань взяли участь у всіх куточках світу. Історії щедро ілюстровані авторськими кресленнями.
Цитувати: Для багатьох мірку успіху є визнанням або багатством. Для мене це внутрішній затишок: це важливо для мене зробити те, що ви хочете.
Борис Акунін, Історія російської держави. Об'єм 2. У жовтні опубліковано другий об’єм амбітного проекту Акуніну, який має на меті розповісти історію Росії без будь-якої ідеологічної системи. Перший обсяг, про Київська Русь, опублікований в 2013 році, нова книга розповідає про епоху монгольського правила.
ЦитуватиРосійська держава стала російською. Але вона успадкувала багатьох рис з Золотий Горд. За деякими істориками, ця спадщина була навіть основною складовою нової російської державності.
р.
Тетяна Толстого "Великі світи" Ті, хто пропустив багату, яскраву і водночас лаконічну російську мову в літературі, будуть радувати нову книгу Тетяни Толстого. У колекції представлені історії, оповідання та есе про дитячий письменник, про особливості російського національного персонажа, про життя в Москві та Нью-Йорку, про магічні властивості російської мови.
Цитувати: Ми не знаємо, куди приходить щастя. Але є місця, де вона криється, покриті гіркою.
Трилогія Ніни Рубіна - історія двох сімей, що далеко від одного, але з'єднані тонкими нитками. Леон Еінгер, блискучий співак і екс-оператив ізраїльського інтелекту спочатку з Одеси, а глухий трамвай Ая з Алмати познайомився з усіма непарними. Небезпечні і небезпечні завдання.
ЦитуватиВони кажуть, "Очі не лежать." По суті, вони чудово! Все про людину: одяг брехні, зачіска, навіть обличчя. Але руки останнього.
Дмитро Биков «Квартал» Биков мав багато задоволення, випускаючи підручник для життя. У надії майбутнього багатства читач повинен виконати всі авторські інструкції протягом трьох місяців, а слухаючи історії про Тітка Ле, зламаний пластиковий годинник і так далі. Звісно, в кінці немає багатства, але ви проведете повну інвентаризацію життя і життя автора одночасно.
ЦитуватиКожна справжня боротьба починається з себе.
Ігор Губерман «Я відправив лавровий вінок до супу» Гарікі. Об'єм 1 час Нова редакція знаменитих «гаріків» включає в себе цикли «Хамбер Гарікі», «Гарики з Атлантида», «Брсу-Сванс», а також нові «гаріки» написані Huberman для цієї книги. Важкі кваліфікації, як завжди, присвячуються найбільш життєвим темам: стосунки між жінками та жінками, політикою, соціальними мережами та ін.
Цитувати:
Новий у мене створює почуття
Стародавній селянський шлях:
троянда більш розкішна, ніж капуста,
Не можна висадити троянду на зиму.
Рей Бредбері «Зені в мистецтві писанок» Авторка, яка стала класичною під час свого життя, намагається зрозуміти характер творчості, розповідає про те, як народжується сюжет, «як триматися і годувати Мус», як зробити найнадійніші події незліковними. Збір есе в Росії був опублікований тільки в цьому році, два роки після смерті автора.
Цитувати: Я ніколи не знову слухав всіх, хто розкинувся на моєму фосцинації з космічними проїздами, цирками або дрилями. Якщо щось схоже на те, що сталося, я підбираю динозаврів і залишаю номер.
Дивитися також:
10 книг, які навчать вас ніколи не дати
10 книг про боротьбу людини проти системи
Книги, які ми хочемо, щоб читати знову
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/knigi-kotorye-nam-hochetsya-perechityvat-snova-i-snova-803210/