522
Життєві котирування з фільму "Що говорять про чоловіків"
Р
Фільм «Квартет I» може сміливо назвати одним з кращих порід сучасного російського кінематографу. Смачного коктейлю ненав'язливого сценарію, хорошого актора, відмінного гумору звучать не тільки з чоловічою аудиторією, до якої вона призначена, але і з жіночою, яка для самої частини об'єкта цього дуже гумору.
Веб-сайт Ось мої улюблені котирування з цього чудового фільму.
номінальний #image11807710
Фільм «Квартет I» може сміливо назвати одним з кращих порід сучасного російського кінематографу. Смачного коктейлю ненав'язливого сценарію, хорошого актора, відмінного гумору звучать не тільки з чоловічою аудиторією, до якої вона призначена, але і з жіночою, яка для самої частини об'єкта цього дуже гумору.
Веб-сайт Ось мої улюблені котирування з цього чудового фільму.
- - По-перше, все було зрозуміло: він зробив свою домашню роботу – добре зроблено, перемістив його бабуся по вулиці – смарт-дівчина, зламав скло з кулькою – поганий. І тепер: Я зробив одну жінку добре, і ще жінка погана. І ви зробили все на третину. Не доглядати!
- до До тих пір, поки ви шукаєте її, вона красива. Але тут ви живете разом, вона йде на роботу вранці і каже: "Ви мій неголені" - або навіть так: "Ви мій сплячий чебураш." Ні, ні: "Чебура-а-фка". І це свого роду милий, але це так знезадуття.
до І той факт, що «в'язаний і неголені Чебурашка» - розтяг.
- Ну, Леш, це natya-ya-fka. - "Все прямо, дивитеся вам на ніч, smack!" - Що ебать ви робите? Якщо ви хочете поцілунати, поцілунок!
- до А тост в нашому ресторані називається крокютон. Саме так само, як і т.д., але тост не може коштувати $8, а крокютон може. А потім ви починаєте шукати хоча б деякі смаки, які відрізняє цей охолоджувач від тости. А ти!
- до І пластина так величезний... Це, ймовірно, підкреслить, що на Землі дуже мало.
- до В цілому це не так: що потрібно робити і як правильно зробити. Я хочу, щоб бути гарним, як я хочу, щоб бути... І? Що робити?
- до "Чому?" Коли я кажу мені, “Чому мені,” і вона каже мені, “Чому?” Ось, поясніть, що мені потрібно сказати? Я не маю мисливця або кінотеатру. Якщо я скажу, «Зробляю любов один раз або двічі, я обов’язково буде тонким, то ви можете залишитися, але краще залишити», – точно не буде йти. Але він добре знає, що ми йдемо. І я сказав: "Ком до мене, у мене є красива колекція шестинадцятого століття lute music." І що відповідає її повністю.
- - Перервувати. «Я не буду писати вам більше, ви станете дивним для мене, добра.» Вона не відповідає. Тоді другий останній SMS: «Я хотів би відповісти, до речі, ми були підключені.» Сила. Третя: Я хочу поділитися своїм щастям: Я припинив мислення про вас. Всі Так не зателефонуйте. Вона не викликає. Ви знаєте, що ще красиві жінки в Москві крім вас. Ніщо, будь-який І ось останні сотні текстів. Чи не можна нормально і просто реагувати? Це його. Він припинив писати, постраждав — а потім з неї в рік отримує текстове повідомлення: «Це сніг». З Новим днем Ну, не укуси?
- - Криза, коли ви не хочете нічого, а потім ви починаєте захоче щось.
до Це океї. Коли ви не хочете, щоб щось було, це криза.
до Це не криза, це ебать! - - Коли я був 14, я думав 40, поки що це не буде. Або це буде, але не мене. Але тепер я майже 40, і я усвідомлю – дійсно не буде! Я ще 14. Так немає дорослих. Є старші діти. Балд, хворі, сірі хлопчики і дівчата.
- до Що робити, якщо на вас прийшли фашти, які знімаються для тіней, і запитали: «Дізнайомтесь з дружиною на тебе або не обдурила?» Я кажу ні в якому разі, якщо ви не обдурили, ви сказали, що правда, вони дозволяють піти, і якщо ви обдурили, ви навіть не будете дивуватися. Ти сказав: «Так, ти обдурив,» і виявився вірним. Як жити з нею? Ви знаєте, що ви знаєте, що всі фашти знають, ви не можете викликати їх більше – незручно, і хлопці корисні. І якщо все було засновано на тому, що ви «не знаєте», і тепер вона залишить, і ви любите її...
- до Або вона запитує питання. І я можу побачити, що це дійсно важливо для неї. Я відповіла. І пішов вона. Звертайтесь, що це важливо для того, щоб запитати це питання і це.
- до В цілому, в шлюбному стані стрес не те, що у вас немає інших жінок, але не існує можливості для інших жінок. Я не можу скористатися ним, але вона повинна бути можливою. Наприклад, для того, щоб ви могли їсти з виделкою. І в словесці "небо". Ви ніколи не будете їсти з виделкою знову. Так, здавалося б, і пекло з ним, можна ложка, палички, руки ... Але вони сказали вам не, і відразу бажали вик. І найголовніше, тут - виделка, лежачи. Лоти лок. Відкриваємо коробку, повною.
- до Саме тому в мистецтві немає об’єктивних критеріїв. У спорті все об'єктивно. Переможець, чемпіон. Тексти пісень, а це означає: І ніхто не піклується про ваш стиль бігу, навіть назад. «Що він неприпустимо.» Зайдіть, ви запустіть свій шлях! "О, ні, що він повинен сказати з дев'ятою і півднями?" Що таке ебать ви божевільний? Це все.
- до Немає майбутнього. Перед тим, як дитина, була щось яскраве, невідомого попереду. Життя... І тепер я точно знаю, що буде далі. Як сьогодні. Я зроблю те ж саме, перейдіть до ресторанів того ж, добре, або в інших подібних. Автомобіль про те ж саме. Замість майбутнього, це подарунок. В даний час є присутнім і присутнім, які будуть після. І головне, що я дуже люблю. Ресторани дуже смачні, але майбутнє не вдається.
- - Наприклад, якщо чоловік любить жінку, він повинен підкорити її, і якщо жінка любить чоловіка, вона повинна здаватися йому. Я маю на увазі, втрачають. Втратити виграш. Ми граємо чекери. Вони грають... Вигнута жіноча логіка ... Вони завжди роблять.
номінальний #image11807710